Tando

Kaikki arvostelut

Tando

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Logo Fiksulaina

Fiksulaina

0 arvostelut

Riippumatta siitä, kuinka varovainen olet, olemassa on aina aikoja, jolloin saatat tarvita hieman lisää rahaa. Ehkä kiukaasi on...

Tando

Elämässä koittaa hetkiä, jolloin omista velvollisuuksista suoriutuminen ei syystä tai toisesta onnistu. Myös meistä vastuuntuntoisimmille tapahtuu asioita, jotka kääntävät suunnitelmamme aivan ylösalaisin. Esimerkkinä tästä voidaan pitää muun muassa sitä, että maksuhäiriömerkinnät ovat olleet kehittyneessä hyvinvointivaltiossamme nousussa jo jonkin aikaa. Vuonna 2019 uusia maksuhäiriömerkintöjä jaettiin ennätysmäärä, lähes 2 miljoonaa.
Maksuhäiriömerkintä on yksi niistä asioista, jotka voivat rajoittaa muuta elämistä huomattavasti. Useimmat rahalaitokset ja pankit eivät anna lainaa hakijalle, jolla on julkinen maksuhäiriömerkintä. Kipeästä tilanteesta itsensä löytäneen onneksi netissä palvelevat nykyisin myös takaajiin toimensa perustavat lainantarjoajat, jotka arvostavat luotettavuutta menneisyyden merkintöjäkin enemmän.
Kun kyseessä on henkilökohtaisen talouden tulevaisuus, on lainapalvelun tarjoajan läpikotainen tunteminen erityisen tärkeää. Millaiset ovat Tandon lainojen kulut? Löytyykö niistä yllätyksiä? Onko asiakaspalvelu helposti tavoitettavissa ongelmien ratkomista varten? Vastauksia näihin ja moniin muihin merkittäviin kysymyksiin saat asiakkaiden kuvailemia kokemuksia lukemalla.


Tietoa Tando-yrityksestä
Tando Laina on yksi Aurora Financial Finland Oy:n pyörittämistä kauppanimistä. Tämä vuonna 2018 perustettu rahoitus- ja luottotoimintaan keskittyvä osakeyhtiö tunnetaan etenkin maksuhäiriöisille lainoja tarjoavista nettisivuistaan. 
Muun muassa Aurora Laina -sivuillaan huomattavaa medianäkyvyyttä nauttineen Aurora Financial Finlandin perustamissopimuksesta käy ilmi, että sen perustajaosakas oli brittiläinen Richmond Group Limited -niminen yhtiö. Yhtiön nimissä perustamissopimuksen on allekirjoittanut 12. joulukuuta 2018 muuan James Benamor.
Britainnian kaupparekisteri Companies Housen kautta puolestaan voi saada selville, että Benamor omistaa emoyhtiö Richmond Groupin osakkeista ja näin myös määräysvallasta ”75 prosenttia tai enemmän”. Yhtiön kautta Benamor omistaa myös 61 prosenttia brittiläisestä Lontoon pörssiin listautuneesta Amigo-yrityksestä, jonka markkina-arvo on yli 1,3 miljardia euroa. Ei ole siis mikään ihme, että Benamorin tiedetään saavuttaneen liiketoimiensa tuloksena jo miljardöörin statuksen.


Tando palvelutarjonta
Tando on hieman valtavirrasta poikkeava lainapalvelu. Yleensä lainantarjoajat tekevät lainanantopäätöksensä potentiaalisen asiakkaan luottotietojen perusteella, kun taas Tandon lainat perustuvat luottamukseen. Palvelu auttaa etenkin silloin, kun pankit ovat hylänneet kuluttajan aiemmat anomukset.
Lainansaanti Tandolta edellyttää vain kykyä suoriutua kuukausieristä sekä sopivan takaajan löytämistä. Takaaja on hakijan tuntema henkilö, joka on valmis maksamaan tämän velat mikäli hän ei itse siihen pysty. Tarkoitukseen sopivatkin näin ollen etenkin ystävät ja perhe, sillä he tietävät luotettavuutesi parhaiten. 
Kodinomistajat hyväksytään muita todennäköisimmin takaajiksi. Sopiva takaaja myös on iältään 21-80-vuotias eikä omaa maksuhäiriömerkintöjä tai ole osallisena toisessa Tandon lainassa. Lainaa taatakseen tämän on vain rekisteröidyttävä Tandon nettisivuilla. Laina maksetaan takaajan tilille tämän suojaamiseksi.
Sivustolta haetaan lainaa jo heti etusivun yläosaan sijoitetun hakulaatikon kautta. Lainaa voi hakea 1 000 ja 6 000 euron väliltä jopa 60 kuukauden takaisinmaksuajalla. Ennen lainanhaun jatkamista asiakas myös näkee arvioidun kuukausierän. Tando-lainan voi maksaa pois myös aiemmin, jos havaitsee pystyvänsä tähän. Todellinen vuosikorko palvelun tarjoamissa lainoissa on enintään 26,3 prosenttia.
Ennen lainapäätöksen tekoa asiakas voi myös lukea etusivulta löytyviä asiakkaiden kommentteja palveluntarjoajaan liittyen. Sivuston oikeasta yläkulmasta löytyviä kolmea vaakaviiva klikkaamalla saa myös auki pudotusvalikon, jonka kautta voi päästä tarkastelemaan lainaehtoja, vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sekä ottamaan yhteyttä sivuston asiakaspalveluun.
Apua tarvitessaan asiakas voi löytää vastauksen ongelmaansa sivuston Ota yhteyttä -osiosta. Jos valmiiksi annetut ratkaisut eivät sittenkään vastaa omiin tarpeisiin, voi oman tilanteen tarkennettuaan löytää asiakaspalvelun puhelinnumeron. Asiakaspalvelu on auki arkipäivisin 9-16 pyhäpäivät poislukien.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Tandon toimintaan liittyen
Hankitko oman lainasi Tandolta? Mitä mieltä olit saamasi lainasumman suuruudesta? Onnistuiko takaisinmaksu sujuvasti? Ilmenikö lainan kuluissa yllätyksiä? Oliko lainan hakemisessa vaiheita, joita et ole aiemmin kohdannut? Auta kaltaisiasi lainanhakijoita jättämällä oma Tando-arvostelusi tällä välilehdellä!