Solida Laina

Kaikki arvostelut

Solida Laina

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Solida Laina

Solidalaina.fi -lainavälityspalvelu on jo auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia €‹€‹lainanhakijoita löytämään sopivimman lainan verkosta. He tekevät yhteistyötä useiden hyvämaineisten ja tunnettujen rahoituslaitosten ja lainanantajien kanssa. SolidaLaina on täysin riippumaton ja puolueeton välittäjä. Heiltä löydät aina sinulle sopivan lainan nopeammin, halvemmin ja helpommin.

Tietoa Solida Lainasta

Solida Lainaa käytettäessä sinun ei tarvitse huolehtia mistään. He pitävät kaikki tietosi salattuina ja järjestelmän ajan tasalla turvallisuudesta. Yritys takaa, että kaikki tietosi ovat aina salaisia €‹€‹ja luottamuksellisia. Yksinkertaisuus on heidän toinen nimensä. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus, jonka jälkeen he ottavat yhteyttä lainan tarjoajiin ja löytävät sinulle parhaat lainatarjoukset. Solida Loan Services -palvelun käyttö on täysin ilmaista ja sovellus ei ole sitova. Jos hyväksyt lainatarjouksen, allekirjoita se ja lähetä se lainanantajalle. Laina hyvitetään tilillesi heti, kun lainahakemus on käsitelty.
Lainanottaja suostuu, että lainanottajan tiedot lähetetään Solidalaina.fi-partneripankille tai lainanantajalle. Siellä voi olla yksi tai useampi sidospankki tai lainanantaja. Lainanottaja sitoutuu siihen, että hänen luottohistoriaansa ja / tai lainanantajan toimittamia tietoja tarkistaa Solidalaina.fi tai lainanantaja. Lainanottaja valtuuttaa Solidalaina.fi -palvelun vastaanottamaan tietoja luottopäätöksestä ja tarvittaessa täydentämään luottohakemustietoja kysymällä lainanottajalta esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse. Lainanottaja suostuu siihen, että luottohakemusprosessissa hänelle voidaan ilmoittaa luoton myöntämisestä tai muista luottohakemuksen yksityiskohdista tekstiviestinä, puhelimitse, sähköpostitse tai kirjallisesti postitse.


Solida Lainan tarjoamat palvelut
Solida Lainan kautta voit hakea 500-50 000 euron lainaa. Täytä vain yksi hakemus ja saat useita lainatarjouksia valitaksesi parhaiten tarpeitasi vastaavan. Voit hakea 500–50 000 euron lainaa 100 euron lisäyksinä ja valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan. Solida Laina pyrkii aina löytämään sinulle sopivan lainan. Lähettämällä yhden hakemuksen saat useita lainaustarjouksia, joista voit valita tarpeitasi parhaiten vastaavan. Täytä hakemus nyt ja he ottavat sinuun yhteyttä yhden arkipäivän sisällä.
Solida Laina -palvelun kautta käyttäjät voivat hakea lainatuotteita keskitetysti. Solidalaina.fi ei tee luotonottajan päätöstä. Luottopäätös tehdään yhdessä tai useammassa Solidalaina.fi-yhteistyökumppanissa tai rahoituslaitoksessa. Lainanottaja voi vapaasti tehdä tai olla tekemättä lainasopimusta saatuaan luottopäätöksen Solidalaina.fi yhteistyökumppanin tai lainanantajan kanssa. Solidalaina.fi:llä ei ole velvollisuutta välittää lainanottajan tietoja yhdelle Solidalaina.fi-palvelun kumppanipankeille tai lainanantajalle, eikä Solidalaina.fi:llä ole velvollisuutta selittää päätöstään tai kumppanipankin luottopäätöksen perusteita. Solidalaina.fi-palvelu on käyttäjille ilmainen.
Yritys kilpailuttaa lainasta puolestasi. Hanki useita lainatarjouksia eri pankeilta yhdestä sovelluksesta. He pyrkivät löytämään edullisen lainan sinulle kohtuullisin ehdoin. Kirjautumalla verkkopalveluun voit vertailla lainaustarjouksia reaaliajassa ja päättää itse, minkä lainan hyväksyt. Jos haluat, heidän laina-neuvonantajat auttavat sinua henkilökohtaisesti valittaessa sopivin laina. Tärkeintä on, että lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua ja on täysin ilmainen.
Yhteisvakuuslaina on turvallinen tapa hakea lainaa. Lainahakemuksessa vaaditut henkilötiedot kerätään lainan myöntämistä varten, ja niitä käsitellään luottamuksellisesti. Verkkoyhteytesi on suojattu SSL-salauksella, jotta ulkopuoliset eivät pääse tietoihin. SSL-protokolla sallii yhteyden voimakkaan salauksen käyttäjän selaimen ja Solida Lainan käyttämien palvelimen välillä.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Työntekijät Solida Laina -yrityksessä olemme aina valmiita auttamaan sinua lainahakemuksessa tai teknisissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu auttaa mielellään sinua ja he takaavat vastauksen 24 tunnin sisällä. Yritys tekee parhaansa varmistaakseen, että nautit palvelusta, ja haluaisivat kuulla, jos kaikki ei ole mennyt suunnitellusti. Jos sinulla on ongelmia tai valituksia, asiakaspalvelu on valmis ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti. He ovat avoinna joka päivä klo 9.00-16.00.
Oletteko käyttäneet Solida Lainaa aiemmin? Suosittelisitko palvelua muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai haluat kertoa mielipiteesi heistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainojen kilpailutuspalvelua netistä!