Simplia

Kaikki arvostelut

Simplia

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Simplia

Lainaa nopeasti kaikkiin tarpeisiisi. Löydä sinulle sopiva laina nyt on helppoa ja nopeaa. Kun lähetät ilmaisen lainahakemuksen, saat lainatarjouksia kumppaneiltamme ja valitset sinulle parhaiten sopivan. Tietysti ilmaisen hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään. Voit vertailla erilaisia €‹€‹vaihtoehtoja ja löytää itsellesi paras ratkaisu. Kilpailu on paras tapa varmistaa paras mahdollinen laina.

Tietoa Simpliasta
Simplia on vuonna 2015 perustettu lainavälityspalvelu. Tavoitteenamme on auttaa kuluttajaa päivittäisessä taloudessaan. Teemme yhteistyötä useiden suomalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset rahoitusratkaisut. Palvelumme on täysin puolueeton ja ilmainen. Välitämme lainahakemukset nopeasti ja turvallisesti suoraan rahoituslaitoksille.
Järkevimmän lainan löytäminen on vaikeaa ja aikaa vievää. Teemme sen puolestasi nopeasti ja helposti. Meillä voit saada lainapäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen, joten ei turhaa odottaa. Asiakkaana voit saada lainatarjouksia suoraan rahoituslaitoksilta ilman välittäjiä.

Simplian tarjoamat palvelut
Lainan hakeminen Simplian kautta säästää aikaa ja vaivaa. Monien yksittäisten lainahakemusten täyttämisen sijasta täytät vain yhden hakemuksen. Välitämme hakemuksesi turvallisesti kumppaneillemme. Saatuaan hakemuksen lainanantajayritykset tekevät sinulle henkilökohtaisia €‹€‹lainaustarjouksia, joita on helppo vertailla. Vertailun jälkeen voit valita haluamasi lainatarjouksen.
Lainahakemuksen alussa pyydämme haluamasi lainan määrän ja ajan. Voit määrittää hakemuksellesi summan 500–60 000 euroa. Voit myös muuttaa takaisinmaksuajan haluamallasi tavalla. Voit hakea palautusta vuodesta 12 vuoteen. Me ilmoitamme toiveemme kumppaneillemme juuri siten kuin olet määritellyt ne. Lainanantava pankki kuitenkin tekee lopullisen lainatarjouksen. Lainoja vertaamalla varmistat lainallesi alhaisimman koron ja parhaan lainan tilanteeseesi. Saamiesi lainatarjousten avulla voit helposti vertailla korkoa, lainan kustannuksia ja vuosikorkoa. Hae lainaa heti täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Simplia.fi helpottaa kulutusluoton hakemista. Hanki kumppaniemme kulutusluototarjouksia yhdellä helppolla ja nopealla sovelluksella. Manuaalisen vertailun sijasta voit pyytää lainaustarjouksia useilta pankeilta yhdellä sovelluksella. Voit saada tarjouksia monista eri pankeista kauttamme, ja parhaimmillaan kulutusluotot ovat tililläsi tänään.
Ilmaisen kuluttajaluottohakemuksen hakeminen ei tietenkään maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Kun olet jättänyt hakemuksen, saat sähköpostin kumppaneidemme kulutusluototarjouksista ja valitset tarpeitasi parhaiten vastaavat vaihtoehdot. Voit helposti nostaa korkoja ja kuluja eri kulutuslainoista. Vertaamalla kulutuslainoja varmistat parhaat lainaehdot
Simplia auttaa sinua yhdistämään kallista kulutusluottoa yhdeksi konsolidointilainaksi. Täyttämällä Simplia-lainahakemuksen sinulla on mahdollisuus säästää rahaa. Useiden kulutuslainojen takaisinmaksu voi olla yllättävän kallista, koska maksat korkoja, kuluja ja kuukausimaksuja jokaisesta yksittäisestä lainasta. Yhdistämällä olemassa olevat lainat voit säästää jopa useita tuhansia euroja vuodessa!


Jos maksat korkeita korkoja ja kuluja useista lainoista, kannattaa yleensä yhdistää ne yhdeksi lainaksi. Tämä tekee kokonaiskustannuksista hallittavissa ja todennäköisesti alhaisemmat. Hakemalla yhdistelylainaa Simplian kautta, saat nopeasti sähköpostia useilta rahoituslaitoksilta. Säästät aikaa ja vertaa helposti lainan kokonaiskustannuksia kuukausimaksuihin. Hakeudu konsolidointilainaan täyttämällä alla oleva lainahakemus. Hakeminen on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Kun täytät hakemuksen, muista valita lainan takaisinmaksukenttä lainan tarkoitukseen.
Simplia auttaa sinua akuuteissa käteistarpeissasi. Kanssamme voit nopeasti saada nopean tappion tilanteeseen. Hanki parhaat kumppaniemme pikaviestit sähköpostitse ja valitse itsellesi sopivin. Ilmaisen pika lipun hakeminen ei sido sinua mihinkään, ja voit olla varma lähettämistäsi tarjouksista. Eri vaihtoehtoja vertaamalla saat varmasti parhaat lainaehdot.
Pikanäppäimen löytäminen on nopeaa ja helppoa. Täytät vain sivulla olevan hakemuksen ja vertaat lainatarjouksia. Voit hallita lainatarjousten sisältöä kirjoittamalla haluamasi summan ja laina-ajan hakemuksen alussa oleviin kenttiin. Voit saada meiltä nopean lainan 500–60 000 euroa. Saat myös runsas takaisinmaksuaika, jos haluat. Parhaiden välittömien tipptarjousten löytäminen Simpliasta säästää aikaa ja vaivaa.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Jos olet käyttänyt aiemmin Simplia-palvelua, kirjoita tähän arvostelu! Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainanvertailusivustoa netistä.