Sambla

Kaikki arvostelut

Sambla

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Sambla

Kaipaatko kipeästi ulkomaanlomaa? Ehkä kylpyhuoneesi olisi piristyksen tarpeessa? Painavatko mieltäsi entiset lainat? Kaikkiin näihin voi löytää avun helposti netin kautta. Omaa päätä ei tarvitse edes vaivata eri lainanantajien vertailulla, sillä tähän tarkoitukseen keskittyvät monet eri palvelut, mukaan lukien Sambla.
Millaiset ovat korot Samblan vertailemissa lainoissa? Saako sivuston kautta lainoja ehkä halvemmalla, kuin suoraan rahalaitosten omilta sivuilta? Helpottaako eri tarjoajien vertailu todella lainanhakua huomattavalla tavalla? Näihin kysymyksiin löydät vastauksia Samblan asiakkaiden itsensä jättämistä arvosteluista!

Tietoa Sambla -yrityksestä
Sambla on ruotsalainen lainanvälittäjä, joka keskittyy vertailemaan eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia kuluttajan puolesta. Yritys on laajentanut toimintaansa sitten perustamisvuotensa 2014, ja nykyisin sen toimistoja on Tukholmassa, Lundissa, Oslossa sekä Helsingissä. Yhteensä yritys työllistää noin 140henkeä.
Yritys kertoo tavoitteekseen Pohjoismaisten lainamarkkinoiden toimivuuden sekä edullisuuden edistämisen. Asiakkaita Samblalla on ollut jo yli 390 000. Trustpilot-arvioista voidaan päätellä, että yrityksen tarjoamat palvelut ovat Pohjoismaissa arvostettuja ja luotettuja; jopa yhdeksän kymmenestä asiakkaasta on ollut Samblan välityksessä yhteistyöpankkien tarjoamiin lainaehtoihin tyytyväisiä.
Yhteistyöllä Suomen Asiakastiedon kanssa palvelu varmistaa, että se saa kaikista uusinta rekisteritietoa. Henkilöllisyyden varmennukseen se hyödyntää pankkien sähköistä tunnistautumispalvelua, ja kaikki asiakkaiden kanssa käyty tiedonvaihto suojataan SSL-sertifioidulla varmenteella.
Finder.fin tiedoista saatetaan selvittää, että Sambla Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2017 alkaen. Sen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 612 000 euroa. Toimitusjohtajan virkaa hoitaa Linus Englund, kenen lisäksi osakeyhtiön hallituksessa on Per Österström.

Sambla palvelutarjonta
Lainojen vertailu Samblan kautta alkaa jo heti sen etusivulta löytyvän hakulaatikon täytöllä. Tässä asiakas voi valita itselleen sopivan lainasumman sekä takaisinmaksuajan. Lainaa voi hakea 500 ja 60 000 euron väliltä jopa 15 vuoden laina-ajalla. Tiedot syötettyään sivuilla vieraileva voi nähdä välittömän arvion mahdollisen lainan kuukausierän suuruudesta.
Mikäli palvelun kautta pyrkii yhdistämään lainoja, voi myös tämän antaa ilmi haun ensivaiheilla. Tällöin asiakkaan on vain valittava, kuinka suuri osuus lainasummasta menisi jo aiemmin otettujen lainojen yhdistämiseen. Tiedot täytettyään asiakas voi siirtyä seuraavaan vaiheeseen klikkaamalla ”Lähetä hakemus – Ilmaista!”-painiketta.
Samblan käyttöä harkitsevan kannattaa huomioida jo etukäteen, että seuraavissa vaiheissa tältä tullaan kysymään paljon yksityisempiä ja tarkempia tietoja. Lainanhaku edellyttää muun muassa henkilötunnuksen, puhelinnumeron, sivilisäädyn, koulutuksen sekä kansalaisuuden kertomista. ”Sinun tiedot”-kohdan jälkeen hakijalta kysytään myös asumismuotoon, tuloihin sekä aiempiin velkoihin liittyviä kysymyksiä.
Jos lainaa hakee sivustolla vierailevan ohella myös toinen henkilö, voi ehdotusten osuvuutta parantaa kertomalla tästä hakemusta tehdessä. Tällöin myös rinnakkaishakijan tarkemmat tiedot on oltava saatavilla ja annettava lomakkeen niitä pyytäessä.
Kun hakemus on täytetty, kilpailuttaa Sambla hakijansa puolesta 22 eri yhteistyöpankkia. Näiden joukusta löytyy myös suomalaiseen korvaan tuttuja nimiä, kuten Resurs Bank, Instabank sekä Credit24. Jos rahoituslaitosten tarjouksista löytää itselleen sopivan vaihtoehdot, voi rahat saada tilille jopa samana päivänä. Valittu lainatarjous lähetetään hakijalle sähköpostitse tai postilla. Jos mikään vaihtoehdoista ei sovi hyvältä, ei niistä tarvitse valita yhtäkään – lainanhaku Samblan kautta ei ole sitovaa.
Lainansaantiin vaikuttavat monet seikat. Esimerkiksi suurten rahasummien lainaamisessa pankit ja rahoituslaitokset tarkastelevat etenkin sitä, kuinka paljon hakijalle jäisi rahaa kuukausittaiseen elämiseen kiinteät kulut maksettuaan. 
Kaikilta hakijoilta kuitenkin edellytetään 18 vuoden ikää sekä 1 000 euron säännöllisiä kuukausituloja. Hakijan on myös täytynyt olla kirjoilla Suomessa vähintään vuoden ajan. On myös eduksi, ettei hakijalla ole maksuhäiriömerkintää, joskaan tämä ei ole välttämätöntä. Samblan kautta haettujen lainojen todellinen vuosikorko määrittyy asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan ja on 4,9 ja 50 % välillä.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Samblan toimintaan liittyen
Vertasitko lainoja Samblan kautta? Millaisia olivat eri vaihtoehdoihin sisältyneet korot? Ilmenikö lainanotossa jotain yllättäviä sisäkuluja, joista palvelu ei mielestäsi informoinut tarpeeksi? Kerro mielipiteesi Samblasta jättämällä arvostelu!