remppalaina

Kaikki arvostelut

remppalaina

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

remppalaina

Haluatko parantaa kodin ulkoasua pienellä kunnostamisella ja sisustamisella, vai onko aika tehdä LVI-korjauksia? Ehkä pesukoneesi on rikki tai suihkusi tarvitsee uuden laatoituksen. Korjauslainan tarve voi olla hyvin erilainen eri ihmisillä, ja lainaa voidaan tarvita pienempään pintakorjaukseen tai merkittävään kunnostukseen. Tässä Remppalaina voi auttaa teitä!

Tietoa Remppalainasta
Saatuaan remonttilainan kodin kunnostamiseksi tai putkien kunnostamiseksi on hyvä idea selvittää remontin kustannukset ennen lainan hakemista. On hyvä idea kysyä eri korjausyrityksiltä arvio tulevan remontin kustannuksista, jos joudut palkkaamaan henkilökuntaa remontointiin. Eri korjausyritysten palvelut voivat vaihdella hinnassa huomattavasti, ja eri palvelujen vertailu voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä. Tavoitteena ei ole hakea ylimääräistä lainaa, vaan tavoitteena realistinen summa, jonka voit maksaa takaisin. Esimerkiksi katon kunnostaminen kannattaa rahoittaa. On kuitenkin hyvä idea tietää muut korjaukset ennen lainan hakemista, jotta tarvittava summa katetaan kokonaan.
Kunnostettaessa on hyvä idea olla liikkeellä riittävän varhaisessa vaiheessa korjausten kanssa, jotta estät kotisi pitkäaikaisia €‹€‹vaurioita ja pidät tulevat kustannukset alhaisina. Ennaltaehkäisevät toimet, kuten riittävän tiivien ikkunoiden ostaminen, etenkin suurempien omakotitalojen yhteydessä, voivat säästää rahaa tulevaisuudessa, ja lämmityskustannukset voivat vähentyä huomattavasti.


Remppalainan tarjoamat palvelut
Kun lainasumman katsotaan olevan riittävän kattava, on aika pohtia, mistä lainaa hakea. Remppalainaa haettaessa on useita vaihtoehtoja lainan hakemiseen.
Korjauslaina voi olla mahdollista yhdistää jo olemassa olevaan asuntolainaan, mikä johtaa usein hieman alhaisempiin korkoihin, ja remonttilaina maksetaan takaisin asuntolainan mukana. Jos kiinnität asuntolainaan remonttilainaa, on hyvä huomata, että asuntolainan ehdot saattavat muuttua. Jos tavoitteesi on kuitenkin suuri laina, jonka haluat maksaa takaisin pitkällä aikavälillä, on hyvä idea tutkia oman pankkisi mahdollisuuksia kiinnittää korjauslaina. Yhdistettäessä sisustuslainaa asuntolainalle voit myös alentaa asuntolainan korkoa verovähennyksiin, jotka korvataan verotuksella kodinsisustustapauksissa, ei pelkästään pintakorjauksissa. Vuonna 2018 asuntolainan korkoa alennetaan 35%.
Remonttilainan ottaminen kulutusluotona voi olla parempi vaihtoehto kuin yhdistää laina asuntolainaan, varsinkin jos haluat maksaa lainan nopeasti, eikä samalla tahdilla kuin asuntolaina. Jos kiinnität remonttilainan asuntolainaan, se maksetaan myös asuntolainalla ja asuntolainan voimassaoloaika voi olla jopa kaksikymmentä vuotta. Kulutuslainalla on yleensä hieman korkeampi korko, mutta se on hyvä vaihtoehto, jos voit maksaa lainan takaisin nopeasti.
Voit helposti hakeakulutuslainaa verkossa ja saada rahat nopeasti ilman, että sinun tarvitsee mennä pankkiin kuten vakuutetun lainan kanssa. Joskus remontin aloittaminen nopeasti on tärkeää ja välttämätöntä asunnon pitkäaikaisten vaurioiden estämiseksi. Esimerkiksi kosteusvauriot tulisi korjata mahdollisimman pian, jotta kosteutta ja myöhemmin sisäilmaongelmia ei muodostu asunnossa. Kuten kaikkia lainoja, kannattaa vertailla ja löytää halvin laina saadaksesi parhaat lainaehdot ja alin korko lainallesi. Eri pankit tarjoavat erityyppisiä lainoja, ja niiden käyminen erikseen voi olla väsyttävää. On hyvä idea hyödyntää internetissä saatavilla olevia kilpailevia laskureita varmistaaksesi, että paras lainatarjous ei mene ohi.
Remonttilainaa voidaan hakea myös asuntoyhdistykseen, jolloin osakkeenomistajat maksavat koko osuutensa lainasta. Tässä yhteydessä on huomattava, että kaikilla osakkeenomistajilla ei ole varaa maksaa suurta lainasummaa heti, jolloin he tarvitsevat pidemmän laina-ajan. Lyhyemmät laina-ajat voivat taas olla hyödyllisiä, jos asunto-osakeyhtiö on tekemässä enemmän kunnostustöitä ja tarvitsee erilaisia €‹€‹lainoja.
Osakkeenomistajilla on myös yleensä mahdollisuus maksaa osuutensa kokonaan heti remontin jälkeen, mikä vähentää asuntoyhtiön velkaa nopeammin. Tärkein asia tässäkin on hyvä suunnittelu, jotta oikeasta asuntolainaratkaisusta päätetään koko asuntoyhdistyksen näkökulmasta. Asuntoyhdistykset voivat myös saada apua ARA:n asuntorahoitus- ja kehityskeskukselta, joka tarjoaa ikääntymis-, vammaisuus- ja hissitukea osana kunnostuskustannuksiaan, mikä vähentää lopullista lainasummaa.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletteko käyttäneet Remppalainaa aiemmin? Suosittelisitko heitä muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai haluat jakaa mielipiteesi heistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainan vertailupalveluita netistä!