Rahoitusasiantuntijat

Kaikki arvostelut

Rahoitusasiantuntijat

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Rahoitusasiantuntijat

Säästäminen on yksi suomalaisessa yhteiskunnassamme painotetuista taloudenhallinnan keinoista. Niin valtion kuin yksityishenkilönkin kohdatessa yllättäviä mullistuksia annetaan usein neuvona menojen minimointi. Meistä monen taloustilanne ei silti parhaimmillaankaan mahdollista niin suurten rahamäärien säästämistä, että kaikkiin ilmaantuviin ongelmiin voisi vastata omatoimisesti. 
Elämässä normaalia ovat silloin tällöin ilmaantuvat, odottamattomat tapahtumat. Näiden vastoinkäymisten setvintä edellyttää yleensä rahaa. Mielessäsi saattaa olla esimerkiksi uuden talon osto, laskujen eräpäivät, luottokorttimaksut, juhlan järjestäminen tai kauan odotettu loma. Näissä tarkoituksissa apuun rientävät netin lainanvälittäjät, joihin myös suomenkielinen Rahoitusasiantuntijat.fi lukeutuu. 
Millaisia etuja palvelun käytöstä saa? Sisältyykö lainanottoon sen kautta odottamattomia lisäkuluja? Vaaditaanko siihen jonkinlaista vakuutta? Vastauksia näihin ja moniin muihin mahdollisesti mieltäsi arveluttaviin kysymyksiin saat palvelun asiakkaiden jättämiä arvosteluja lukemalla. Ne löydät meiltä!


Tietoa Rahoitusasiantuntijat -yrityksestä
Rahoitusasiantuntijat.fi on lainavertailupalveluja kuluttajille tuova sivusto, jonka taustalla toimii yhdysvaltalainen NeoWire. NeoWire on vuonna 2015 perustettu verkkomarkkinoinnin yritys. Se työskentelee erilaisten mainostajien, pankkien ja rahoituslaitosten sekä julkaisijoiden kanssa tuodakseen näille lisää mahdollisia myyntejä johtamalla asiakkaita näiden tykö.
Kuluttajat ja pankit yritys yhdistää vasta tarkan seulonnan jälkeen, jossa mitataan palveluntarjoajien luotettavuuden lisäksi niiden sopivuutta juuri kyseessä olevan kuluttajan tarpeisiin. Toiminnassaan se hyötyy NeoWiren kahden perustajajäsenen yli 20 vuoden kokemuksesta nettimarkkinoinnin alalla Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Euroopassa ja Australiassa.
NeoWiren päämaja sijaitsee Yhdysvaltain Boulderissa, Coloradon osavaltiossa. Viralliseksi työntekijöiden määräksi on merkitty yksi, ja yrityksen kerrotaan omaavan noin 200 000 dollarin suuruinen liikevaihto. Neowire, LLC -tuotemerkkeihin kuuluvat Rahoitusasiantuntijoiden lisäksi FoxyRahoitus, LendingWire, Apex Rahoitus sekä VainMinulle.

Rahoitusasiantuntijat palvelutarjonta
Rahoitusasiantuntijoiden lainapalvelujen keskiössä on sivuston oikealta puolelta löytyvä lainalaskuri, jonka kautta asiakas voi vertailla eri vaihtoehtojen vaikutuksia lainan esimerkkimaksuihin. Vaikka oikeasti lainat vaihtelevat sivuston vertailemien pankkien välillä, on laskurista apua lainan ensiarvioinnissa.
Sivustoa käyttäessä lainasumman voi valita 500 ja 60 000 euron väliltä jopa 12 vuoden maksuajalla. Omiin tarpeisiin sopivat valinnat tehtyään asiakas pystyy päättämään, onko arvioitu kuukausierä omiin menoihin ja tuloihin sopiva. Mikäli vastaus on myönteinen, voi itse hakemuksen täyttöön siirtyä annettuaan oman sähköpostiosoitteen sekä hyväksyttyään palvelun ehdot ja yhteydenotot uutiskirjeillä tai SMS-viesteillä.
Seuraavassa vaiheessa sivustolla vierailevan on annettava oma etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, puhelinnumero, sukupuoli sekä syntymäaika. Tämän jälkeen asiakas voi vielä varmistaa haluamansa lainasumman ja -ajan sekä antaa ilmi hakemansa rahan käyttötarkoituksen. Samassa kohdassa asiakkaalta myös pyydetään henkilötietoja (henkilötunnus ja mahdollinen luottohäiriömerkintä mukaan lukien) sekä brutto- ja nettotuloja. Tulot tulee vielä myöhemmin hakemuksessa vahvistaa virallisten tiedostojen avulla.
Lainanhakua Rahoitusasiantuntijoiden kautta pohtiessa kannattaa huomioida erilaiset ehdot, jotka käyttäjän tulee täyttää tullakseen hyväksytyksi lainatarjousten kohteeksi. Näihin lukeutuvat esimerkiksi 18 vuoden ikä sekä asuinpaikka Suomessa. Yksittäiset pankit – joita palvelu pyrkii vain vertailemaan – kuitenkin saattavat omata tätäkin tiukemmat vaatimukset.
Hakemuksen täyttö kannattaa tehdä hiljaisessa paikassa ja tarkoin, koska sitä ei voi enää lähettämisen jälkeen muokata. Yhden hakemuksen tehtyään asiakas ei voi hakea lainaa uudelleen seuraavan kuukauden aikana. Jos saamansa lainan tahtoo maksaa takaisin alkuperäistä takaisinmaksuaikaa nopeammin, tulee tästä sopia lainantarjoajan (ei Rahoitusasiantuntijoiden) kanssa. Tehokkaan asiakaspalvelun saamiseksi asiakkaan tuleekin itse muistaa olla lainaa koskevissa asioissa oikeaan tahoon yhteydessä.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Rahoitusasiantuntijoiden toimintaan liittyen
Vertasitko lainoja Rahoitusasiantuntijoiden kautta? Millaisen hyödyn sait palvelusta irti? Ehkä et koe saaneesi palvelun käytöstä etua sitten ensinkään? Kaikenlainen kritiikki on muille kaltaisillesi lainaa etsiville suomalaisille arvokasta. Jätä arvostelusi tällä välilehdellä! Näin voit olla mukaana varmistamassa, että luotettavat ja vastuuntuntoiset lainanvälittäjät kasvattavat markkinaosuuttaan, hyödyttäen etenkin juuri sinua, kuluttajaa.