SuomiArvostelut

  Arvostelut Rahamarkkinat

  Rahamarkkinat

  on suomalainen lainojen kilpailuttaja. Lainan suuruus vaihtelee 300-50 000€ välillä ja maksuaikaa voit valita 1-12 vuotta. Yhdellä hakemuksella voit saada jopa 20 eri lainatarjousta. Kilpailutus mahdollistaa parhaimman lainatarjouksen saamisen, ja lainan kuluissa voit säästää jopa satoja euroja. Oletko hakemassa lainaa? Haluatko kilpailuttaa lainat, muttet tiedä missä voit tehdä niin kätevästi ja nopeasti? Jos haluat vastaukset näihin kysymyksiin, lue lisää ja löydä kaikki tarvittavat tiedot Rahamarkkinoista!

  Tietoa Rahamarkkinoista

  Rahamarkkinatkilpailuttaa tarvitsemasi lainan puolestasi suurimmilla ja tunnetuimmilla suomalaisilla lainayhtiöillä. Heidän avulla saat itsellesi halvimman mahdollisen luoton. Palvelu on aivan täysin maksuton. Annetut tarjoukset ovat vain hinta-arvioita, joten oikeassa lainasopimuksessa hinta saattaa vaihdella hieman.
  Yritys on perustettu etenkin suomalaisia kuluttajia varten. Heillä on jo yli 20 vuoden kokemus rahoitusalasta Suomessa sekä Pohjoismaissa. Kokemus takaa toimivan ja osaavan asiakaspalvelun. Rahamarkkinat tietävät ajatella jokaisen kuluttajan vaihtelevia tarpeita. Jotkut haluavat vain nopeasti lainan ja toiset haluavat ehdottomasti parhaimman hinnan lainalleen.
  Voit hakea lainaa luottaen siihen, että tietosi ovat salassa ja turvassa. Yrityksen tekninen puoli on suunniteltu suojaamaan hakijan tietoja, eikä niitä luovuteta lainayhtiöitä pidemmälle muille kolmansille osapuolille. Rahamarkkinat noudattavat EU:n henkilötietosuojalakia hyvin tarkasti.
  Heidän nettisivut ovat hyvin selkeät ja yksinkertaiset. Kaikki oleelliset tiedot, kuten lainahakemus, tarjotut lainatyypit, yhteystiedot ja usein kysytyt kysymykset löytyvät helposti.


  Rahamarkkinoiden tarjoamat palvelut

  Lainavalikoima on hyvin laaja. Voit valita normaalista lainasta, kulutusluotosta, pikalainasta, joustoluotosta ja lainojen yhdistelylainasta. Jokaista näistä lainoista voit hakea hyvin kätevästi yhdellä ainoalla hakemuksella. Lainan suuruus ja maksuaika riippuu täysin lainan tyypistä.
  Normaalia lainaa voit saada 300-50 000€. Niiden maksuaika voi vaihdella 1-12 vuoden välillä. Lainan saaminen edellyttää, että hakija on vähintään 20-vuotias, luottotiedot ovat kunnossa, on asunut Suomessa 2 vuotta ennen lainan hakemista ja tulot ovat vähintään 7200€ vuodessa.
  Kulutusluottoa voit saada saman verran ja samalla maksuajalla kuin normaaliakin lainaa. Lainan saamisen edellytykset on myös pitkälti samat kuin normaalissa lainassa, mutta hakija tarvitsee myös verkkopankkitunnukset ja hänen kotikunta pitää olla Suomessa.
  Pikalainassa on samat vaihtoehdot ja lainan saamisen edellytykset kuin kulutusluotossa. Pikalainan saa usein helposti pienemmällä kuukausierällä kuin pikalainan. Sen ottajia kuitenkin varoitetaan jyrkästi, että lainan lyhentäminen supistaa ottajan talouden käyttövaroja.
  Joustoluotto on melkein sama asia kuin pikalaina. Ero piilee takaisinmaksun ja lainan noston joustavuudessa. Luotolla on tietty limitti, jonka sisällä voit nostaa rahaa niin paljon kuin sitä tarvitset. Kuukausierä riippuu aina siitä, kuinka paljon rahaa olet ottanut luotosta edellisen kuukauden aikana.

  Lainojen yhdistelylainalle

  on paljon tarkemmat myöntämisedellytykset kuin muille Rahoitusmarkkinoiden kilpailuttamille lainoille. Hakijan täytyy olla 20-75-vuotias, maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla, kuukausitulot yli 1000€ ja vakituinen osoite Suomessa. Yli 10 000€ lainaa hakiessa kannattaa aina ottaa yhteishakija. Tämä voi helpottaa lainan hyväksyntää ja pienentää lainan kuluja. Isommissa lainasummissa myös usein varmistetaan tulotiedot kirjallisesti.

  Kiitokset, valitukset ja kehut
  Rahamarkkinoilla on yli 20 vuodenkokemus rahoitusalasta ja toimivasta sekä asiantuntevasta asiakaspalvelusta Suomessa sekä Pohjoismaissa. Nämä tekijät tekevät Rahamarkkinoista erittäin hyvän vaihtoehdon lainahakemusten kilpailuttajana. Yleisesti ottaen yritys on hyvin luotettava, eikä asiakkailla ole ollut paljoa valitettavaa heistä.
  Jos teillä on jotain ongelmia Rahamarkkinoiden tarjoamien palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä erittäin mielellään. Heillä on asiakaspalvelunumero ja sähköpostiosoite.
  Oletko käyttänyt Rahamarkkinoita lainojen kilpailuttamiseen? Toimiko palvelu niinkuin pitikin? Tarjosiko palvelu kilpailukykyisiä lainatarjouksia? Oliko hakuprosessi helppo? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai muihin Rahamarkkinoita koskeviin kysymyksiin, kirjoita tänne arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka harkitsevat lainojen kilpailuttamista Rahamarkkinoilta.

  Videolla kerrotaan, miksi luotot kannattaa kilpailuttaa.

  Rahamarkkinat
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Rahamarkkinat

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Rahamarkkinat luotettava yritys?

  Rahamarkkinat on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Rahamarkkinat tarjoaa?

  Rahamarkkinat on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Rahamarkkinat-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.