SuomiArvostelut

  Arvostelut Pohjoisenlaina

  Arvostelut Pohjoisen Lainasta

  Onko tarvetta rahoitukselle? Moottoripyörä rikkoutui ja pitää hankkia uusi sellainen tai haluat aloittaa uuden bisneksen? Jokin hankinta mielessä? Vai etsitkö mahdollisimman edullista lainaa mahdollisimman pitkällä laina-ajalla? Lainanvälityssivusto Pohjoisen Laina tarjoaa näihin kysymyksiin vastauksen, mutta miten hyvin itse palvelu toimii? Tulevatko lainat nopeasti ja edullisella vuosikorolla sinulle? Vastaako asiakaspalvelu moitteetta? Onko palvelun käyttö asiallista, luotettavaa ja selkeätä? Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita Pohjoisen Lainasta. He ovat olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinäkin, ja heidän avulla pystyt päättämään ja arvioimaan onko tämä lainanvälityssivusto vaivan sekä väärtin arvoista.

  Pohjoisen Lainasta
  Pohjoinen Laina on Tanskalainen lainanvälityssivusto, joka tarjoaa suomen kielellä lainapalveluita sitä tarvitseville. Sen osoite Tanskassa on seuraava Ryesgade 9, 3. Sal, 8000 Aarhus. Pohjoisen Lainalla on yli 20 yhteistyötä tekevää rahoitusta tarjoavaa yritystä ja niille lähetetään usein lainahakemukset. Sen Y-tunnus on seuraava 33579829. Pohjoisen laina toimii yhteistyössä Salus Groupin kanssa. Itse Pohjoisen Laina kuuluu yritykseen nimeltä Response Finance ApS, joka ylläpitää muitakin lainanvälityssivustoja. Sen yhteystiedot riitatilanteissa tai esimerkiksi tietosuojaan liittyvissä asioissa on seuraava: gdpr@responsefinance.com

  Pohjoisen Lainan palvelut ja tuotteet
  Pohjoisen Laina on lainanvälityspalvelu, joka tarjoaa lainoja 2000 € – 60 000 € yksityiseltä rahoittajalta. Se siis on keskittynyt etsimään ja vertailemaan yksityislainoja, jolloin lähettämällä palveluun lainahakemuksen voi saada useita, peräti jopa 10 erilaista lainatarjousta, joita vertailemalla löytää itselleen sen kaikista edullisimman lainan. Lainahakemuksen ja päätöksen jälkeen itse laina voi tulla jo tilille samana päivänä. Itse lainahakemuksessa on kysymyksiä mm. hakijan perustiedot ja usein tulotietoja ja kyselyitä aikaisemmista lainoista. Aikaisempien lainojen kohdalla voi yrittää tehdä lainojen yhdistämistä, koska Pohjoisen Lainan yhteistyökumppanit tarjoavat lainoja 4,9 - 50,5 korko prosentin väliltä. Maksuaika on vuodesta jopa 15:sta vuoteen. Sen lisäksi hakijalta voidaan kysyä liitteinä palkkatositteita sekä edellisen verotodistuksen erittelyosaa. Vaatimuksena yksityislainalle ovat seuraavat ehdot: 1) Vähintään 18 vuoden ikä 2) Suomen kansalaisuus 3) Ei maksuhäiriömerkintöjä 4) Säännölliset palkka- tai eläketulot. Sen asiakaspalvelu toimii osoitteessa: asiakaspalvelu@pohjoisenlaina.fi. Tämä lainanvälityssivusto tarjoaa myös uutiskirjeen, jonka mukana tulee ajankohtaisimmat lainatarjoukset, luottokorttitiedot ja eri tietoja vakuutuksista.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Pohjoisen Lainasta

  Kuinka hyvin tämä lainanvälitystoimisto toimi? Ajoiko se todella asiansa vai oliko sen tarjoamat lainat sekundaa? Toimiko lainanvälityspalvelu nopeasti vai oliko se jotain ei-suositeltavaa? Oletko tyytyväinen lainaasi ja muihin sen palveluihin? Oliko lainaehdot reiluja vai ilmenikö odottamattomia ongelmia? Arviosi tästä palvelusta olisi kallisarvoista ja suorastaan kullaista muita kohtaan, koska silloin muut, mahdolliset käyttäjät tietäisivät kannattaako tähän palveluun investoida vai ei. Varmaan sinäkin olisit halunnut kuulla ainakin muutaman rehellisen arvion ostamastasi tai käyttämästäsi tuotteesta tai palvelusta ennen sen käyttöön ottoa ihan vain varmuuden vuoksi? Siksi Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, jotta tehtäisimme yhdessä oikeita päätöksiä.

  Pikalaina Pikalainat Vippi Vipit Kulutusluotto Kulutusluotot Luotto Halvin Paras

  Pohjoisenlaina
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Pohjoisenlaina

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Pohjoisenlaina luotettava yritys?

  Pohjoisenlaina on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Pohjoisenlaina tarjoaa?

  Pohjoisenlaina on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat, Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Pohjoisenlaina-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.