Otsolaina

Kaikki arvostelut

Otsolaina

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Otsolaina

Otso Laina on uusi lainavälittäjä, jonka avulla voit hakea 500–60 000 euron lainaa alhaisella korolla. Otsolainalla on selvästi eniten kumppaneita; vertailu kattaa jopa 50 lainanantajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada jopa kymmeniä lainatarjouksia kerralla. Lainan maksuaika on 1-15 vuotta ja korko 4,9%.

Tietoa Otsolainasta
Otso Laina on uusi toimija ja rahoituksen välittäjä Tanskassa. Otso Lainalla on 50 yhteistyökumppania pankeista useisiin finanssilaitoksiin, mukaan lukien sekä suomalaiset että ulkomaiset toimijat. Käytännössä Otso Laina toimii täyttämällä selkeän lainahakemuksen Otso Lainan kanssa verkossa ja välittämällä sen kumppaneilleen. Asiakas saa nopeasti lainatarjouksen, jonka hän voi halutessaan hyväksyä. Voit hakea vakuudettoman 500–60 000 euron lainan ja valita 12 kuukaudesta 15 vuoteen. Otsolainan verkkosivustolla ei ole tarkkaa tietoa välitetyistä lainoista, joten asiakkaan tulee aina lukea lainatarjoukset huolellisesti. Suuremmat lainat saattavat edellyttää tulotodistusta, kuten palkkalaskelmaa. Pikakiintiöiden lähettäminen nopeuttaa myös itse lainaa, joten on hyvä idea lähettää tarvittavat liitteet mahdollisimman pian. Otso Laina on ilmoittanut verkkosivustollaan, että lainojen korot alkavat 4,90%.


Otsolainan tarjoamat palvelut
Otsolainaa voidaan käyttää uuden lainan hakemiseen tai olemassa olevien lainojen yhdistämiseen. Laina-ajat ovat joustavia ja myös pitkät laina-ajat ovat mahdollisia. Saadaksesi lainatarjouksia sinun on täytettävä lainahakemus verkossa. Otsolainalla ei ole paljon tietoa itse lainoista, joten uusi lainatarjous paljastaa, millaista lainaa voit saada Otsolainan kautta. Lainanvälittäjän etuna on, että sinun ei tarvitse lähettää kymmeniä hakemuksia eri osapuolille, vaan välittäjä tekee sen puolestasi. Sinun ei tarvitse hyväksyä tarjouksia, jos haluat vain katsoa lainakorkoja tällä hetkellä. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina hyvitetään tilillesi 1-2 työpäivän kuluessa lainanantajasta riippuen. Halutessasi voit myös kirjautua palveluun ja vastaanottaa tarjouksia luottokorttiyhtiöiltä, €‹€‹pankeilta ja rahoituslaitoksilta puhelimitse, sähköpostitse, tekstiviestinä tai kirjeellä. Otso Laina ilmoittaa, että sillä on vain selkeät lainatarjoukset ilman piileviä kuluja. Lainatarjous on kuitenkin aina hyvä lukea huolellisesti ennen lainan hyväksymistä.
Vertaa lainaustarjouksia ilmaiseksi 500–60 000 euron välillä. Todellinen vuosikorko 4,9% - 20%. Yksinkertainen ja nopea palvelu. Vertailu sisältää 50 erilaista lainanantajaa. Kumppanit ovat sekä suomalaisia €‹€‹että ulkomaisia €‹€‹rahoittajia. Maksuaika 1-15 vuotta. Miinukset: verkkosivustolla ei ole tarpeeksi tietoa tai esimerkkejä lainoihin liittyvistä asioista.

Otso Laina on turvallinen sivusto, joten henkilökohtaiset tietosi ja lainahakemuksesi ovat turvassa. Tietojasi ei jaeta, paitsi lainanantajille. Luotonantajat, jotka tekevät yhteistyötä Otsolainan kanssa, ovat myös luotettavia, ja sinulle annetaan lainaustarjouksesi tarkat ehdot, joten yllättäviä maksuja ei tule myöhemmin. Ehdot lainanottajille: olet vähintään 18-vuotias, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöä luottohistoriassasi, sinulla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset sekä sinulla on säännölliset ansiot.
Lainojen korko on 4,9% - 20%. Todelliset kustannukset saadaan lopullisista lainatarjouksista. Rahoittajien tarjouksissa voi olla suuria eroja, joten on vaikea antaa tarkkoja lainahintoja ennen hakemuksen jättämistä.
Otsolaina on yksinkertainen sivusto , joka tavoittaa kymmeniä lainanantajia. Vaikka sivusto on selkeä ja turvallinen, lainanottaja tarvitsee silti lisätietoja lainoista. Hakemuksen jälkeen tarjoukset näyttävät lainan hinnan ja muut ehdot, mutta Otso Laina ei anna etukäteen paljon tietoa - edes asiakaspalvelun aukioloaikoja tai näytelainakorkoa. Suomalaisilla on hyviä kokemuksia Otsolainasta

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Asiakaspalvelun aukioloaikoja ei ole määritelty, mutta vastauksen sähköpostiin saa viimeistään seuraavana päivänä. Lainojen siirto vie kauemmin kuin suoraan rahoittajalta haettaessa, yleensä koko prosessi vie 1-2 vuorokautta sopivan lainatarjouksen löytämisestä lainan siirtoon hakijan tilille.
Jos olet käyttänyt aiemmin Otsolaina-palvelua, kirjoita tähän arvostelu! Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainanvertailusivustoa netistä.