SuomiArvostelut

  Arvostelut Motty

  Arvostelut Mottysta

  Onko tarvetta rahoitukselle? Moottoripyörä rikkoutui ja pitää hankkia uusi sellainen tai haluat aloittaa uuden bisneksen? Jokin hankinta mielessä? Vai etsitkö mahdollisimman edullista lainaa mahdollisimman pitkällä laina-ajalla? Lainanvälityssivusto Motty tarjoaa näihin kysymyksiin vastauksen, mutta miten hyvin itse palvelu toimii? Tulevatko lainat nopeasti ja edullisella vuosikorolla sinulle? Vastaako asiakaspalvelu moitteetta? Onko palvelun käyttö asiallista, luotettavaa ja selkeätä? Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita Mottysta. He ovat olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinäkin, ja heidän avulla pystyt päättämään ja arvioimaan onko tämä lainanvälityssivusto vaivan sekä väärtin arvoista.

  Mottysta
  Motty kuuluu norjalaisen Telefinans AS:n tuotemerkin alaisuuteen, ja se lanseerattiin maaliskuussa 2019. Telefinans AS on toiminut alalla jo vuodesta 1985 lähtien. Telefinans toimii Suomen lisäksi myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa eli lähinnä Pohjoismaissa. Motty on lainanvälityspalvelu, joka vertaa sinulle lainatarjouksia. Yhdellä hakemuksella voit vastaanottaa useita tarjouksia, joista esitetään parhaat vaihtoehdot ja sekä tarjousten korot ja ehdot. Palvelu on täysin ilmainen, eikä se sido vielä mihinkään.

  Mottyn tuotteet ja palvelut

  Tämä lainanvälityspalvelu tarjoaa kulutusluottoa 1000 – 60.000 € ja jopa 15 vuoden maksuajalla. Palvelu toimii ikään kuin kilpailijapalveluna eli se lähettää lainahakemuksen noin 20:lle yhteistyökumppaneilleen, joita ovat muun muassa Collector Bank, Instabank, Nordax Bank, Credigo, Fellow Finance, Kaarna-laina, Balanzia, TF Bank, Komplett Bank, Halino, Surimo, Lainaamo, Euroloan, Laina.fi, GF Money, Resurs Bank, Lainasto, SaldoLaina, Ferratum ja Avida Finans. Lainahakemuksen jälkeen se käsitellään välittömästi, ja rahat saapuvat noin tilille, jos sitä hakee arkena klo 8.00 – 18.00. Palvelu tarjoaa myös yhdistelmäluottoja vanhojen lainojen poismaksamiseksi, ja palvelu toimii kulutusluottoperiaatteella, jolloin pikavipit voi jättää asian omistautuneille palveluille. Mottyn lainahakemusperusteina ovat, se ettei ole maksuhäiriömerkintöjä, vähintään 20 vuoden ikä, vähintään 12.000€ vuositulot ja Suomen kansalaisuus tai kotipaikka Suomessa vähintään 3 vuotta.
  Itse lainan korko määräytyy sen myöntäneen pankin mukaan, mutta yleensä se on välillä 4,5 – 20 %. Motty mahdollistaa myös keskiarvokorkotiedot. Keskiarvokorko on yhtiön mukaan 10,5 % Mottyn asiakaspalvelu toimii arkisin klo 8.00 – 16.00. Yhtiön toimipiste sijaitsee Pohjoisesplanadissa 39, 00100 Helsinki. Mottyyn saa yhteyden puhelimella: p. 044 783 4490 ja asiakaspalvelu@motty.fi Chat-palvelu ei ole käytettävissä.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Mottysta

  Kuinka hyvin tämä lainanvälitystoimisto toimi? Ajoiko se todella asiansa vai oliko sen tarjoamat lainat sekundaa? Toimiko verkkokauppa nopeasti vai oliko se jotain ei-suositeltavaa? Oletko tyytyväinen lainaasi ja muihin sen palveluihin? Oliko lainaehdot reiluja vai ilmenikö odottamattomia ongelmia? Arviosi tästä palvelusta olisi kallisarvoista ja suorastaan kullaista muita kohtaan, koska silloin muut, mahdolliset käyttäjät tietäisivät kannattaako tähän palveluun investoida vai ei. Varmaan sinäkin olisit halunnut kuulla ainakin muutaman rehellisen arvion ostamastasi tai käyttämästäsi tuotteesta ennen sen käyttöön ottoa ihan vain varmuuden vuoksi? Siksi Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, jotta tehtäisimme yhdessä oikeita päätöksiä.

  Vivusjousto.fi - Uusille asiakkaille luottoa jopa 3000€

  Motty
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Motty

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Motty luotettava yritys?

  Motty on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Motty tarjoaa?

  Motty on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat, Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Motty-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.