Motty

Kaikki arvostelut

Motty

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Motty

Arvostelut Mottysta

Onko tarvetta rahoitukselle? Moottoripyörä rikkoutui ja pitää hankkia uusi sellainen tai haluat aloittaa uuden bisneksen? Jokin hankinta mielessä? Vai etsitkö mahdollisimman edullista lainaa mahdollisimman pitkällä laina-ajalla? Lainanvälityssivusto Motty tarjoaa näihin kysymyksiin vastauksen, mutta miten hyvin itse palvelu toimii? Tulevatko lainat nopeasti ja edullisella vuosikorolla sinulle? Vastaako asiakaspalvelu moitteetta? Onko palvelun käyttö asiallista, luotettavaa ja selkeätä? Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita Mottysta. He ovat olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinäkin, ja heidän avulla pystyt päättämään ja arvioimaan onko tämä lainanvälityssivusto vaivan sekä väärtin arvoista.

 

Mottysta
Motty kuuluu norjalaisen Telefinans AS:n tuotemerkin alaisuuteen, ja se lanseerattiin maaliskuussa 2019. Telefinans AS on  toiminut alalla jo vuodesta 1985 lähtien. Telefinans toimii Suomen lisäksi myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa eli lähinnä Pohjoismaissa. Motty on lainanvälityspalvelu, joka vertaa sinulle lainatarjouksia. Yhdellä hakemuksella voit vastaanottaa useita tarjouksia, joista esitetään parhaat vaihtoehdot ja sekä tarjousten korot ja ehdot. Palvelu on täysin ilmainen, eikä se sido vielä mihinkään.

 

Mottyn tuotteet ja palvelut

Tämä lainanvälityspalvelu tarjoaa kulutusluottoa 1000 – 60.000 € ja jopa 15 vuoden maksuajalla. Palvelu toimii ikään kuin kilpailijapalveluna eli se lähettää lainahakemuksen noin 20:lle yhteistyökumppaneilleen, joita ovat muun muassa Collector Bank, Instabank, Nordax Bank, Credigo, Fellow Finance, Kaarna-laina, Balanzia, TF Bank, Komplett Bank, Halino, Surimo, Lainaamo, Euroloan, Laina.fi, GF Money, Resurs Bank, Lainasto, SaldoLaina, Ferratum ja Avida Finans. Lainahakemuksen jälkeen se käsitellään välittömästi, ja rahat saapuvat noin tilille, jos sitä hakee arkena klo 8.00 – 18.00. Palvelu tarjoaa myös yhdistelmäluottoja vanhojen lainojen poismaksamiseksi, ja palvelu toimii kulutusluottoperiaatteella, jolloin pikavipit voi jättää asian omistautuneille palveluille. Mottyn lainahakemusperusteina ovat, se ettei ole maksuhäiriömerkintöjä, vähintään 20 vuoden ikä, vähintään 12.000€ vuositulot ja Suomen kansalaisuus tai kotipaikka Suomessa vähintään 3 vuotta.
Itse lainan korko määräytyy sen myöntäneen pankin mukaan, mutta yleensä se on välillä 4,5 – 20 %. Motty mahdollistaa myös keskiarvokorkotiedot. Keskiarvokorko on yhtiön mukaan 10,5 % Mottyn asiakaspalvelu toimii arkisin klo 8.00 – 16.00. Yhtiön toimipiste sijaitsee Pohjoisesplanadissa 39, 00100 Helsinki. Mottyyn saa yhteyden puhelimella: p. 044 783 4490 ja asiakaspalvelu@motty.fi Chat-palvelu ei ole käytettävissä.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Mottysta

Kuinka hyvin tämä lainanvälitystoimisto toimi? Ajoiko se todella asiansa vai oliko sen tarjoamat lainat sekundaa? Toimiko verkkokauppa nopeasti vai oliko se jotain ei-suositeltavaa? Oletko tyytyväinen lainaasi ja muihin sen palveluihin? Oliko lainaehdot reiluja vai ilmenikö odottamattomia ongelmia? Arviosi tästä palvelusta olisi kallisarvoista ja suorastaan kullaista muita kohtaan, koska silloin muut, mahdolliset käyttäjät tietäisivät kannattaako tähän palveluun investoida vai ei. Varmaan sinäkin olisit halunnut kuulla ainakin muutaman rehellisen arvion ostamastasi tai käyttämästäsi tuotteesta ennen sen käyttöön ottoa ihan vain varmuuden vuoksi? Siksi Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, jotta tehtäisimme yhdessä oikeita päätöksiä.