MoreBanker

Kaikki arvostelut

MoreBanker

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

MoreBanker

Oletko yrittänyt köytää edullista lainaa? Et oikein tiedä mistä aloittaa ja kehen luottaa. Tässä Morebanker tulee avuksesi. Yleensä lainatarjousten vertailu tarkoittaa sinä, että joudut täyttämään lainahakemuksen ja lähettämään sen lainanantajalle. Morebanker tarjoaa sivuston, jolta löydät kilpailukykyisimpiä lainanantajia, jotka on lajiteltu sivustolle kilpailukykynsä mukaan. Sivuston avulla nettilainan löytäminen on nopeaa ja helppoa. Ensimmäisenä löydät siis lainat, joiden korot ja kulut ovat lainantarjoajista matalimpia. Nämä ensiksi luetellut lainat ovat myös suosittuja ja niiden hyväksymisprosentti on korkea. Säästät aikaa, kun yksi sivusto tarjoaa sinulle kaikki parhaat vaihtoehdot. Jätä arvostelu ja kerro kokemuksesi Morebankerin toiminnasta. Olitko tyytyväinen heidän tarjoamaansa palveluun vai jättikö palvelu jotain toivomisen varaa?  

 

Morebankerin toiminta
Morebankerin lainantarjoajilta voit hakea lainaa 70 000 euroon saakka. Morebankerin tarjoamat lainantarjoajat ovat rekisteröityjä Etelä-Suomen aluehallintoviraston luottavien lainantarjoajien rekisteriin. Tämä takaa sen, että Morebankerin sivuilla esiintyvät lainantarjoajat ovat luotettavia, mikä tekee lainaamisestakin turvallista. Lainaraha siirtyy tilillesi nopeasti lainatarjouksen hyväksynnän jälkeen, joskus tähän kuluu vain minuutteja. Nopeita lainoja ovat esimerkiksi pikavipit, pikalainat ja kulutusluotot, joita on mahdollista hakea verkkopankkitunnuksilla verkosta.  

Verkosta otettavassa lainassa on aina kaksi osapuolta, lainanantaja ja tietenkin lainanottaja. Verkosta otettavan lainan hyvä puoli on se, että se on lainaa, jolla ei ole vakuuksia. Lainan voi ottaa myös pankista, mutta se vaatii sitä, että sovit ensiksi tapaamisen pankin työntekijän kanssa. Tapaat pankkivirkailijan ja tapaamisessa keskustellaan luoton käyttötarkoituksesta. Mikäli pankki päättää antaa sinulle lainan, täytyy tätä varten valmistella asiakirjoja ja tässä prosessissa menee muutama päivä. Kun asiakirjat on valmisteltu, voit palata pankkiin ja allekirjoittaa lainasopimuksen minkä jälkeen rahat siirretään tilille.  

Verkosta voi lainata rahaa mihin käyttötarkoitukseen tahansa ja verkossa lainanantaja harvoin tiedustelee lainan käyttötarkoitusta. Olipa lainan käyttötarkoitus sitten uuden tietokoneen tai käytetyn auton hankkiminen, voit hakea lainaa verkosta rahoittaaksesi tämän. Tässä verkosta otettava laina eroaa pankkilainasta, sillä verkossa sinun tarvitsee ilmoittaa lainan käyttötarkoitus vain harvoin.  

Lainoja on tarjolla monia erilaisia, myös sellaisia, joissa korot ovat matalat ja joskus on mahdollista ottaa jopa korotonta lainaa. Lainojen vertaaminen tarkoittaa useiden lainasivustojen tutkimista ja lainojen hintojen vertailua. Pankkilaina on myös yksi vaihtoehto, jos tarvitset lyhytaikaista lainaa. Mikäli haluat hakea lainaa verkosta, tulisi sinulla olla verkkopankkitunnukset ja sinun tulee olla täysi-ikäinen. Verkkopankkitunnuksia tarvitaan lainasopimuksen allekirjoittamiseen.  

Verkosta otettavien lainojen ja pankkilainojen korkojen välillä on eroja. Aina kun lainaat rahaa sinun on otettava huomioon korko, mikä tarkoittaa sitä, että maksat aina takaisin suuremman summan kuin mitä olet lainannut. Usein verkon kautta otettavilla kulutusluotoilla on korkeampi korko kuin pankista otetuilla lainoilla. Tässä on kyse riskistä, sillä verkossa toimivat yhtiöt ovat suuremmassa riskissä lainatessaan rahaa kuluttajille. Pankki vaatii lainanottajalta vakuuden lainalle kun taas verkosta otettu laina ei tarvitse vakuutta, mikä aiheuttaa sen, että lainan myöntäminen aiheuttaa verkossa toimivalle yritykselle suuremman riskin.  

Kun haet lainaa Morebankerin kautta, sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot. Puhtaat luottotiedot vaikuttavat lainan saamiseen positiivisesti. Usein verkossa haettavan lainan käsittely tapahtuu minuuteissa, joten kannattaa tarkastaa sähköposti jo pian lainan hakemisen jälkeen. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen saat rahat tilillesi jo mahdollisesti saman päivän aikana, mutta joskus tähän kuluu muutama päivä. Lainanantaja ei voi siirtää rahoja tilille kello 23-07 välisenä aikana johtuen kuluttajasuojalaista. Vaikka lainaa ei voi saada tilille yöaikaan, voit kuitenkin jättää lainahakemuksen myös yöaikaan.