SuomiArvostelut

  Arvostelut Meidan Laina

  Lainanotto

  on yksi modernin elämämme välttämättömyyksistä. Suomen kaltaisten kehittyneiden maiden talouskasvu suorastaan riippuu siitä, ja myös moni yksittäinen elämä olisi nykyistä yksitoikkoisempaa ilman luoton mahdollisuutta. Useat talot, autot ja kodinkoneet jäisivät ostamatta, ja myös moni lomamatka loppuisi lyhyeen.
  Enää lainaa ei oteta ainoastaan erityistapauksissa, vaan siitä on tullut jo osa monen arkea. Luottotyyppejä löytyy tänä päivänä moneen eri tarkoitukseen, ja kilpailutuksenkin voi ulkoistaa netissä toimiville palveluille. Yksi tällaisista suomenkielisistä lainavertailusivustoista on nykyaikainen Meidän Laina.
  Millaisia ovat palvelun löytämät lainatarjoukset? Sopivatko ne annettuihin hakukriteereihin ja varallisuustietoihin hyvin? Onko sivuston asiakaspalvelu tavoitettavissa ja avulias erilaisten ongelmatilanteiden ilmetessä? Tutustu sivustoon ja sen toimintaan tarkemmin asiakkaiden kokemuksia selaamalla!

  Tietoa Meidän Laina -sivustosta

  Meidän Laina on suomenkielinen lainavertailupalvelu, jonka taustalla toimii tanskalainen Response Finance ApS. Maan kaupparekisteristä voidaan saada selville, että yritys on aloittanut toimintansa jo vuonna 2011, ja että vuonna 2018 se teki liikevoittoa 3,7 miljoona Tanskan kruunua, eli sen tilikauden tulos jäi vihreälle noin 500 tuhannen euron edestä.
  Vuonna 2020 yritys on työllistänyt kymmenisen henkilöä. Kaupparekisteristä löytyvässä profiilissa sen tarkoituksiksi on listattu uusien tuotemerkkien kehitys rahoituslaitoksia ja pankkeja varten kaikkialla Euroopassa. Toimintaa se tekee kaupallisin tarkoituksin, ja tähän vaikuttaisi tähtäävän myös Meidän Laina.

  Meidän Laina -palvelutarjonta

  Lainavertailusivustoille tyypillisesti Meidän Laina keskittyy nimenomaan eri lainantarjoajien kilpailuttamiseen, ei niinkään itse lainojen antamiseen. Vertailu palvelussa tehdään hakemusperusteisesti, eikä palvelun käyttö sido asiakasta minkäänlaiseen maksuun tai edes itse lainanottoon.
  Sivuston lainahakemuksen täyttö alkaa varsin helposti. Lainaa voi hakea 500 ja 70 000 euron väliltä, ja ensimmäisen lainatarjouksen asiakas saattaa vastaanottaa jo vain minuutissa. Koska sivusto koostuu vain yhdestä näkymästä, on hakemusta edeltävien kenttien löytäminen yksinkertaista.
  Lähelle näkymän yläosaa sijoitetussa, vihertävässä palkissa hakija pääsee valitsemaan toivomansa lainasumman ja laina-ajan antamalla samalla nimensä, puhelinnumeronsa sekä sähköpostiosoitteensa. Jotta pääsisi täyttämään itse hakemusta, on sivustolla vierailevan myös hyväksyttävä palvelun käyttöehdot sekä erilaisten uutiskirjeiden ja lainatarjousten vastaanottaminen puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostitse tai kirjeellä.
  Klikattuaan Aloita hakemus -painiketta lainaa etsivälle avautuu hakemuksen seuraava vaihe kätevästi samaan näkymään, mutta vain hieman aiemmin täytettyä laatikkoa alemmas. Tässä vaiheessa asiakkaalta kysytään tarkempia tietoja, kuten henkilötunnusta, siviilisäätyä sekä koulutustaustaa, muttei tätä tule säikähtää – näinkin henkilökohtaisten tietojen pyytäminen on alalla yleinen käytäntö, jolla pyritään laajamittaisempaan maksukykyisyyden kartoittamiseen.
  Myös mahdollisesta kanssahakijasta ilmoitetaan tässä lainahakemuksen vaiheessa. Luotonottoa harkitessa kannattaa pitää mielessä, että rinnakkaishakijan olemassaolo voi lisätä hyväksytyn lainapäätöksen saamisen todennäköisyyttä huomattavasti.
  Hakemuksen seuraava vaihe aukeaa edellisen vaiheen tilalle. Tässä osiossa asiakkaalta kysytään tämän asumismuotoa, osoitetta ja sen voimassaolon alkamisaikaa sekä rakennuksen tyyppiä. Kolmannen vaiheen kysymykset koskevat henkilön tuloja, eli niin henkilökohtaiset brutto- ja nettotulot kuin myös kotitaloudenkin vuotuiset tulot on hyvä olla tiedossa. Yrittäjän on oltava valmis kertomaan Y-tunnuksensa, kun taas julkisella sektorilla tienaavan on muistettava työsuhteen alkamisaika. Tässä vaiheessa kerrotaan myös mahdollisista veloista sekä voimassa olevista luottokorteista.
  Ennen viimeiseen vaiheeseen siirtymistä asiakkaan on vielä hyväksyttävä tämän luottotietojen tarkistus sekä tietojen luovutus mahdollisille lainanmyöntäjille. Tämän jälkeen vuorossa on mahdollisen kanssahakijan tietojen täyttö. Kun hakemus on lähetetty, avataan asiakkaalle oma tili sivuston online-palveluun, josta tämä voi tarkastella saatuja lainatarjouksia ja valita niistä mahdollisesti itselle sopivimman vaihtoehdon.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Meidän Lainan toimintaan liittyen

  Vertasitko itse lainoja Meidän Lainaa hyödyntäen? Millaisilta toimijoilta lopulta sait tarjouksia? Löysitkö vaihtoehtojen joukosta juuri omiin tarpeisiisi sopivan valinnan? Jos et, mikä oli vialla? Oli sitten näkökantasi palvelusta positiivinen tai negatiivinen, on se silti muille kaltaisillesi suomalaisille arvokas. Jätä siis oma arviosi vaikka heti!

  LUOTTO || APENAS MAIS UMA DE AMOR

  Meidan Laina
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Meidan Laina

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Meidan Laina luotettava yritys?

  Meidan Laina on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Meidan Laina tarjoaa?

  Meidan Laina on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Meidan Laina-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.