Matkalaina

Kaikki arvostelut

Matkalaina

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Matkalaina

MatkaLaina.fi etsii sopivinta 100 - 60 000 euron matkalainaa. He kilpailevat useiden lainanantajien kanssa lainahakemuksestasi ja saat heti loistavan lomalainan. Suunnitelmistasi riippuen voit hakea lainaa pienemmälle tai hiukan suuremmalle matkalle lainaa. Tietenkin heidän kautta haetun lainan voi käyttää joko kokonaan tai osittain muihin tarkoituksiin kuin lomaan. Lainan määrästä riippuen lainahakemuksesi lähetetään jopa 15 eri pankille ja lainanantajalle, joten saat aina varmasti edullisimman matkalainatarjouksen.
Tarvitsetko lainaa matkaa varten? Haluatko tietää lisää Matkalainan tarjoamista palveluista? Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarvittavan Matkalainasta!

Tietoa Matkalainasta
Matkalainan palvelun käyttäminen on nopein tapa järjestää laina matkaa varten. Se voi olla jo viiden minuutin kuluessa tilillesi. MatkaLaina.fi on täysin suomalainen palvelu. Tietosi ovat salattuja ja aina 100% turvallisia. Täytä matkalainahakemus verkossa ja saat varmasti edullisimmat lainatarjoukset. Hakemuksen tekemisen jälkeen et ole vielä sitoutunut mihinkään! Lainahakemukset kilpailutetaan yli 15 pankin ja lainanantajan kanssa.


Matkalainan tarjoamat palvelut
Matkaluotto antaa sinulle joustavuuden maksaa matkasi erissä, kun sinulla ei ole tilillä koko summaa matkaa varten. Matkalainan hakeminen MatkaLaina.fi-sivuston kautta on myös usein halvempaa kuin matkatoimiston oma erä, joten sinun tulisi yrittää hakea lainaa heidän kautta ennen matkatoimiston lainan ottamista. Kun olet hakenut lainaa, saat lainatarjouksia useilta lainanantajilta. Kaikki matkalainat maksetaan takaisin kuukausierinä, joten voit maksaa matkan helposti erissä. Jotkut luotonantajat voivat myöntää myös ilmaisia €‹€‹kuukausia alusta alkaen. Kun suunnittelet pidempää matkaa, on hyvä idea hakea lainaa heti, jotta saat rahaa nopeasti tilillesi ja saat varattua matkasi heti.
Matkalainaa ei aina tarvitse käyttää matkan maksamiseen, mutta voit helposti hakea lainaa ja käyttää matkan aikana keräämääsi rahaa. Pienemmät lainat ovat tililläsi ilman liitteitä, joten voit hakea lainaa juuri ennen matkalle lähtöä. Jos käytät matkalla enemmän rahaa kuin olit suunnitellut, voit hakea lainaa myös matkan aikana. Erityisesti pienemmät matkalainat voidaan hyvittää tilillesi jo muutamassa minuutissa. Lainan hakeminen on helppoa matkapuhelimella, tablet-laitteella tai kannettavalla tietokoneella. Matkan aikana tarvittava rahatarve on syytä arvioida hyvissä ajoin etukäteen. Paikallisten ravintoloiden hintataso on helppo selvittää etukäteen, ja TripAdvisor voi helposti nähdä sopivat ravintolat ja niiden hintatasot ennen matkaa. Huomaa myös, että monet matkat ja kuljetusvälineet maksavat ekstraa matkan hinnan lisäksi.
Matkalainan sivuilla lukee seuraavaa lainan kustannuksista: "Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€".
Jokainen aikuinen, jolla on suomalainen pankkitili ja henkilötunnus, voi hakea Matkalainalta lainaa. Lainanantajasta riippuen voit myös saada lainaa eläkeläisenä. Jotkut luotonantajat tarjoavat lainoja myös työttömille. Lainanantajat kuitenkin arvioivat lainanottajan takaisinmaksukyvyn ja tekevät sen perusteella lopullisen lainapäätöksen. Maksuhäiriömerkintä ei ole este lainan hakemiselle. Yleensä lainanantajat eivät tarjoa sinulle lainaa, mutta on myös poikkeuksia.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletteko käyttäneet aiemmin Matkalainaa? Suosittelisitko heitä muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai haluat jakaa mielipiteesi heistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainan vertailupalveluja netissä!