SuomiArvostelut

  Arvostelut Luottoasiantuntija

  Raha ei ehkä tuo onnea, mutta se toimii ratkaisuna epäonnisissa tilanteissa. Me kaikki tulemme jossain vaiheessa elämäämme joutumaan vesivahingon, työttömyyden tai jonkin muun odottamattoman ja ikävän mullistuksen kohteeksi. Entisaikoina rahaa tuli tällöin anella omilta tuttavilta tai suuria vaatimuksia edellyttäviltä pankeilta. Nykyisin näissä tilanteissa apua ei onneksi tarvitse lähteä etsimään omaa kannettavaa kauempaa.
  Netissä toimii lukuisia palveluja, jotka auttavat myös lainanhaun noviiseja löytämään mahdollisimman reilut ja edulliset lainat. Yksi näistä sivustoista on suomenkielinen Luottoasiantuntija.fi. Millaisia lainoja sen kautta voi löytää? Onko lainatarjousten vastaanoton lopettaminen helppoa? Saako sivuston asiakaspalveluun helposti yhteyttä? Näihin kysymyksiin osaavat vastata parhaiten sivustoa aiemmin käyttäneet tavan suomalaiset. Heidän arvostelunsa löydät tältä välilehdeltä!

  Tietoa Luottoasiantuntija -yrityksestä

  Luottoasiantuntija.fi on yksi Oy Salus Group Ab:n lainanvälityspalveluita markkinoivista sivuista. Salus Group on vuonna 2016 perustettu rahoitus- ja luottotoimintaan keskittyvä osakeyhtiö, jonka kotipaikaksi on merkitty Helsinki. Yhtiön toimitusjohtajan virkaa kantaa Ivan Milovan Lazarevic.
  Yrityksen tilikauden tulos oli vuonna 2019 noin 1,3 miljoonaa euroa. Työntekijöiden määrä oli samaisena vuonna 16 henkilöä – 60 prosenttia enemmän, kuin edeltävänä vuonna. Nettotulos kasvoi edellisvuoteen verrattuna 300 tuhannella eurolla.

  Luísa e Otto - Eu Era (Shippando - Luotto)

  Luottoasiantuntija palvelutarjonta

  Lainojen haku Luottoasiantuntijan kautta alkaa etusivun vasemmalle puolelle sijoitetun lainalaskurin avulla. Sen etu on, että lainanoton kustannuksia voi arvioida jo ennen itse prosessin aloittamista. Summan voi valita 2 000 ja 60 000 euron väliltä jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.
  Hakuehdot valittuaan asiakas näkee arvioidun kuukausisumman sekä esimerkit muista lainakuluista, joihin kuuluvat muun muassa nimelliskorko, todellinen vuosikorko sekä avausmaksu. Jos nämä vaikuttavat omiin tarpeisiin sopivilta, voi asiakas edetä itse hakulomakkeen täyttöön ”Hae Nyt”-laatikkoa painamalla. Tätä ennen sivustolla vierailevan on kuitenkin annettava sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä hyväksyttävä yhteydenotot niin sähköpostitse kuin tekstiviesteilläkin, jotta palvelu saa tuotua tälle keräämänsä lainatarjoukset.
  Luottoasiantuntija.fin käyttöä harkitsevan kannattaa huomioida jo etukäteen, että seuraavissa vaiheissa tältä tullaan kysymään paljon yksityisempiä ja tarkempia tietoja. Lainanhaku edellyttää muun muassa henkilötunnuksen, työsuhteen muodon, tulojen, sivilisäädyn, koulutuksen sekä kansalaisuuden kertomista.
  Jos lainaa hakee sivustolla vierailevan ohella myös toinen henkilö, voi ehdotusten osuvuutta parantaa kertomalla tästä hakemusta tehdessä. Tällöin myös rinnakkaishakijan tarkemmat tiedot on oltava saatavilla ja annettava lomakkeen niitä pyytäessä.
  Lainanhaku sivuston kautta edellyttää tiettyjen vaatimusten täyttymistä. Hakijan on oltava yli 20-vuotias, maksuhäiriömerkitön sekä saatava säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Aiemmat velat, myös luottokorttivelat, on tärkeää ilmoittaa hakemuksessa huolellisesti, sillä nämä huomioidaan hakijan maksukykyä sekä mahdollisia korkoja arvioidessa.
  Varmista muutoinkin, että kaikki vaadittavat kohdat hakemuksessa on täytetty oikein. Hakemusta ei nimittäin voi muuttaa lähettämisen jälkeen, eivätkä pankit ota uutta hakemusta vastaan kuukauden sisällä edellisestä. Lainanhaun sivuston kautta voi tehdä turvallisin mielin tietäen, että se on ilmaista eikä sido asiakasta mihinkään. Tarjottava todellinen vuosikorko voi olla minimissään 4,5 % ja maksimissaan50,5%.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Luottoasiantuntijan toimintaan liittyen

  Haitko lainoja Luottoasiantuntijan kautta? Sopivatko saamasi vaihtoehdot hyvin omaan taloustilanteeseesi nähden? Ehkä hakemuksesi hylättiin perusteetta? Jotkin lainavertailupalvelut toimivat moraalisesti jättämällä esimerkiksi maksukyvyttömiksi määrittelemänsä asiakkaat lainatta, mutta eivät osaa kommunikoida hylkäyksen syitä asiakkaalle tehokkaasti.
  Ehkäpä sivuston asiakastuki oli mielestäsi poikkeuksellisen hyvää? Olit sitten saamaasi palveluun erittäin tyytyväinen tai näet siinä parantamisen varaa, on omasta arvostelustasi hyötyä monin tavoin. Muiden jättämät kokemukset auttavat uusia asiakkaita päättämään, onko kyseessä heidän aikansa arvoinen palveluntarjoaja. Myös palvelun itsensä on parannettava toimintaansa, jos asiakkaiden virta yhtäkkiä alkaakin vähentyä. Saa siis äänesi kuuluviin jättämällä arvostelu!

  Luottoasiantuntija
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Luottoasiantuntija

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Luottoasiantuntija luotettava yritys?

  Luottoasiantuntija on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Luottoasiantuntija tarjoaa?

  Luottoasiantuntija on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Luottoasiantuntija-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.