SuomiArvostelut

  Arvostelut Lunar Credit

  Hajosiko auto tai pesukone? Tarvitsetko nopeasti lainaa? Näitä tilanteita varten on Lunar Credit! Yritys tarjoaa lainaa 2000€ asti nopeasti. Palvelu on selkeä ja yksinkertainen: kaikki tapahtuu heidän nettisivuillaan. Sinun ei siis tarvitse ravata pankissa moneen kertaan sen takia, että saat pienen lainan. Lunar Credit helpottaa kuluttajien lainanhakuprosessia ja tarjoaa rahoituspalvelujamonille ihmisille Suomessa. Jos siis tarvitset nopeaa lainaa, voi Lunar Credit olla hyvä vaihtoehto sinulle. Haluatko tietää enemmän yrityksestä? Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarvittavan Lunar Creditistä!

  Tietoa Lunar Creditistä

  Lunar Credit on tanskalainen lainapalvelu, jonka avulla voit hakea enintään 2000 euron lainaa. Tämä ei ole kuitenkaan tavallinen laina, vaan joustavuuslaina, joten voit nostaa niin paljon lainaa kuin haluat. Tämä lisää mukavasti joustavuutta jokapäiväisessä elämässäsi aina kun tarvitset enemmän rahaa. Lainahaku on helppoa, sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemuksesi verkossa. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista ja saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa.


  Englanninkielisellä videolla kerrotaan kulutusluoton tulevaisuudesta.

  Lunar Creditin tarjoamat palvelut

  Jotta voit saada lainaa, sinun on oltava vähintään 18-vuotias, Suomen kansalainen ja sinulla on oltava riittävästi tuloja. Maksuhäiriömerkintää ei myöskään pitäisi olla. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, rahat hyvitetään tilillesi palvelun aukioloaikoina noin 10–30 minuutin sisällä.
  Voit saada enintään 2000 euron lainan enintään 12 kuukaudeksi. Voit kuitenkin maksaa lainan takaisin nopeammin, jos haluat. Lunar Credit tarjoaa joustavuutta jokapäiväisessä elämässä joustavalla luotollaan. Aivan niin paljon rahaa kuin tarvitset, voit maksaa lomista tai harrastuksista joutumatta odottamaan seuraavaa palkkapäiväsi. Palvelu on kokonaisuutena loistava vaihtoehto pienen lainan hakemiselle. Lunar Credit mainitsee sopimuksessaan kaikki kustannukset.
  Ensinnäkin on syytä ottaa huomioon, että nostokustannukset ovat 6%, mikä olisi 120 euroa 2000 euron lainalla. Vuotuinen nimellinen korko on 68% ja efektiivinen vuosikorko on 119,60%. Jos pankin on veloitettava sinulta mahdolliset kulut tai muistutusmaksut, sinun on maksettava niistä erikseen.
  Lainan löytäminen on erittäin helppoa, hakemukseen tarvitaan vain muutamia yksityiskohtia. Täytä kaikki luottohakemuksen kentät, valitse luoton määrä ja laina-aika, ja täytä pyydetyt henkilökohtaiset tiedot. Kaikki antamasi tiedot pidetään luottamuksellisina. Luottoa haettaessa suoritetaan henkilöllisyyden ja luoton tarkistus. Turvallisuuden vuoksi on erittäin tärkeää, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein. Kun Lunar Credit on saanut kaikki tarvitsemansa tiedot, sinun on vahvistettava luottohakemuksesi ja hyväksyttävä ehdot. Sen jälkeen hakemuksesi lähetetään edelleen ja kun luottohakemuksesi on hyväksytty, hakusi luotto on käytettävissäsi. Tämä prosessi kestää noin 10-30 minuuttia.

  Laina-aika

  on 12 kuukautta, mutta voit maksaa sen takaisin nopeammin, jos haluat. Tämä on kuitenkin joustavaa luottoa, mikä tarkoittaa, että voit nostaa enemmän rahaa luottorajasi rajoissa ja sopimus on avoinna, kunnes päätät sulkea sen asiakkaana. Ennen kuin otat lainaa itsellesi, muista lukea lainasopimus huolellisesti. Tämä varmistaa, että tiedät kaikki lainan kustannukset etukäteen ja että matkan aikana ei tapahdu yllätyksiä.
  Lunar-luotto toimii kuin luottokortti. Voit nostaa rahaa luottotililtäsi milloin tahansa oman luoton sisällä. Kun sinulla on Lunar Credit -tili, sinulla on mahdollisuus nopeaan käteiseen aina kun sitä tarvitset. Elämä ei aina kulje suunnitellulla tavalla, joten voit hakea lisäaikaa 5 päivästä 30 päivään. Tai voit maksaa luoton ennen eräpäivää. Voit räätälöidä luoton takaisinmaksun taloutesi mukaiseksi.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostiosoitteella asiakaspalvelu@lunarcredit.com. Tarkkoja aukioloaikoja ei ole mainittu, mutta viesteihin vastataan arkisin parin tunnin kuluessa.
  Oletteko käyttäneet yritystä aiemmin? Suosittelisitko palvelua muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai haluat kertoa mielipiteesi heistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainojen myöntäjää netistä!

  Lunar Credit
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Lunar Credit

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Lunar Credit luotettava yritys?

  Lunar Credit on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Lunar Credit tarjoaa?

  Lunar Credit on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Lunar Credit-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.