Lunar Credit

Kaikki arvostelut

Lunar Credit

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Lunar Credit

Hajosiko auto tai pesukone? Tarvitsetko nopeasti lainaa? Näitä tilanteita varten on Lunar Credit! Yritys tarjoaa lainaa 2000€ asti nopeasti. Palvelu on selkeä ja yksinkertainen: kaikki tapahtuu heidän nettisivuillaan. Sinun ei siis tarvitse ravata pankissa moneen kertaan sen takia, että saat pienen lainan. Lunar Credit helpottaa kuluttajien lainanhakuprosessia ja tarjoaa rahoituspalvelujamonille ihmisille Suomessa. Jos siis tarvitset nopeaa lainaa, voi Lunar Credit olla hyvä vaihtoehto sinulle. Haluatko tietää enemmän yrityksestä? Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarvittavan Lunar Creditistä!

Tietoa Lunar Creditistä
Lunar Credit on tanskalainen lainapalvelu, jonka avulla voit hakea enintään 2000 euron lainaa. Tämä ei ole kuitenkaan tavallinen laina, vaan joustavuuslaina, joten voit nostaa niin paljon lainaa kuin haluat. Tämä lisää mukavasti joustavuutta jokapäiväisessä elämässäsi aina kun tarvitset enemmän rahaa. Lainahaku on helppoa, sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemuksesi verkossa. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista ja saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa.


Lunar Creditin tarjoamat palvelut
Jotta voit saada lainaa, sinun on oltava vähintään 18-vuotias, Suomen kansalainen ja sinulla on oltava riittävästi tuloja. Maksuhäiriömerkintää ei myöskään pitäisi olla. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, rahat hyvitetään tilillesi palvelun aukioloaikoina noin 10–30 minuutin sisällä.
Voit saada enintään 2000 euron lainan enintään 12 kuukaudeksi. Voit kuitenkin maksaa lainan takaisin nopeammin, jos haluat. Lunar Credit tarjoaa joustavuutta jokapäiväisessä elämässä joustavalla luotollaan. Aivan niin paljon rahaa kuin tarvitset, voit maksaa lomista tai harrastuksista joutumatta odottamaan seuraavaa palkkapäiväsi. Palvelu on kokonaisuutena loistava vaihtoehto pienen lainan hakemiselle. Lunar Credit mainitsee sopimuksessaan kaikki kustannukset.
Ensinnäkin on syytä ottaa huomioon, että nostokustannukset ovat 6%, mikä olisi 120 euroa 2000 euron lainalla. Vuotuinen nimellinen korko on 68% ja efektiivinen vuosikorko on 119,60%. Jos pankin on veloitettava sinulta mahdolliset kulut tai muistutusmaksut, sinun on maksettava niistä erikseen.
Lainan löytäminen on erittäin helppoa, hakemukseen tarvitaan vain muutamia yksityiskohtia. Täytä kaikki luottohakemuksen kentät, valitse luoton määrä ja laina-aika, ja täytä pyydetyt henkilökohtaiset tiedot. Kaikki antamasi tiedot pidetään luottamuksellisina. Luottoa haettaessa suoritetaan henkilöllisyyden ja luoton tarkistus. Turvallisuuden vuoksi on erittäin tärkeää, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein. Kun Lunar Credit on saanut kaikki tarvitsemansa tiedot, sinun on vahvistettava luottohakemuksesi ja hyväksyttävä ehdot. Sen jälkeen hakemuksesi lähetetään edelleen ja kun luottohakemuksesi on hyväksytty, hakusi luotto on käytettävissäsi. Tämä prosessi kestää noin 10-30 minuuttia.

Laina-aika on 12 kuukautta, mutta voit maksaa sen takaisin nopeammin, jos haluat. Tämä on kuitenkin joustavaa luottoa, mikä tarkoittaa, että voit nostaa enemmän rahaa luottorajasi rajoissa ja sopimus on avoinna, kunnes päätät sulkea sen asiakkaana. Ennen kuin otat lainaa itsellesi, muista lukea lainasopimus huolellisesti. Tämä varmistaa, että tiedät kaikki lainan kustannukset etukäteen ja että matkan aikana ei tapahdu yllätyksiä.
Lunar-luotto toimii kuin luottokortti. Voit nostaa rahaa luottotililtäsi milloin tahansa oman luoton sisällä. Kun sinulla on Lunar Credit -tili, sinulla on mahdollisuus nopeaan käteiseen aina kun sitä tarvitset. Elämä ei aina kulje suunnitellulla tavalla, joten voit hakea lisäaikaa 5 päivästä 30 päivään. Tai voit maksaa luoton ennen eräpäivää. Voit räätälöidä luoton takaisinmaksun taloutesi mukaiseksi.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostiosoitteella asiakaspalvelu@lunarcredit.com. Tarkkoja aukioloaikoja ei ole mainittu, mutta viesteihin vastataan arkisin parin tunnin kuluessa.
Oletteko käyttäneet yritystä aiemmin? Suosittelisitko palvelua muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai haluat kertoa mielipiteesi heistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainojen myöntäjää netistä!