SuomiArvostelut

  Arvostelut Limiitti

  Limiitti

  on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluaa joustavuuden taloudessasi ja päättää lainan määrän ja takaisinmaksuaikataulun.
  Luottolimiitti on jatkuva laina, jonka avulla voit nostaa rahaa pieninä erinä tai kerralla. Kun haet lainaa, sinulle voidaan myöntää 2000 euron luottolimiitti, joka voidaan nostaa tekstiviestillä tai MySaldolla. Ensimmäinen nosto voidaan hyvittää tilillesi heti, kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja saanut lainapäätöksen klo 7:00-23:00 välisenä aikana. Voit tehdä uuden noston heti, huomenna tai jopa parin viikon päästä, tarpeen mukaan.
  Taloudellisesta tilanteestasi riippuen voit maksaa lainan pois kerralla tai kuukausierissä. Sinä päätät! Kuukausierän määrä riippuu aina otetun lainan määrästä, luottorajastasi ja henkilökohtaisesta lainasopimuksesta. He antavat sinulle aina henkilökohtaisen tarjouksen lainasta. Tarvitsetko luottolimiittiä? Oletko harkinnut hakevasi sitä Limiitiltä? Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarpeellisen Limiitistä!

  Tietoa Limiitistä

  Saldo Finance Oyj, jonka tuote on SaldoLimiitti, on osa suomalaista Saldo Finance Corporationia, joka kuuluu Tact-konserniin. Saldo Finance Corporation perustettiin vuonna 2006 ja on siitä lähtien toiminut Suomen rahoitusmarkkinoilla periaatteensa mukaisesti tarjoten lainoja Suomessa. Heidän tavoite on olla luotettava, jokapäiväisten rahoitusratkaisujen toimittaja tilanteissa, joissa arjen käänteet vaativat joustavat vararahaston.
  Arvojensa mukaisesti he noudattavat hyviä suomalaisia luottostandardeja, luottavat asiakkaisiin ja haluavat asiakkaiden luottavan heihin. Tästä syystä he tarkistavat aina asiakkaiden tiedot lainahakemusprosessissa ja lainaa vain taloudellisesti vakaille ja luotettaville hakijoille. Jokainen asiakas saa heiltä lainatarjouksen, joka sopii heidän taloudelliseen tilanteeseensa.

  Limiitin tarjoamat palvelut

  Voit hakea luottoa heidän verkkosivustonsa kautta täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen. Tarvitset vain pankkitunnuksesi, hieman aikaa ja pohditun summan. Ensimmäinen nostosi on juuri se määrä, mitä nyt tarvitset, ja voit tehdä uusia nostoja myöhemmin tarvittaessa.

  Luottorahoitus

  sopii sinulle, joka haluaa, että pikalaina ovat joustavia. Voit nostaa luoton sinulle sopivina erinä oman luottolimiittisi puitteissa. Riippumatta siitä, onko rahatarpeesi suuri tai pieni, kertaluonteinen tai satunnainen, vaihtoehtoja löytyy. Kun haet saldorajaa, sinulle voidaan myöntää 2000 euron luottolimiitti, josta voit nostaa tarvitsemasi summan.

  Kulutusluottoja

  myönetään kulutusta varten, kuten nimensä viittaa. Toisin kuin esimerkiksi auto-, asunto- tai opintolaina, lainanottajan ei tarvitse taata lainaa, ja sitä voidaan käyttää suurempiin tai pienempiin ostoihin tai muuhun päivittäiseen käyttöön. Laina on yleensä muutama tuhat euroa, ja maksuaika on alle viisi vuotta, ja se on yleensä vakuudeton. Joissakin tapauksissa pankit voivat myös vaatia vakuuksia tai takaajia antaessaan kulutusluottoja.
  Vuoden 2013 lakiuudistuksen myötä pikalaina meni pois markkinoilta, mutta se korvattiin uudella, joustavammalla ja edullisemmalla lainapalvelulla. Perinteisen pikalainan sijaan voit avata oman saldolimiitin, jonka avula voit nostaa rahaa tarvittaessa. Käytät saldolimiittiäsi kuin käyttäisit luottokorttiasi ja nostat rahaa pankkitilillesi juuri sinulle sopivan määrän. Tarvitset vain yhden lainahakemuksen saadaksesi joustavan 2000 euron lainan jokaisena päivänä vuodessa! Sinun ei enää tarvitse hakea pikalainaa useista paikoista ja hakea useita erillisiä pikalainahakemuksia. Kun saldorajasi on saavutettu, voit lähettää tekstiviestin tai kirjautua sisään MySaldoon ja siirtää tarvittavan määrän muutamalla napautuksella. SaldoLimiitti toimii missä tahansa olet, millä tahansa laitteella, joten voit nostaa rahaa ollessasi esimerkiksi liikkeellä tai kaupassa.


  Videolla kerrotaan Limiitin palveluista.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Yritys on toiminut alalla pitkään, joten asiakkaat näkevät sen kokeneena ja luotettavana yrityksenä. Heidän nettisivunsa ovat selkeät ja informatiiviset.
  Jos teillä tulee ongelmia Limiitin palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä mielellään! Heidän asiakaspalvelunumeron ja sähköpostiosoitteen löytää painamalla tästä (sivun alareunassa).
  Oletteko käyttäneet Limiittiä luottolimiitin hakemiseen? Jos osaat vastata Limiittiä koskeviin kysymyksiin, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät hyvää luoton myöntäjää!

  Limiitti
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Limiitti

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Limiitti luotettava yritys?

  Limiitti on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Limiitti tarjoaa?

  Limiitti on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Limiitti-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.