SuomiArvostelut

  Arvostelut Lendo

  Lendo

  kilpailuttaa vakuudettomia kulutusluottoja yksityishenkilöille 60 000 euroon asti. Pankit markkinoivat samanlaisia €‹€‹luottoja eri nimillä, kuten joustava laina, vakuudeton laina tai kulutusluotto. Kaikilla näillä lainoilla on yhteistä se, että lainalle ei vaadita vakuuksia tai takaajia, mutta lainapäätös perustuu yksinomaan asiakkaan tietoon. Haluatko vertailla lainoja? Haluatko tietää, onko Lendo hyvä palvelu? Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarvittavan Lendosta!

  Tietoa Lendosta

  Lendo on johtava pohjoismainen lainavälittäjä ja osa Schibsted-konsernia, Pohjoismaiden suurinta mediakonsernia. Tällä hetkellä Schibstedillä on noin 7700 työntekijää. Lendo on ollut Suomen markkinoilla vuodesta 2014.
  Eri pankkien korkotarjoukset ja lainaehdot voivat vaihdella huomattavasti. Parhaiden lainaustarjousten löytäminen kymmenistä pankeista on vaikeaa ja aikaa vievää. Lendo.fi-sivuston kautta saat laitettua lainahakemuksen kaikkiin heidän yhteistyöpankkeihin yhdellä lainahakemuksella. Palvelu antaa sinulle helpon yleiskuvan kaikista mahdollisista lainatarjouksista, joita pankit voivat tarjota sinulle.
  Lendon kautta saamasi pankkilainatarjoukset ovat koron ja kustannusten suhteen täsmälleen samat kuin jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseen pankkiin. Lisäksi palvelun käyttö on sinulle täysin ilmaista.

  Lendon tarjoamat palvelut
  Kulutusluotto

  , jota kutsutaan tililuottoksi, on vakuudetonta luottoa, jota voit käyttää haluamiisi asioihin. Edullinen kulutusluotto antaa vapauden ja joustavuuden tehdä unelmista totta. Voit helposti hakea kulutusluottoja Lendo-palvelun kautta, missä on helppoa verrata kulutusluottoja ja valita sinulle paras kulutusluotto. Voit hakea kulutusluottoa heidän jopa 60 000 euroa, etkä tarvitse mitään vakuuksia tai takaajia kulutusluottohakemuksellesi.
  Kuluttajaluottohakemuksesi lähettäminen ei ole vielä sitova päätös. Voit tarkastella sinulle annettuja kulutusluototarjouksia ja päättää sitten, onko joku niistä sinulle sopiva. Lainojen takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta.
  Jos ostat auton, Lendo-autolainavertailu on työkalu sinulle. Lendon autolaina on helppo ja nopea järjestää. He kilpailuttavat autolainat varmistaakseen, että saat parhaan autolainatarjouksen. Autolaina on myös mahdollista maksaa nopeasti pois ilman lisäkustannuksia, mikä vähentää korkokuluja. Lendon kautta voit hakea autolainaa 500–60 000 euroa. Olipa kyse yksityskaupasta tai autoliikkeestä ostamisesta, Lendo tarjoaa sinulle tarpeitasi vastaavan autorahoituksen.
  Lendon kautta voit hakea pikalainaa aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. Täyttämällä lainahakemuksen heidän sivuilla voit vertailla eri pikalainatarjouksia useilta eri lainan tarjoajilta ja hakea lainaa nopeasti ja helposti. Lendon avulla löydät varmasti parhaan mahdollisen pikalainan arjen yllättäviin tilanteisiin etkä joudu turvautumaan kalliisiin pikavippeihin.

  Joustoturva

  tarjoaa joustavuuden ja vapauden, jota tarvitset päivittäisessä elämässä. Ajoittain syntyy tilanteita, joissa omat säästöt eivät riitä kattamaan odottamattomia kuluja. Näinä aikoina joustoturva tarjoaa kyvyn selviytyä odottamattomista maksuista ilman, että kotitaloutesi ei kärsisi liikaa. Lendon kautta voit hakea joustavaa lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuutta. Täyttämällä lainahakemuksen heidän verkkosivuilla, voit vertailla kaikkia saatavissa olevia joustavia lainoja useilta eri lainatoimittajilta. Lendo tarjoaa sinulle varmasti parhaan mahdollisen joustavan luoton arjen yllättäviin tilanteisiin. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa maksaa joustava laina; voit maksaa joustavan lainasi joko maksusuunnitelmasi mukaan tai halutessasi nopeammin kuin suunniteltu. Joustava laina sopii sinulle, joka arvostat joustavaa takaisinmaksuaikataulua ja mahdollisuutta maksaa laina nopeammin pois ilman lisäkustannuksia.
  Lendolta voit hakea lainaa olemassa olevien lainojen yhdistämiseen 500–60 000 euroa. Uuden yhdistelylainan takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta. Joten, voit valita oikean lainasumman sinulle sopivaan takaisinmaksuaikaan, vahvistaa lainaasi ja vähentää siten lainan kustannuksia.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Tarvitsetko apua lainahakemuksessa tai haluat lisätietoja lainaehdoista tai muista lainahakemuksista? Saat aina yksilöllisiä palveluita Lendon laina-asiantuntijoilta.
  Oletko käyttänyt Lendoa aiemmin? Jos olet, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka harkitsevat lainojen kilpailuttamista Lendolla!

  Videolla kerrotaan, miksi lainojen vertailu kannattaa.

  Lendo
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Lendo

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Lendo luotettava yritys?

  Lendo on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Lendo tarjoaa?

  Lendo on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Lendo-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.