SuomiArvostelut

  Arvostelut LendingWire

  Meistä säästäväisimmät ja vastuuntuntoisimmatkin kohtaavat aika-ajoin ikäviä yllätyksiä. Vesivahingot, salaman rikkomat laitteet ja elämisen kulujen äkillinen kasvu ovat kaikki varteenotettavia syitä äkilliselle rahan tarpeelle.
  Vaikka varsinaista varasuunnitelmaa tällaisille tilanteille ei löytyisi ennestään, on netissä lukuisia lainapalveluja, jotka auttavat tilanteesta selviämisessä. Omaa päätä ei nykyisin tarvitse vaivata edes näiden vertailulla – tässä kun apuun rientävät LendingWire ja muut vertailupalvelut.
  Kun kyseessä on itsensä sitominen jopa vuosien kuukausittaiseen takaisinmaksuun, on palveluntarjoajan luotettavuuden selvittäminen prioriteetti. Miten LendingWire onnistuu asiakkaansa tarpeiden huomioinnissa? Estääkö se onnistuneesti jo valmiiksi maksukyvyttömiä ajamasta itseään vain suurempaan ahdinkoon? Oli palvelu toimissaan moraalisen neutraaliuden, hyvän tai pahan puolella, saat tästä selkoa asiakkaiden omia kokemuksia lukemalla!

  Tietoa LendingWire -yrityksestä

  LendingWire on lainavertailupalveluja kuluttajille tuova sivusto, jonka taustalla toimii yhdysvaltalainen NeoWire. NeoWire on vuonna 2015 perustettu verkkomarkkinoinnin yritys. Se työskentelee erilaisten mainostajien, pankkien ja rahoituslaitosten sekä julkaisijoiden kanssa tuodakseen näille lisää mahdollisia myyntejä johtamalla asiakkaita näiden tykö.
  Kuluttajat ja pankit yritys yhdistää vasta tarkan seulonnan jälkeen, jossa mitataan palveluntarjoajien luotettavuuden lisäksi niiden sopivuutta juuri kyseessä olevan kuluttajan tarpeisiin. Toiminnassaan se hyötyy NeoWiren kahden perustajajäsenen yli 20 vuoden kokemuksesta nettimarkkinoinnin alalla Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Euroopassa ja Australiassa.
  NeoWiren päämaja sijaitsee Yhdysvaltain Boulderissa, Coloradon osavaltiossa. Viralliseksi työntekijöiden määräksi on merkitty yksi, ja yrityksen kerrotaan omaavan noin 200 000 dollarin suuruinen liikevaihto. Neowire, LLC -tuotemerkkeihin kuuluvat LendingWiren lisäksi FoxyRahoitus, Apex Rahoitus sekä VainMinulle.

  Live - Sessão de fotos - As Aventuras de Poliana | Lucelo & Luotto

  LendingWire palvelutarjonta

  Sivusto on tarkoitettu tuomaan kuluttajille helpotusta etenkin tilanteessa, jossa edelliset lainat on otettu huonoilla ehdoilla tai niiden maksuerät ovat asiakkaalle huonosti sopivat. Kun edellisistä lainoista on vaikeaa tehdä selkoa, voi ne yhdistää LendingWiren kautta. Tämä alkaa klikkaamalla Rahoitusasiantuntijat-sivuillekin listattua LendingWiren kuvaketta.
  Näin asiakas ohjataan näkymään, jossa tämä voi valita itselleen sopivan lainasumman ja aloittaa lainanhaun. Summan voi valita 500 ja 60 000 euron väliltä jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Jotta pääsisi itse hakemusvaiheeseen, on sivustolle annettava oma sähköpostiosoite sekä hyväksyttävä palvelun ehdot ja uutiskirjeiden lähetys. Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa jälkikäteen koska tahansa.
  Seuraavassa vaiheessa lainaa hakevan on kerrottava itsestään tarkemmat tiedot, joihin kuuluvat koko nimi, kotiosoite, puhelinnumero ja sukupuoli. Näiden jälkeen asiakas ohjataan kolmanteen vaiheeseen, jossa tämä voi vielä tarkistaa alussa valitsemansa lainasumman sekä takaisinmaksuajan.
  Sopivien lainojen vertaamiseksi asiakkaalta kysytään myös lainan tarkoitusta sekä kuukausittaisia brutto- ja nettotuloja. Myös sivilisääty, henkilötunnus sekä tieto mahdollisesta luottohäiriömerkinnästä on kerrottava hakemuksessa.
  Hyväksyessään hakuprosessin alussa sivuston ehdot asiakas muun muassa vahvistaa olevansa yli 18-vuotias sekä ymmärtävänsä, että tämän antamia tietoja hyödynnetään kohdistettujen tiedotteiden sekä sähköposti- ja tekstiviestimainosten lähettämiseen. Tällöin lupa annetaan myös yhteydenottoihin myös puhelimitse.
  Jos ei tahdo antaa omia yhteystietojaan LendingWirelle, vaan suosii suorempaa lainojen vertailua, voi tämän tehdä klikkaamalla lainanhaulle tarkoitetun laatikon alaosasta löytyvää ”Siirry suoraan lainatarjouksiin täältä”-painiketta. Näin lainaa hakeva näkee välittömästi muutamien eri tarjoajien laina-ajat, summat, alimmaisikärajat sekä vähimmäiskorot.
  Jos lainojen vertailun kuitenkin päättää tehdä suositellusti sähköpostia hyödyntäen, voi LendingWiren lähettämien uutiskirjeiden ja tarjouksien tilauksen lopettaa koska vain klikkaamalla ”lopeta tilaus”-linkkiä jonkin sen lähettämän uutiskirjeen alaosasta.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit LendingWiren toimintaan liittyen

  Oletko hakenut lainoja LendingWiren kautta? Miten sivusto onnistuu juuri suomalaisen kohdeyhteisön palvelemisessa? Toisinaan muista maista käsin toimivat yritykset eivät esimerkiksi tiedä erityiskäytäntöjä postinumeroihin tai henkilötunnuksiin liittyen, mikä tekee palveluiden hyödyntämisestä hankalaa.
  Millaiseksi koit hakuprosessin? Entäpä saitko positiivisen lainapäätöksen joko selvän maksukykyisenä tai ehkä jopa aiemmin maksuvaikeuksien kanssa kamppailleena? Moraaliset lainapalvelut pyrkivät estämään uusien lainojen oton sellaisilta asiakkailta, jotka eivät ole kyenneet lyhentämään aiemmin ottamiaan lainoja säännöllisesti. Saa oma äänesi kuuluviin kirjoittamalla arvostelu tällä välilehdellä!

  LendingWire
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa LendingWire

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko LendingWire luotettava yritys?

  LendingWire on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja LendingWire tarjoaa?

  LendingWire on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä LendingWire-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.