Lainavertailija

Kaikki arvostelut

Lainavertailija

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Lainavertailija

Lainavertailija.fi on verkkosivusto, jossa verrataan lainoja. Tämä tarkoittaa, että kun lähetät hakemuksen sivustolle, sivusto kilpailee automaattisesti hakemuksesi kanssa jopa 20 eri pankin kautta.

Tietoa Lainavertailijasta
Verkkosivun omistaa LeadMedia Oy, joka on rekisteröity Suomessa. Kun tarkastelet yrityksen omaa sivua, ei ole paljon luottamusta, koska se on myös samanlainen yhden sivun sivusto, jossa kaikki suomeksi ja englanniksi sekoitetaan. Sivu on täysin epätäydellinen ja linkit eivät toimi ollenkaan. On vähän epämääräinen tunne, enkä tiedä mistä tässä on kyse. Katsotaanpa lähemmin: Yhtiö perustettiin vuonna 2015, ja sillä on vain vuoden 2016 tulotiedot, ja sen liikevaihto on 32 000 euroa. Tämä tuottaa 9000 euron voiton. Myöhempien vuosien tietoja ei ole saatavana ilmaiseksi. Kaikesta hieman epämääräisestä huolimatta se on silti todellinen yritys, jolla on myös liiketoimintaa. Todennäköisesti huono toteutus johtuu vain epäpätevyydestä.

Lainavertailijan tarjoamat palvelut
Sivusto ilmoittaa, että he voivat hakea lainoja 500–70 000 euroa. Tämä on ns kuluttajaluotto. Ne ovat tietysti lainoja, jotka myönnetään kertaluonteisesti ja jotka on maksettava takaisin tietyn ajanjakson ajan. Laina-aikaa voidaan hakea jopa 15 vuodeksi lainojen vertailusivuston kautta, mutta lopullinen maksuaika määräytyy tällöin pankkien lähettämistä tarjouksista. Katsotaanpa sivuston asettelua. Sivuston ensimmäinen asia, jopa hieman hämmästynyt, on, että se on hyvin yksinkertaistettu. Tietoja ei ole oikeastaan €‹€‹saatavissa ja tämä on ns. yhden sivun verkkosivusto. Tietenkin, kaipaisi vähän lisätietoja. Mitkä pankit löytyvät palvelusta jne. Melko yhtäkkiä synkän sivun tunne tulee. Mutta älä anna sen häiritä sinua.
Sivusto näyttää kuitenkin komealta ja selvästi nykyaikaiselta. Joten tämä ei ole vanha asia, mikä on tietysti hyvä asia. Toisaalta, ei ole väliä miltä sivu näyttää tai tuntuuko se turvalliselta, koska voit sanoa, että se on täysin turvallinen ja kelvollinen sivusto. Se toimii yhteistyössä rahalaitoksen kanssa, ja sen verkkosivustolla on myös turvamäärä. Joten älä huoli, koska sivusto on ehdottomasti turvallinen. Itse asiassa heidän henkilökohtaiset tietonsa voidaan jättää epäröimättä sivustolle, mutta he julkaisevat ne lupauksensa ulkopuolelle eivätkä väärinkäyttää kenenkään henkilökohtaisia €‹€‹tietoja. Se olisi rikos. Näin ollen lainavertailija lähettää antamasi tiedot suoraan yli 20 pankille, jotka käyttävät sitten antamasi tietoja arvioidakseen, lainataanko sinulle lainaa.


Lainavertailija lähettää sinulle sitten mahdolliset lainapäätökset valitaksesi sinulle parhaiten sopivan.
Näin ollen lainavertailija ei myönnä lainoja suoraan, vaan sitä käytetään lainojen vertailuun. Tietysti se säästää aikaa, koska sinun ei tarvitse itse lähettää 20 sovellusta eri pankeille, mutta yksi sovellus tekee sen puolestasi jokaisessa paikassa. Siellä se säästää aikaa. Palvelun käyttö on todella luotettavaa. He voivat hakea palvelustaan €‹€‹500–70 000 euron lainaa, ja se on kulutusluotto. Tämä tarkoittaa, että laina myönnetään kiinteänä summana ja se on sitten maksettava takaisin sopimuksessa määritellyssä ajassa. Mitä kauemmin maksaminen vie, sitä enemmän korkoa tulee alkuperäisestä summasta.
Korko on erittäin tärkeä tekijä lainaa valittaessa. Loppujen lopuksi he päättävät, kuinka paljon maksaa. Lainanottajan Lainavertailija-palvelun tapauksessa lopulliset korotnäkyvät silloin, kun kaikki henkilökohtaiseen sähköpostiisi liittyvät lainatarjoukset romahtavat. Sinun tulisi olla varovainen, ettet vahingossa valitse korkeinta korkoa. Saatat olla vaikeuksissa sen kanssa. On kuitenkin muistettava, että pahimmassa tapauksessa laina on maksettava takaisin kaksinkertaisesti. Parhaimmillaan korot ovat kuitenkin inhimillisiä. Valitse myös maksuaika, jonka olet varma säilyvän. Toisin sanoen kuukausimaksu on sellainen, että sinulla on tarpeeksi rahaa elää, kuten vuokra ja ruoka ja muut odottamattomat kulut.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Jos olet käyttänyt aiemmin Lainavertailija-palvelua, kirjoita tähän arvostelu! Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainanvertailupalveluita netistä.