LainanKilpailuttaja

Kaikki arvostelut

LainanKilpailuttaja

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

J
Jope Mäntylä
Sain nopeasti 12 lainatarjoustaLue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Hyvä palvelu

  Sain nopeasti 12 lainatarjousta


Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Logo Fiksulaina

Fiksulaina

0 arvostelut

Riippumatta siitä, kuinka varovainen olet, olemassa on aina aikoja, jolloin saatat tarvita hieman lisää rahaa. Ehkä kiukaasi on...

LainanKilpailuttaja

Jokainen on varmasti joskus toivonut, että jos heillä olisi hieman lisärahaa kädessään, se voisi selvittää kaikki heidän ongelmansa. Ongelmat ovat odottamattomia ja elämä asettaa ne eteesi kun odotat sitä vähiten ja kun et ole valmistautunut siihen. Tämän takia sinulla ei välttämättä ole tarvitsemaasi rahaa. Et ehkä halua pyytää apua perheeltäsi tai ystäviltäsi päästäksesi kuiville. Tässä tapauksessa hyvä vaihtoehto on ottaa lainaa yrityksiltä, jotka tarjoavat niitä. Mutta koska näitä yrityksiä on todella paljon, mihin yritykseen voit oikeasti luottaa? Yksi luotettava yritys, joka tarjoaa rahallista apua asiakkailleen lainojen avulla, on Lainankilpailuttaja. Mutta suoriutuuko yritys hyvin kun tulee rehellisyyteen ja hyviin lainatarjouksiin? Saatko hakemasi rahan niin nopeasti kuin mahdollista, jotta voit selvittää ongelmasi? Tarjoavatko he sinulle parhaat ja kohtuulliset korot? Mitä tämän yrityksen asiakkaat ajattelevat yrityksestä ja sen palveluista? Opi lisää lukemalla heidän jättämiään arvosteluja, joissa he kertovat omasta kokemuksestaan.

Tietoa Lainankilpailuttajasta
Lainankilpailuttaja on palvelu, josta asiakkaat voivat hakea lainaa. Yrityksen omistaa WebCube Oy ja asiakaspalvelua pyörittää Salus Group Oy. He tarjoavat heidän laina- ja rahoituspalveluitaan ympäri suomen täysin ilmaiseksi. Heidän lisensoitu lainanvälityspalvelunsa sallii sinun saada monia lainatarjouksia, jotka ovat räätälöityjä juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Tämä säästää sinulta rahaa sekä aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse etsiä oikeaa lainaa, parhaat tarjoukset tulevat luoksesi. Yrityksen tavoitteena on antaa sinulle niin monta lainatarjousta kuin mahdollista, joka sopii sinulle ja sallivat sinun sitten valita parhaan niistä. Voit hakea enintään 60 000€:n lainaa, mutta jos haluaisit pienemmän summan, he tarjoavat minimissään 2 000€. Voit ottaa lainaa mistä vain syystä, olipa se sitten lomalle, remontille, ostoksille, jne. He tarjoavat sinulle lainalaskurin ja näytteenä korot, mutta he varmistavat, että he antavat lopulliseen lainaan tarkoilla koroille, antaen sinulle oikean vuosittaisen koron lainalle. 

Lainankilpailuttajan palvelut
Voit hakea lainaa Lainankilpailuttajalta täyttämällä hakemuksen, joka on saatavilla heidän sivustollaan 24/7. Lomake pyytää sinulta hieman henkilökohtaisia tietoja, joita he tarvitsevat löytääkseen oikeat, sinulle räätälöidyt lainat. Tiedot voivat auttaa heitä myös ottamaan sinuun yhteyttä kun he ovat analysoineet ja arvioineet tiedon, jotka annoit. Tämän jälkeen he tarjoavat sinulle erilaisia lainatarjouksia nopeasti, joista voit löytää sinulle mieluisen. Kun teet tämän, hyväksyt. Et ole sitoutunut mihinkään ja heidän palvelunsa ovat ilmaisia käyttää ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Kun haet lainaa Lainankilpailuttajalta, sinun ei tarvitse antaa minkäänlaista vakuuksia tai takaajia. Tämä tekee asioista helppoja sinulle, sillä sinun tarvitsee antaa vain tietosi ja välttämättömät asiakirjat ilman, että asiaan täytyy sotkea kolmatta osapuolta. 

Heidän sivustoansa suojelee ja salaa SSL-salaus, joten voit olla varma, että kaikki lähettämäsi tieto ja henkilökohtaiset tiedot ovat turvallisessa paikassa ja niitä ei levitellä ympäriinsä. Jos sinulla on kysyttävää heidän palvelustaan, ennen kuin otat yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa, voit suunnata sivuston usein kysyttyjen kysymysten osioon nähdäksesi, onko sivusto jo vastannut kysymykseen. Asiakaspalvelua pyörittää Salus Group Oy ja voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. 


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Mitä ajattelet Lainankilpailuttajasta? Oletko jo tehnyt yhteistyötä heidän kanssaan ja ottanut lainaa tämän sivuston kautta? Kerro meille kokemuksestasi antamalla oma mielipiteesi yrityksestä. Hyväksyivätkö he lainahakemuksesi? Kuinka pitkään heiltä meni arvioida tietosi ja tarjota sinulle sopivan tarjouksen? Olivatko heidän lainatarjouksensa kohtuullisia ja reilun hintaisia? Millainen heidän asiakaspalvelunsa oli ja kuinka pitkään heiltä meni vastata viestiisi? Kerro meille ajatuksistasi kirjoittamalla arvostelu, joka auttaa muita päättämään, voiko tämä yritys tarjota kaiken tarjoamansa.

Voit myös vilkaista muita samankaltaisia lainantarjoajia tältä sivulta.