SuomiArvostelut

  Arvostelut Lainaneuvos

  Elämässä koittaa meille kaikille hetkiä, jolloin varat ovat tiukassa menoihin nähden. Syynä voi olla tulojen pienenemisen lisäksi myös menojen kasvu. Suunnitteilla saattaa olla esimerkiksi äkillinen keittiöremontti tai liiketoiminnan laajentaminen. Mikä olisikaan siis avuksi, jos ei tahdo pantata huomattavaa osaa omaisuudestaan lainan vakuudeksi?
  Arkisten mutta äkillisten rahantarpeiden avuksi internetiin on muodostunut erilaisia lainantarjoajia, jotka eivät edellytä takaajia. Kaikkien näiden vertailu voi kuitenkin käydä nopeasti uuvuttavaksi, koska hyvätuottoisella alalla vaihtoehtoja on yllin kyllin myös suomalaisilla markkinoilla.
  Siksipä niin kokeneen kuin kokemattomankin lainanottajan apuun rientää Lainaneuvos. Se kerää asiakkaalleen tiedot eri lainavaihtoehdoista hänen itsensä asettamien ehtojen mukaan. Miten tämä onnistuu käytännössä? Kuuluuko palveluun mitään vaikeasti huomattavia piilokuluja? Onko asiakaspalvelu ystävällinen ja helposti tavoitettavissa? Miten onnistuu kommunikointi itse lainantarjoajien kanssa? Tarkempaa tietoa palveluun liittyen saat lukemalla asiakkaiden itsensä jättämiä arvosteluja!

  Tietoa Lainaneuvos -yrityksestä

  Lainaneuvos on suomalaisen Leadout Oy:n omistama netissä toimiva lainapalvelu. Yritys keskittyy netin lainojen ja luottojen vertailu- sekä kilpailutuspalveluiden tuottamiseen yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Sen operoimista, kuluttajille rahoitusta välittävistä lainapalveluista ehkäpä tunnetuin on Arkiraha.
  Yrityksen toiminnan keskiössä on tavoite auttaa kuluttajia edullisten ja heidän yksilöllisiä tarpeitaan vastaavien lainojen välittömässä saannissa. Leadoutin kautta haettuihin lainoihin kuuluvat kaikki vakuudettomat lainat, kuten pikalaina, kulutusluotto sekä lainojen yhdistämiseen tarkoitettu yhdistelylaina.
  Osakeyhtiö perustettiin vuonna 2013, ja sen kotipaikka on Turku. Leadoutin toimitusjohtaja on Klaus Henrik von Wendt, ja toimitusjohtajan sijaisena puolestaan toimii Jari Matti Jokelainen. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 noin 418 tuhatta euroa. Tuolloin se nousi edellisvuoteen verrattuna 58,9 prosenttia.

  Live - Sessão de fotos - As Aventuras de Poliana | Lucelo & Luotto

  Lainaneuvos palvelutarjonta

  Kun haussa on netistä saatava laina ilman vakuuksia, on yksi mahdollisesti harkintaan otettavista yrityksistä suomalainnen Lainaneuvos. Sen kautta lainanhaku tapahtuu täyttämällä heti etusivullakin esillä olevan hakemuksen, jota voi vaihtaa tarpeen mukaan pikavipin, vakuudettoman lainan tai lainojen yhdistämisen saamiseksi sivuston yläosaan sijoitetun valikon kautta. Hakemuksessa asiakkaan on vain valittava haluamansa lainasumma ja -aika sekä annettava oma sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Laina-aika voi olla 1-15 vuoden välillä. Hakemuksen yhteydessä asiakas voi myös nähdä arvioidun kuukausierän ennen tämän lähettämistä.
  Yhdellä hakemuksella asiakas saa useita lainatarjouksia. Näin hän näkee kätevästi, mistä löytää kaikista edullisinta lainaa. Hakemuksen täyttö ei ole sitovaa, eikä asiakkaan näin ollen tarvitse nostaa lainatarjouksia vertailtuaan lainaa lainkaan. Jos hän kuitenkin löytää ja valitsee omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan lainan, on asiakkaan hyväksyttävä lainaehdot. Tämän jälkeen asiakkaan on vain todennettava omat tulotietonsa, minkä jälkeen rahat tulevat tilille alle tunnissa. Kaikki Lainaneuvoksen verkkoliikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta.
  Lainan haku Lainaneuvokselta edellyttää tiettyjen ehtojen täyttämistä. Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja kyetä todistamaan säännölliset palkka- tai eläketulot. Hänellä ei myöskään saa olla julkisia luottohäiriömerkintöjä. Lainaa voi hakea 2000 ja 50 000 euron väliltä. Lainan voi maksaa takaisin myös alkuperäistä nopeammalla aikataululla, joskin tähän liittyen hakijan tulee ottaa yhteyttä itse lainanantajaan.
  Sivusto tarjoaa henkilökohtaista asiakaspalvelua sekä pyrkii näin auttamaan asiakasta kaikissa lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä. Siihen saa yhteyden sähköpostitse, ja se palvelee joka päivä kello 9-23.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Lainaneuvoksen toimintaan liittyen

  Yhdistitkö aiemmat lainasi Lainaneuvoksen avustuksella? Entä mikä on mielipiteesi palvelun tarjoamista pikavipeistä? Jouduitko kenties ottamaan yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun? Jos, miksi? Toisinaan eri alojen palveluntarjoajat pimittävät vaivihkaa tietoja asiakkailtaan, ja toivovat huonosti tavoitettavan asiakaspalvelun jahtaavan heidät pois asian setvinnästä. Jotta yhä useampi voisi välttyä tällaisilta yrityksiltä tulevaisuudessa, on tärkeää, että kuluttajina jaamme tietoa toistemme kanssa. Tähän voit osallistua itse kirjoittamalla oman arviosi Lainaneuvoksen toiminnasta. Se vie vain hetken!

  Lainaneuvos
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Lainaneuvos

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Lainaneuvos luotettava yritys?

  Lainaneuvos on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Lainaneuvos tarjoaa?

  Lainaneuvos on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Lainaneuvos-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.