Lainaneuvos

Kaikki arvostelut

Lainaneuvos

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Lainaneuvos

Elämässä koittaa meille kaikille hetkiä, jolloin varat ovat tiukassa menoihin nähden. Syynä voi olla tulojen pienenemisen lisäksi myös menojen kasvu. Suunnitteilla saattaa olla esimerkiksi äkillinen keittiöremontti tai liiketoiminnan laajentaminen. Mikä olisikaan siis avuksi, jos ei tahdo pantata huomattavaa osaa omaisuudestaan lainan vakuudeksi?
Arkisten mutta äkillisten rahantarpeiden avuksi internetiin on muodostunut erilaisia lainantarjoajia, jotka eivät edellytä takaajia. Kaikkien näiden vertailu voi kuitenkin käydä nopeasti uuvuttavaksi, koska hyvätuottoisella alalla vaihtoehtoja on yllin kyllin myös suomalaisilla markkinoilla. 
Siksipä niin kokeneen kuin kokemattomankin lainanottajan apuun rientää Lainaneuvos. Se kerää asiakkaalleen tiedot eri lainavaihtoehdoista hänen itsensä asettamien ehtojen mukaan. Miten tämä onnistuu käytännössä? Kuuluuko palveluun mitään vaikeasti huomattavia piilokuluja? Onko asiakaspalvelu ystävällinen ja helposti tavoitettavissa? Miten onnistuu kommunikointi itse lainantarjoajien kanssa? Tarkempaa tietoa palveluun liittyen saat lukemalla asiakkaiden itsensä jättämiä arvosteluja!


Tietoa Lainaneuvos -yrityksestä
Lainaneuvos on suomalaisen Leadout Oy:n omistama netissä toimiva lainapalvelu. Yritys keskittyy netin lainojen ja luottojen vertailu- sekä kilpailutuspalveluiden tuottamiseen yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Sen operoimista, kuluttajille rahoitusta välittävistä lainapalveluista ehkäpä tunnetuin on Arkiraha.
Yrityksen toiminnan keskiössä on tavoite auttaa kuluttajia edullisten ja heidän yksilöllisiä tarpeitaan vastaavien lainojen välittömässä saannissa. Leadoutin kautta haettuihin lainoihin kuuluvat kaikki vakuudettomat lainat, kuten pikalaina, kulutusluotto sekä lainojen yhdistämiseen tarkoitettu yhdistelylaina.
Osakeyhtiö perustettiin vuonna 2013, ja sen kotipaikka on Turku. Leadoutin toimitusjohtaja on Klaus Henrik von Wendt, ja toimitusjohtajan sijaisena puolestaan toimii Jari Matti Jokelainen. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 noin 418 tuhatta euroa. Tuolloin se nousi edellisvuoteen verrattuna 58,9 prosenttia.


Lainaneuvos palvelutarjonta
Kun haussa on netistä saatava laina ilman vakuuksia, on yksi mahdollisesti harkintaan otettavista yrityksistä suomalainnen Lainaneuvos. Sen kautta lainanhaku tapahtuu täyttämällä heti etusivullakin esillä olevan hakemuksen, jota voi vaihtaa tarpeen mukaan pikavipin, vakuudettoman lainan tai lainojen yhdistämisen saamiseksi sivuston yläosaan sijoitetun valikon kautta. Hakemuksessa asiakkaan on vain valittava haluamansa lainasumma ja -aika sekä annettava oma sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Laina-aika voi olla 1-15 vuoden välillä. Hakemuksen yhteydessä asiakas voi myös nähdä arvioidun kuukausierän ennen tämän lähettämistä.
Yhdellä hakemuksella asiakas saa useita lainatarjouksia. Näin hän näkee kätevästi, mistä löytää kaikista edullisinta lainaa. Hakemuksen täyttö ei ole sitovaa, eikä asiakkaan näin ollen tarvitse nostaa lainatarjouksia vertailtuaan lainaa lainkaan. Jos hän kuitenkin löytää ja valitsee omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan lainan, on asiakkaan hyväksyttävä lainaehdot. Tämän jälkeen asiakkaan on vain todennettava omat tulotietonsa, minkä jälkeen rahat tulevat tilille alle tunnissa. Kaikki Lainaneuvoksen verkkoliikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta. 
Lainan haku Lainaneuvokselta edellyttää tiettyjen ehtojen täyttämistä. Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja kyetä todistamaan säännölliset palkka- tai eläketulot. Hänellä ei myöskään saa olla julkisia luottohäiriömerkintöjä. Lainaa voi hakea 2000 ja 50 000 euron väliltä. Lainan voi maksaa takaisin myös alkuperäistä nopeammalla aikataululla, joskin tähän liittyen hakijan tulee ottaa yhteyttä itse lainanantajaan.
Sivusto tarjoaa henkilökohtaista asiakaspalvelua sekä pyrkii näin auttamaan asiakasta kaikissa lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä. Siihen saa yhteyden sähköpostitse, ja se palvelee joka päivä kello 9-23.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Lainaneuvoksen toimintaan liittyen
Yhdistitkö aiemmat lainasi Lainaneuvoksen avustuksella? Entä mikä on mielipiteesi palvelun tarjoamista pikavipeistä? Jouduitko kenties ottamaan yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun? Jos, miksi? Toisinaan eri alojen palveluntarjoajat pimittävät vaivihkaa tietoja asiakkailtaan, ja toivovat huonosti tavoitettavan asiakaspalvelun jahtaavan heidät pois asian setvinnästä. Jotta yhä useampi voisi välttyä tällaisilta yrityksiltä tulevaisuudessa, on tärkeää, että kuluttajina jaamme tietoa toistemme kanssa. Tähän voit osallistua itse kirjoittamalla oman arviosi Lainaneuvoksen toiminnasta. Se vie vain hetken!