Lainamaailma

Kaikki arvostelut

Lainamaailma

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Lainamaailma

Sama se, kuinka varovainen olet ja kuinka paljon rahaa säästät, et voi koskaan estää rikkoutumisia ja muuta huonoa onnea, joka osuu kohdallesi. Tällaisissa tilanteissa sinulla kannattaa olla jonkinlainen varasuunnitelma. Lainamaailma on yksi, jota sinun kannattaisi harkita. He auttavat ihmisiä saamaan taloudellista tukea kaikkiin päivittäisiin tarpeisiin. Mutta miksi sinun tulisi hyödyntää Lainamaailman palveluita? Pommittavatko he sinua lisämaksuilla, joista sinuille ei kerrottu? Onko heillä kohtuullisesti hinnoiteltuja korkoja lainaamallesi rahalle? Vain henkilöt, jotka ovat käyttäneet Lainamaailmaa aiemmin, voivat vastata näihin kysymyksiin. Ja he voivat kertoa sinulla kaiken, mitä sinun tulisi tietää heidän palvelustaan. Opi lisää lukemalla näiden asiakkaiden arvosteluja, joissa he jakavat mielipiteensä, arvionsa ja ajatuksensa.

Tietoa Lainamaailmasta
Lainamaailma on online-rahoituslainayritys, jonka kotipaikkana on Helsinki, Suomi. He tekevät yhteistyötä 20 eri pankin ja muiden rahoituslaitosten kanssa auttaen sinua löytämään parhaat mahdolliset lainatarjoukset tarpeidesi mukaan. Tämä ei vain anna sinulle enemmän vaihtoehtoja, hyviä hintoja ymmärrettävässä muodossa, mutta myös lisää mahdollisuuksiasi saada hyväksyntä lainahakemukseesi.

Lainamaailman avulla voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen, he näyttävät tarjoukset luottokelpoisuutesi perusteella. Näin voit verrata, mitä heidän eri lainakumppaninsa tarjoavat. Voit sitten valita sitten budjettiisi sopivan tarjouksen. Tällä tavoin yritys varmistaa, että saat parhaat mahdolliset lainatarjoukset parhaaseen hintaan tietojesi ja tarpeidesi mukaisesti. Se säästää myös paljon aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse etsiä tarjouksia eri pankeista itse, Lainamaailma tekee kaiken tämän työn puolestasi.

Lainamaailman palvelut
Lainamaailma on ilmainen palvelu, joka esittää kaikki kustannukset selkeinä asiakkailleen. Olemassa ei ole piilotettuja kustannuksia, jotka ilmestyvät tyhjästä sen jälkeen kun olet hyväksynyt lainan. Voit myös valita, haluatko hyväksyä lainatarjouksen tai et, jos tarjoukset näyttävät olevan hieman budjettisi ulkopuolella. Voit ottaa jopa 70 000 €:n lainan ilman vakuuksia. Mutta he tarjoavat myös alhaisempia lainoja kuten 500 €.Laina-ajat, joita he tarjoavat, on 1 - 15 vuotta ja korko vaihtelee 4,5 % ja 20 % välillä.

Käytä Lainamaailman sivustolla olevaa laskuria valitaksesi haluamasi lainasumman ja sinulle sopivan ajanjakson. Täytä henkilökohtaiset tietosi, valitse haluamasi laina ja online-laskuri antaa arvion kuukausierästä, joka sinun olisi maksettava. Tämä antaa asiakkaalle idean siitä, kuinka paljon heidän täytyisi maksaa joka kuukausi lainan määrästä. Voit joko valita uuden vakuudettoman lainan tai yhdistää olemassa olevat lainasi yhdeksi lainaksi. Voit yhdistää lainoja jopa 50 000 €:een asti, jolloin saat hieman enemmän maksuaikaa, jopa 15 vuotta, riippuen lainan määrästä.

Lainamaailmalla on myös asiakaspalvelu, joka vastaa kysymyksiisi ja ongelmiisi niin pian kuin mahdollista. Voit lähettää kyselyn nimelläsi, sähköpostiosoitteellasi, puhelinnumerollasi ja muilla tiedoilla, ja he vastaavat sinulle varmasti. Voit tavoittaa heidät myös puhelimitse aukioloaikoina, jos mieluummin soittaisit viestin lähettämisen sijaan. Lainamaailman sivustolta löydät myös usein kysyttyjen kysymysten osion, jossa he vastaavat asiakkaiden usein kysyttyihin kysymyksiin. Näin sinun ei tarvitse lähettää heille sähköpostia tai soittaa heille joka kerta, kun mieleesi juolahtaa kysymyksiä.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko Lainamaailman asiakas? Ehkä voit auttaa meitä ja muita asiakkaita kertomalla enemmän yrityksestä ja sen palveluista. Kuinka helppoa heidän sivustonsa oli ymmärtää ja navigoida? Pyysivätkö he sinulta vakuutta? Lisäsivätkö he joitakin odottamattomia lisämaksuja myöhemmin, joista sinulle ei kerrottu? Olivatko heidän korkonsa kohtuullisia? Tai ehkä he eivät hyväksyneet lainahakemuksestasi, vaikka luottotiedoissa ei olisi minkäänlaista ongelmaa? Kerro meille kaikesta kirjoittamalla arvostelu tähän ja auta muita ymmärtämään, kuinka Lainamaailmana palvelee ja kohtelee asiakkaitaan.