Lainaamo

Kaikki arvostelut

Lainaamo

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Logo Fiksulaina

Fiksulaina

0 arvostelut

Riippumatta siitä, kuinka varovainen olet, olemassa on aina aikoja, jolloin saatat tarvita hieman lisää rahaa. Ehkä kiukaasi on...

Lainaamo

Riippumatta siitä, kuinka kauan säästät rahaa ja kuinka paljon, et voi koskaan estää autosi tai pyykinpesukoneesi rikkoutumista. Asiat voivat aina riistäytyä käsistä ja on aina hyvä, että sinulla on tarpeeksi rahaa selvittää kaikki odottamattomat kulut tai jopa juhlat. Mutta entä jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa hoitaaksesi loput laskusi? Sinun kannattaisi harkita Lainaamoa. Mutta voitko luottaa heidän palveluunsa? Ovatko korot kohtuullisia? Tarjoavatko he edullisia lainoja? Pommitettinko sinua lisämaksuilla myöhemmin, vaikka siitä ei ollut puhetta? Opi lisää Lainaamosta lukemalla asiakkaiden jättämiä arvosteluja ja mielipiteitä kyseisestä yrityksestä.

Tietoa Lainaamosta
Helsingissä sijaitseva Lainaamo Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa taloudellista apua sitä tarvitsemille ihmisille tarjoamalla heille joustavia ja kohtuullisia lainoja. Heillä on eri palveluita, jotka voivat auttaa sinua kaikissa rahoitustarpeissasi eri olosuhteisiin. Remonttilainat auttavat sinua uudistamaan kotiasi, matkalainat kattavat matkatoiveesi stressitöntä lomaa varten. Voit hakea matkalainaa samalla kun matkustat ja voit saada rahasi samana päivänä, se on nopeaa ja turvallista. Kulutusluotto auttaa sinua saamaan nopeasti käteistä jokapäiväisen elämäsi vaatimuksiin ja tarpeisiin silloin kun sitä oikeasti tarvitset ja lainan yhdistäminen auttaa sinua yhdistämään kaikki tililuotot, luottokorttiluotot ja muut pienemmät lainat siten, että maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät rahaa.

He tarjoavat sinulle parhaiten sopivan lainan toiveidesi perusteella summalla, joka on edullinen ja takaisinmaksettava ilman, että menetät rahaa. Lainaamo lupaa ilmaisia, suomalaisille suunnattuja lainajärjestelyjä, joiden avulla asiakkaat saavat oikeudenmukaisen palvelun milloin tahansa ja ilman lisäkustannuksia. He antavat sinulle lainapäätöksen muutamassa minuutissa sen jälkeen kun hakemus hyväksytään. Ja rahat siirretään saman päivän sisällä kun tietosi ovat vahvistettu, tarjoten nopean, turvallisen ja helpon rahan taloudellisiin tarpeisiisi. Lainaamo ei myöskään pyydä vakuuksia tai henkilöä tarkistamaan lainaasi takaisinmaksun takaamiseksi.

Lainaamon palvelut
Lainaamon kautta on erittäin helppoa hakea lainaa. He tarjoavat sinulle sovelluksen, jossa sinun on annettava joitakin perustietoja. Tämän jälkeen hakemuksen valmistuminen vie vain muutaman minuutin. Hakemus lähetetään sitten hyväksyttäväksi, jonka jälkeen annat heille kopion viimeisestä palkka- tai eläketarkastuksestasi. Kun tietosi vahvistetaan ja laina hyväksytään, sinulle ilmoitetaan siitä ja voit nostaa rahasi milloin tahansa. Tämä tarkoittaa siis, että rahat lähetetään pankkitilillesi saman päivän aikana.

Voit hakea lainaa jopa 20 000 €:een asti ja lainan takaisinmaksuajat ovat 2 - 10 vuotta. Korot alkavat 5 %:sta ja vaihtelevat valitsemasi lainatyypin ja henkilökohtaisten tietojesi mukaan. He vaativat kuitenkin, että olet vähintään 20-vuotias ja asut Suomessa pysyvästi sekä käyt töissä tai sinulla on säännöllisiä tuloja. Voit aina maksaa lainasi takaisin niin noepasti kuin haluat, riippumatta valitsemastasi laina-ajasta, jos sinulla on hieman ylimääräistä rahaa. Maksat vain kaikki kerääntyneet korot ja jäljellä olevan lainasumman. Lainaamo varmistaa myös, että he antavat aina selkeät hinnat asiakkaileen, jotta hinnoissa ei ole koskaan minkäänlaisia väärinkäsityksiä tai sekaannuksia. He tekevät hinnoistaan selkeitä ja eivät piilota mitään lisäkustannuksia, jotta asiakkaat eivät yllättyisi hinnoittelusta myöhemmin.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo käyttänyt Lainaamon palveluita? Siinä tapauksessa, haluaisimme kuulla kokemuksestasi heidän kanssaan. Auttoivatko he sinua rahoitussuunnitelmien kanssa? Olivatko he rehellisiä ja reiluja hinnoittelunsa suhteen? Kuinka paljon he perivät korkoa lainasta? Kuinka pitkään meni, että sait rahasi pankkitilillesi lainan hakemisen jälkeen? Millainen heidän asiakaspalvelunsa on? Auttoivatko he sinua kun kohtasit ongelmia palvelun käytössä? Kerro meille kaikesta tästä kirjoittamalla arvostelu ja kerro meille, mikä mielipiteesi on tästä yhtiöstä.