Lainaa24

Kaikki arvostelut

Lainaa24

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Lainaa24

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, että turvaa selustasi lainaamalla rahaa sinulle kun olet sen tarpeessa. Lainaa24 auttaa sinua tarvittaessa tarjoamalla sinulle täsmällisiä lainoja parhailla ja halvoilla koroilla. He tekevät yhteistyötä muiden pankkien, rahoituslaitosten ja lainanantajien kanssa löytääkseen parhaat tarjoukset juuri sinulle. Mutta elävätkö he nimensä mukaisesti? Ovatko he tarpeeksi luotettavia ja rehellisiä, ja yritys, jolta voit lainata rahaa kun sitä oikeasti tarvitset? Ovatko he reiluja korkojensa suhteen? Kuinka helppoa heidän palveluidensa hyödyntäminen on ja kuinka pitkään menee, että luottoraha ilmestyy pankkitilillesi? Sallivatko he sinun maksaa rahat takaisin omalla ajallasi? Kuinka he kohtelevat asiakkaitaan, jotka tarvitsevat apua jonkin kanssa tai haluavat vain vastauksia kysymyksiin? Asiakkaat, jotka ovat jo hakeneet lainaa Lainaa24:ltä, voivat kertoa sinulle lisää heidän kokemuksestaan ja mahdollisista ongelmistaan. Lue heidän arvostelujaan oppiaksesi lisää tästä yrityksestä ja heidän palveluistaan.

Tietoa Lainaa24:stä
Lainaa24 on yritys, joka tarjoaa palveluitaan niille, jotka ovat rahan tarpeessa lainaamalla sinulle rahaa. He tekevät yhteistyötä luotettujen pankkien ja lainanantajien kanssa tarjotakseen sinulle parhaat tarjoukset ja halvat hinnat. He antavat sinulle kyvyn selata monen eri tarjouksen läpi ilman, että joudut ottamaan yhteyttä moneen pankkiin itse. Suurin osa pankeista määrittelevät vuosikorot lainaajan perusteella. Korot, lainan summat ja takaisinmaksujen ajat vaihtelevat pankkien kesken. Riippuen valitsemastasi pankista, Lainaa24 lupaa toimittaa koko pyytämäsi lainan summan samana päivänä tai muutaman työpäivän sisällä. Heidän sivustonsa sallii sinun hyödyntää lainoja niin nopeasti ja helposti kuin vain mahdollista, vaikka et omaisi vakuuksia tai suosituksia.

Lainaa24:n palvelut
Voit käyttää Lainaa24:n palveluita heidän sivustollaan, joka tarjoaa lainoja 500 €:sta 70 000 €:een. Sanotaan vaikka, että tarvitset 10 000 € lainaa ja haluat maksaa sen takaisin 8 vuodessa. Yksi esimerkki lainakustannuksista on: Nimelliskorkona toimii 8.75%, todellinen vuosikorko on 9.11%.Tilinhoitomaksuja ei veloiteta. Lainaan ei myöskään sisälly aloitus- ja kuukausikuluja. Korkokuluina 3 940 € ja kokonaiskulut ovat 13 940 €. Summa, jonka maksat kuukaudessa, on 145 €. Kaikki mitä sinun täytyy tehdä, on täyttää lainahakemus ja he tarjoavat sinulle monia lainatarjouksia välittömästi. Voit valita yhden, joka sopii mieltymykseesi ja budjettiisi parhaiten. Voit myös käyttää liukusäädintä sivulla, jonka avulla voit laskea heti, kuinka paljon maksat kuukaudesta tietystä rahasummasta, jonka haluat lainata haluamallasi laina-aikana. Lainaa24 avulla voit hakea lainaa yhdessä jonkun kanssa, joka parantaa mahdollisuuksiasi saada lainan alhaisemmilla koroilla. Lainaa24:n asiakaspalvelu voi myös tarjota lainan ohjausta ja heihin voidaan ottaa yhteyttä puhelimitse arkipäivisin. Voit myös lähettää heille sähköpostia kysymykselläsi ja he vastaavat sinulle seuraavana arkipäivänä. Tai jos haluaisit ottaa koko lainan puhelimitse, voit myös tehdä sen.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko koskaan ottanut lainaa Lainaa24:ltä? Haluaisimme tietää kaiken kokemuksestasi heidän kanssaan. Kerro meille, kuinka helppoa tai vaikeaa koko prosessi oli. Saitko tilillesi kaiken rahan, jota hait? Olivatko heidän korkonsa kohtuullisia ja sopivia sinulle? Veloittivatko he lisää kuin mistä alunperin oli puhe? Tai ehkä kohtasit jonkinlaisen ongelman yrittäessäsi käyttää heidän palveluaan? Kokeilitko käyttää heidän asiakaspalveluaan? Olivatko he ystävällisiä ja auttavaisia koettaessaan selvittää ongelmasi? Jätä arvostelusi tähän ja auta muita, jotka ovat hämmentyneitä siitä, pitäisikö heidän käyttää Lainaa24:n palveluita. Kerro meille kaikki siitä, olitko tyytyväinen tai tyytymätön yritykseen ja heidän palveluihinsa.