Komplett Bank

Kaikki arvostelut

Komplett Bank

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Komplett Bank

Markkinoilla on monentyyppisiä lainatuotteita, ja sopivien löytäminen voi olla vaikea löytää, jos et tunne ehtoja ja tuotteita. Tässä asiassa Komplett Bank voi auttaa teitä. He tarjoavat monenlaisia lainoja ja erinomaista luottokorttia hyvillä eduilla. Tarvitsetko joustoluottoa tai muuta lainaa? Haluatko hyvän luottokortin? Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarvittavan Komplett Bankista!

Tietoa Komplett Bankista
Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisin ehdoin. Komplett Bank perustettiin vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan lisenssillä. Komplett Bank on yhteistyössä Komplett Groupin kanssa, jolla on useita johtavia verkkokauppoja Norjassa ja Skandinaviassa. Näitä ovat esimerkiksi Komplett.se, Komplett.no, Comtech, Blush ja Bildeler. He pyrkivät tarjoamaan markkinoiden joustavimman kulutusluoton edullisin ehdoin. Asiakastyytyväisyys on olennainen osa liiketoimintaa.
Pääkonttori on Lysakerissa, Norjassa. Pankin osakkeet on rekisteröity VPS: ssä ja listattu OSE: ssä (Oslon pörssissä) koodilla KOMP.

Komplett Bankin tarjoamat palvelut
Komplett Bankin joustolaina tarjoaa jopa 50 000 euroon asti vakuudettomia luottoja. Luottoraja määräytyy pankin kokonaisarvioiden perusteella. Joustoturva tarkoittaa sitä, että päätät kuinka paljon haluat maksaa lainaasi. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on maksaa laskussa näkyvä kuukausittainen vähimmäissumma. Yritys kehoittaa sinua noudattamaan takaisinmaksuaikataulua, jollaa voit maksaa luottoasi säännöllisesti.


Edellytykset joustavan lainan saamiselle ovat käyttäjäystävällisiä. Komplett Bank on  pyrkinyt vastaamaan kuluttajien erilaisiin tarpeisiin ja haluavat, että Komplett Bankin asiakkaat ovat aina tyytyväisiä saamaansa tuotteeseen ja palveluun. Voit hakea joustoturvaa, jos olet vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset tulot, sinulla on tällä hetkellä kotipaikka Suomessa ja sinulla ei ole maksuhäiriöitä.
Arkielämässä tapahtuu usein arvaamattomia käännöksiä ja yllätyksiä, joihin ei aina ole varauduttu. Rahantarve on usein erittäin akuutti. Komplett Bank on  kehittänyt lainaa tällaisiin tilanteisiin, ja tarjoaa ratkaisun odottamattomiin taloudellisiin haasteisiin. Voit saada lainaa ilman vakuuksia nopeasti, helposti ja edullisin ehdoin. Komplett Bankin joustava laina on asiakasystävällinen laina, joka tarjoaa sinulle joustavan ratkaisun, kun tarvitset sitä eniten. Joustoturva on räätälöity siten, että lainan hakeminen Komplett Bankista on helppoa, yksinkertaista ja nopeaa.
Parhaimmillaan laina voidaan maksaa tilillesi samana päivänä. Asiakkailta ei vaadita vakuuksia, mutta lainan saamiseksi sinun on täytettävä perusedellytykset: olet täyttänyt 23 vuotta, olet asunut Suomessa vähintään viimeisen 36 kuukauden ajan eikä sinulla ole maksuhäiriöitä. Joustoluotto maksetaan suoraan tilillesi ja voit käyttää sitä. Sinulta veloitetaan kuukausittain korkoja ja kuluja vain käytetystä lainasummasta. Siksi, jos et ole nostanut koko sinulle myönnettyä lainasummaa, maksat vain korkoa käyttämästäsi summasta.
Komplett Bankin joustavuuslaina on kätevä autolaina, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi yhdessä paketissa yksinkertaisesti, edullisesti ja ennen kaikkea joustavasti. Joustoturva on usein älykkäämpi ratkaisu kuin autokauppiaiden tarjoama autorahoitus. Joustavuus eroaa joustavuudestaan €‹€‹muista käytettävissä olevista rahoitusratkaisuista. Joustavan lainan takaisinmaksusta eli kertaluontoisten erien suuruudesta ja takaisinmaksun määrästä päättää asiakas. On myös hyvä olla valmistautunut kunnossapitoon ja korjauksiin hyvissä ajoin. Paras osa joustavaa lainaa on se, että voit ottaa enemmän lainaa myönnetyn lainan määrän rajoissa. Tämä tarkoittaa, että jos olet maksanut takaisin osan lainasta, voit myöhemmin halutessasi nostaa takaisinmaksetun summan, kunnes lainan alkuperäinen summa on maksettu.
Komplett Bank Mastercard tekee verkkokaupoista entistä helpompaa. Ansaitset bonuksen jokaisesta online-ostoksestasi. Komplett Bank Mastercard -kortilla varmistat, että online-ostosi ovat aina turvallisia. Muiden etujen lisäksi ainutlaatuinen bonusohjelma säästää rahaa ja kertyy bonuksia jokaisesta ostostasi.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Jos olette käyttäneet aiemmin Komplett Bankia, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät hyvää lainan myöntäjää!