Kompar

Kaikki arvostelut

Kompar

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Kompar

Yrityksille ulkoinen rahoitus on usein välttämättömyys vähintään jossain kohtaa. Siihen onkin monia eri vaihtoehtoja. Esimerkiksi useat pankit antavat lainaa yrityksille heidän liiketoimintansa kehittämiseen. Kuitenkin lainojen kilpailutus voi olla iso vaiva, mutta samalla todella tärkeää, jotta varmistat parhaat mahdolliset ehdot yrityksellesi. Yksi lainankilpailutus vaihtoehto on Komparin käyttö. Se kilpailuttaa yrityslainat puolestasi. Mietit ehkä kuitenkin, että onko Kompar luotettava? Saako Komparin kautta laajasti lainatarjouksia? Onko heidän palveluaan helppo käyttää? Entä miten heidän asiakaspalvelunsa toimii? Lue muiden yritysten ja yrittäjien kokemuksia Komparin lainan kilpailutuksesta. Näin voit selvittää, kannattaako sinun käyttää heidän palveluaan. Voit myös lukea Suomiarvostelut -sivuilta arvosteluja muista lainayhtiöistä.
 
Mikä on Kompar?
Kompar on raha-alan yritys, joka tarjoaa lainojen vertailupalveua. Komparin tarkoituksena on auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä rahoituksen etsimisessä. Kompar toimii osapuolena lainanhaussa yrityksen ja pankin välillä. Komparin on perustanut joukko yrittäjiä. Yritykseläl on toimisto Helsingissä, mutta se toimii osana isompaa 138an Group ABorganisaatiota. 138an Group AB on ruotsalainen yritys, jonka pääkonttori on puolestaan Ruotsissa. Komparilla on myös suomenkielinen asiakaspalvelu, jonka tavoittaa sähköpostitse info@kompar.fi tai puhelimitse.
 
Komparin palvelu
Kompar on yritysten lainojen vertailuun keskittyvä yritys. Ideana on, että sinun tulee hakea lainaa vain kerran Komparin kautta ja Kompar kilpailuttaa lainat sinulle. Komparin kautta näet siis useamman pankin lainatarjouksen, mutta sinun tulee tehdä vain yksi lainahakemus heidän kauttaan. Komparin yhteistyökumppaneja ovat muun muassa Fellow Finance, CrediNord, GF, Suomen Yrityslaina ja Koin Capital. Yritys kuitenkin kertoo verkkosivuillaan etsivänsä lisää lainantarjoajia ja yhteistyökumppaneita jatkuvasti. Palvelu on lainaa hakevalle yritykselle täysin maksuton. Lainaa tarjoava taho puolestaan maksaa Komparille tarjotusta lainasta.
 
Komparin käyttö
Komparin palvelua voi käyttää kaikki Suomessa rekisteröidyt yritykset, jotka ovat toiminnassa. Yritysmuodolla ei ole väliä eli lainaa voit hakea yksityiselle yritykselle, osakeyhtiölle, kommandiittiyhtiölle ja kauppayhtiöillä. Myöskään yrityksen toimialalla ei ole väliä lainan hakemisen suhteen. Komparin palvelua käyttääksesi, sinun tulee täyttää heidän verkkosivuillaan lainahakemus. Lainahakemukseen sinun tulee täyttää haluamasi lainasumma, joka voi olla mitä tahansa 5000€ ja 500 000€ väliltä. Sitten sinun tulee valita haluamasi takaisinmaksuaika, joka voi vaihdella yhdestä kuukaudesta kuuteenkymmeneen kuukauteen. Lopuksi lainahakemukseen täytetään yhteystietosi sekä lainan tarkoitus. Lainahakemusta varten yrityksen luottokelpoisuus myös tarkistetaan, mutta tässä tapauksessa vain kerran eikä erikseen jokaista lainatarjousta varten. Joissain tapauksissa Kompar pyytää myös lisätietoja yrityksestäsi, kuten tilinpäätöksiä, tilihistoriaa tai budjettia. Tämä ei kuitenkaan aina ole tarpeellista ja Kompar ottaa sinuun yhteyttä erikseen, mikäli tarvitsee jotain lisäliitteitä lainojen hakemista varten.
 
Lainahakemuksen jätettyäsi saat 24 tunnin sisällä lainatarjoukset sinun tarpeeseesi. Voit näin vertailla lainan ehtoja, kuten lyhennyksiä, vakuuksia tai muita siihen liittyviä asioita. Mikäli epäröit lainojen välillä, voit myös ottaa Komparin asiantuntijoihin yhteyttä ja keskustella lainaan liittyvistä asioista heidän kanssaan.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Kompar lainojen kilpailutuksesta
Oletko vertaillut yrityksellesi lainaa Kompar verkkosivun kautta? Kerro meille millainen kokemuksesi Komparin kanssa oli! Oliko lainahakemuksen täyttö helppoa? Tuliko sinun toimittaa jotain liitteitä ja mitä? Saitko hyviä lainatarjouksia? Ehkä jopa otit yhteyttä Komparin tukipalveluun, saitko heiltä hyviä vinkkejä? Tuliko lainan kilpailutuksessa jotain ongelmia? Kerro meille kaikki risut ja ruusut Komparista. Me jaamme ne eteenpäin Suomiarvostelut -sivuilla, jotta muut palvelun käyttöä miettivät voivat niiden perusteella päättää kannattaako Komparilta hakea yrityslainaa.
 
Vai mietitkö lainan kilpailutusta Komparin kautta? Lue muiden yrittäjien ja yritysten kokemuksia lainojen kilpailutuksesta Komparin kautta. Näin saat lisätietoa Komparista ja voit selvittää, kannattaako yritykseen luottaa.