Haenyt

Kaikki arvostelut

Haenyt

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

H
Helmi
Laina oli helppo hakea ja sain sopivan tarjouksen.Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Laina

  Laina oli helppo hakea ja sain sopivan tarjouksen.


Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Haenyt

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämällä lainahakemustietosi useille lainan tarjoajille. Täytä vain yksi lomake ja saat lainatarjouksia heti. Kun olet saanut tarjoukset, voit tutkia niitä, valita sinulle parhaiten sopivan tai vaihtoehtoisesti hylätä tarjoukset. Lainojen hakeminen ei voisi olla helpompaa!
Etsitkö lainojen kilpailutuspalvelua netistä? Haluatko tietää, onko Haenyt luotettava sivusto? Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarvittavan Haenyt-palvelusta!

Tietoa Haenyt:stä
Miksi valita Haenyt.fi? Koska he ovat kaikkein kattavin lainavälittäjä Suomessa. He tekevät yhteistyötä erilaisten lainanantajien, pankkien ja muiden lainanvälityspalvelujen kanssa. Näin voit olla varma, että saat kattavimman lainatarjouksen. Parhaimmillaan voit saada lainatarjouksen yli 20 lainanantajalta! Lisäksi palvelu on suojattu. Sovellustiedot kerätään ja käsitellään luottamuksellisesti, ja palvelu on salattu SSL:llä. Tämä tarkoittaa, että ulkopuoliset eivät pääse tietoihisi. SSL-protokolla mahdollistaa yhteyden voimakkaan salauksen käyttäjän ja palvelumme välillä. Yritys on auttanut jo kymmeniä tuhansia suomalaisia €‹€‹säästämään lainakustannuksissa etsimällä heille paras laina verkossa. He tekevät yhteistyötä vain luotettavien ja hyvämaineisten kumppaneiden kanssa ja yritys on saanut korkeimman AAA-luokituksen useiden vuosien ajan.

Haenyt:n tarjoamat palvelut
Palvelu helpottaa lainojen hakemista. Voit nyt tehdä tarjouksia lainoistasi yhdessä paikassa ja saada tarjouksen yli 20 eri lainanantajalta. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi lomake ja saat lainatarjoukset sähköpostitse! Palvelu on sinulle täysin ilmainen, eikä sinun tarvitse hyväksyä saamiasi lainatarjouksia. Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika ja anna alustavat tiedot sinusta alla olevan lomakkeen avulla. Odota hetki ja anna lainanantajien kilpailla puolestasi. Saat lainatarjouksia sähköpostiisi heti, kun sinulla on kilpailutarjous. Kun olet saanut tarjoukset sähköpostitse, valitse sinulle parhaiten sopiva tarjous.
Pikalainojen hakeminen on todella helppoa ja nopeaa Haenyt.fi:n kautta. Täytät vain yhden ainutlaatuisen hakemuksen, jonka Haenyt.fi välittää yli 20 yhteistyökumppanille. Ensimmäiset lainatarjoukset ilmestyvät sähköpostiisi muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä ja näet heti käytettävissä olevat vaihtoehdot. Valitse sitten vain parhaat tarjoukset tai jos et ole tyytyväinen niihin jostakin syystä, et valitse mitään niistä. Pienin lainasumma on 500 euroa ja enimmäismäärä 50 000 euroa. Lainat ovat vakuudettomia ja arkistointi on aina ilmaista. Laina-ajat vaihtelevat 1-15 vuoteen. Vaikka vuosi on lyhyin mahdollinen aika, voit aina maksaa lainan takaisin etukäteen, jos haluat säästää lainan kokonaiskustannuksissa. Toisin kuin esimerkiksi pankkien kiinnitykset, Haenyt-sivuston kautta kilpailevat lainat eivät vaadi takuita tai vakuuksia.
Kun haet konsolidointilainaa, voit yhdistää esimerkiksi erät, kulutuslainat ja pikalainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Lainahaku Haenyt.fi-sivustolla maksaa vanhat lainasi, minkä jälkeen maksat vain yhden lainan ja säästät jopa suuria rahasummia kuukausittain. Yhdistelmälainalla lainanottaja, jolla on useita erillisiä lainoja, voi vähentää huomattavasti velanhoitokustannuksiaan. Useiden lainatilien hallintokulujen, korkojen ja laskutusmaksujen maksaminen on kallista. Lisäksi monilla lainoilla on usein eri maturiteetti, joten jokaisen lainan takaisinmaksaminen erillisellä ajallaan voi aiheuttaa ongelmia. Yhdessä yhdessä lainassa sivukustannukset ovat alhaisemmat ja maksut ovat aina käteviä samalla eräpäivänä. Lainoja voidaan yhdistää Haenyt.fi-sivuston kautta enintään 50 000 euroon. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, ja päätös lainan saamisesta voidaan tehdä samana päivänä. Lisäksi lainan hakeminen on aina täysin ilmaista.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletteko käyttäneet yritystä aiemmin? Suosittelisitko palvelua muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai haluat kertoa mielipiteesi heistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainojen kilpailutuspalvelua netistä!