FIN Yritysrahoitus

Kaikki arvostelut

FIN Yritysrahoitus

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

FIN Yritysrahoitus

Oletko perustamassa omaa yritystä? Monilla on ajatus omasta yrityksestä tai sivubisneksestä ja haave siirtyä omaksi pomokseen. Yrityksen perustamisessa on otettava huomioon tietyt paperityöt mutta suurin asia on yleensä alkupääoma, jotta toiminnan voi kunnolla polkaista alkuun. Mistä voi hankkia alkupääomaa yritykselle? Tutustumme tällä sivulla FIN yritysrahoitus yrityksen toimintaan. Mitä yritys tekee? Mitä lainatuotteita ja palveluita se tarjoaa yrittäjille? Miten lainaa voi hakea? Miten olla yhteydessä, jos herää jotain kysyttävää? Näillä tiedoilla pääset eteenpäin ja voit samalla lukea sivuillamme toisten käyttäjien kommentit ja arviot FIN Yritysrahoitus yrityksen toiminnasta. 

Tietoa FIN Yritysrahoitus
FIN Yritysrahoitus on suomalainen yritys
, joka tarjoaa rahoitusalan palveluita suomalaisille yrityksille.Yritys on perustettu vuonna 2014 ja sen kotipaikka on Helsinki. Yritys toimii toimialalla rahoitus ja muu luotonanto ja sen liikevaihto oli vuonna 2020 96 tuhatta euroa. Yrityksen tavoitteena on mahdollistaa joustava palvelu yrityksille ilman turhaa byrokratiaa, tarjoamalla helppoa ja yksinkertaista yrityslainaa. FIN Yritysrahoitus toimii yhteistyössä Euroopan Investointirahaston (EIF) kanssa.

FIN Yritysrahoitus tuotteet ja palvelut
Verkkosivuilla tarjottavat palvelut yrityksille ovat yrityslaina, vakuutus ja kulutusluotto. Yrityslainan voi valita 2000 euron ja 10000 euron välillä, minimissään 6 kuukauden ja maksimissaan 24 kuukauden laina-ajalla. Lainan hakeminen onnistuu verkkosivuilla täyttämällä verkkohakemus. Verkkohakemukseen täytetään hakijan henkilökohtaiset tiedot ja yrityksen tiedot.  Tämän jälkeen lainahakemus lähetetään eteenpäin käsiteltäväksi. Hyväksytty lainahakemus tulee allekirjoitettavaksi ja allekirjoituksen jälkeen laina maksetaan yrityksen tilille. Lainahakemuksen tekeminen ei vielä sido mihinkään vaan vasta hyväksytyn lainan allekirjoittaminen aloittaa laina sopimuksen. FIN yritysrahoitus vakuutus on yrittäjän työttömyysturva, joka sisältää työttömyysturvan, työkyvyttömyysturvan ja henkiturvan. Työttömyysturva auttaa toiminnan loppumisen tai konkurssin sattuessa. Työkyvyttömyysturva auttaa mikäli sairastuu tai joutuu onnettomuuteen ja henkiturvan kautta saa tapaturmaisen kuoleman johdosta korvauksen. Kulutusluoton avulla FIN yritysrahoitus kilpailuttaa lainasi tai antaa mahdollisuuden yhdistellä lainat. Palvelu kilpailuttaa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta, joista saa lainatarjoukset.

Asiakaspalvelu on käytettävissä puhelimella numerossa 09 3158 3770 ja sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@finrahoitus.fi. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9-11 ja sähköposti 24/7. Verkkosivujen usein kysytyt kysymykset osiossa on vastauksia muun muassa yrityslainan saamisen ehtoihin, yrityslainan suuruuteen, lainaehdot ja hinnat, miten lainaa voi hakea ja miten useita lainoja voi yrityksellä olla, onko lainan hakeminen turvallista ja mitä tehdä jos ei saa lainaa. Sivuilta löytyy myös yrityslainalle sekä kulutusluotolle laskurit, joiden avulla voi helposti vertailla lainan määrää ja laina-aikaa sekä niiden vaikutusta kuukausimaksun suuruuteen. Laskureiden lisäksi sivuilla on saatavilla hinnasto, josta näkee vuotuiset korot ja muuta palkkiomaksut ja kulut, joita FIN yritysrahoitus veloittaa. Esimerkiksi yrityslainan järjestelypalkkiota vaihtelevat lainasummien mukaan tuhannen euron välein. Palkkion suuruus on pienimmillään 349 euroa ja suurimmillaan 1199 euroa maksimi lainalle. Näitä ovat muun muassa tilinhoitomaksu 9 euroa kuukaudessa, maksuaikataulun muuttaminen 75 euroa, järjestelypalkkiot sekä perintäkulut. Lainan ehdot ja muut tiedot on myös saatavilla verkkosivuilta ja niistä saa tietoa lainan myöntämisestä ja sopimuksen irtisanomisesta.

Suositukset, valitukset ja vinkit FIN Yrtitysrahoitus
Onko yrityksesi hakenut rahoitusta FIN Yritysrahoitukselta? Kirjoita rehellinen palautteesi yrityksen toiminnasta sivuillemme. Saitko haluamasi lainan? Miten helposti lainan hakeminen onnistui? Saitko apua asiakaspalvelusta? Jäikö laina saamatta? Meille Suomiarvostelut sivuilla on todella tärkeää, että saamme käyttäjiltä palautetta eri yritysten toiminnasta. Pienetkin kommentit voivat auttaa muita käyttäjiä, kun pitää tehdä tärkeitä päätöksiä elämässä. Ole hyvä ja lisää oma kokemuksesi sivuille tai lue toisten kokemuksista. Yhdessä voimme parantaa kaikkien hankinta kokemuksia.