Fiksulaina

Kaikki arvostelut

Fiksulaina

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Logo Zmarta

Zmarta

0 arvostelut

Joskus sitä vain tarvitsee lisärahaa. Jos autosi jättää tielle tai kohtaat yllättäviä menoja, saatat jouttu...

Fiksulaina

Riippumatta siitä, kuinka varovainen olet, olemassa on aina aikoja, jolloin saatat tarvita hieman lisää rahaa. Ehkä kiukaasi on hengittänyt viimeisen henkäyksensä, sinun täytyy korjata ilmastointilaitteesi tai autosi, tai ehkä et ole vielä saanut kuukauden palkkaasi. Olipa tilanne mikä tahansa, nämä ovat aikoja, jolloin saatat harkita lainaavasi rahaa. Mutta miksi tekisit sen muualla kuin luotettavalla yrityksellä kuten Fiksulaina. Mutta voitko luottaa heihin? Antavatko he kaikki parhaat mahdolliset tarjoukset asiakkailleen? Ovatko he reiluja asiakkaitaan kohti? Vastaako heidän asiakaspalvelunsa asiakkaille ajoissa, jos heillä on kysyttävää tai he kohtaavat ongelmia? Lue lisää kaikesta, mitä Fiksulainalla on tarjota lukemalla asiakkaiden arvosteluja, jotka voivat kertoa sinulle lisää siitä, miten palvelu toimii ja kuinka he kohtelevat asiakkaitaan.

Tietoa Fiksulainasta
Fiksulaina
on palvelu, joka tarjoaa helppoja ja nopeita lainoja ihmisille, jotka tarvitsevat auttavaa käyttä riippumattaa syystä. He tekevät yhteistyötä jopa 30 pankin ja muiden rahoituslaitosten kanssa tuodakseen sinulle parhaan mahdollisen palvelun. He lupaavat tarjota asiakkailleen kohtuullisen ja kohtuuhintaisen lainan koron ja toimitta käteisen tilille samana päivänä, tai jopa 15 minuutissa, sillä suurin osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä käsittelevät hakemuksesi heti. Fiksulaina tarjoaa lainoja 100 eurosta jopa 60 000 euroon, luvaten sinulla lainan ilman vakuuksia tai takaajia. He tarjoavat myös älylainaksi kutsutun lainan, jonka avulla voit löytää juuri oikean lainanantajan lainaa hakiessa. Jos epäröit ja mietit, kuinka kauan sinun täytyy lopullisesti maksaa laina takaisin, he tarjoavat 1-20 vuoden takaisinmaksuajan riippuen valitsemastasi pankista tai rahoitusyhtiöstä, mutta voit aina maksaa lainaa pois nopeammin kuin ajan, jonka valitsit. Voit myös yhdistää kaikki luottokorttimaksusi, kulutuslainasi ja muut yhdeksi lainaksi, jonka avulla säästät rahaa pienemmällä korkokaudella ja -ajalla. Fiksulaina tarjoaa lainoja 4,19 % - 20 % nimelliskorolla.

Fiksulainan palvelut
Jos olet aikuinen ja sinulla on puhdas luottohistoria, voit käyttää Fiksulainan verkkosivustoa löytääksesi juuri sinulle sopivat lainatarjoukset. Sinun on vain täytettävä yksi lomake tiedoillasi kuten nimesi, lainan määrä, lainan aika ja muita. Kun tämä on tehty, saat päätöksen lainaasi melkein heti useiden tarjousten avulla useilta pankeilta ja muilta instituutioilta. Voit myös seurata lainoja oikeassa ajassa Omat Sivut -osiossa. Sivustolla on myös Usein kysyttyä -osio, josta saat vastauksia kaikkiin yleisesti kysyttyihin kysymyksiin. Löydät vastauksia siihen, kuinka voit löytää itsellesi sopivan lainan, kuinka paljon voit saada lainaa, voitko hakea lainaa, jos olet työtön, eläkkeellä tai pienituloinen. Saat myös ohjeita siihen, kuinka voit ottaa OmaTilin käyttöön ja siitä, voitko hakea lainaa jonkun henkilön kanssa. He työskentelevät 24 tuntia vuorokaudessa, ja heidän palvelunsa ovat nopeita, turvallisia ja luotettavia, sillä he käyttävät suojattuja pankkiyhteyksiä käsitellessään asiakastietoja ja ylläpitäen samalla kaikkien asiakkaiden yksityisyyttä. Heillä on myös asiakaspalvelu, jossa voit tavoittaa heidät ongelman sattuessa, ja he vastaavat kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman pian.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko koskaan ottanut lainaa Fiksulainalta? Sitten olet juuri se henkilö, jota etsimme. Haluamme kuulla kaiken kokemuksestasi heidän kanssaan. Oliko heidän sivustonsa helppo käyttää? Oliko hinnoittelu täysin selkeä ja ymmärrettävä? Vai laskuttivatko he lopulta sinulta jotain, josta sinulle ei ilmoitettu? Toimittivatko he rahat luvatulla tavalla tai menikö rahasi käsittelyyn liian kauan? Olivatko heidän takaisinmaksuaikansa reiluja? Kerro meille kaikki tästä yrityksestä jättämällä arvostelusi tähän. Olitko tyytyväinen koko palveluun? Kerro meille ajatuksesi ja auta muita ihmisiä, jotka harkitsevat käyttävänsä Fiksulainan palveluita.