Ferratum Business

Kaikki arvostelut

Ferratum Business

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Logo Fiksulaina

Fiksulaina

0 arvostelut

Riippumatta siitä, kuinka varovainen olet, olemassa on aina aikoja, jolloin saatat tarvita hieman lisää rahaa. Ehkä kiukaasi on...

Ferratum Business

Ferratum Business tarjoaa erilaisia yrityslainoja jopa 250 000 euroon asti. Laina-aika voi olla enintään 24 kuukautta. Lainaa ilman piilotettuja kustannuksia. Hanki yrityslaina ilman todellista vakuutta - vain henkilökohtainen takuu riittää.
Tarvitsetko yrityslainaa? Haluatko tietää, onko Ferratum Business hyvä lainan myöntäjä? Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarvittavan Ferratum Businessista!

Tietoa Ferratum Businessista
Ferratum Business toimii kahdeksassa eri maassa ympäri maailmaa. He keskittyvät 100-prosenttisesti pienyritysten auttamiseen rahoitustarpeissaan. Ferratum Business on osa suurempaa Ferratum-konsernia, joka on Euroopan johtava rahoitusyhtiö. Ferratum-konserni on listattu Frankfurtin pörssissä ja se toimii 25 eri maassa ympäri maailmaa.
Yritys ymmärtää täysin, että yrityksesi saattaa kehittyä nopeasti ja perinteinen pankkirahoitus ei ole aina saatavissa tai vastaa tarpeisiisi riittävän nopeasti. Yrityslainan tarjonta perustettiin, jotta Ferratum voi tarjota käyttöpääomaa pienille yrityksille, kun sen tarve on suurin. Teknologian ja osaavan joukkueen avulla yritys voi hyväksyä yrityslainat nopeammin ja useammin - ilman vakuuksia, haastatteluja tai ylimääräistä paperityötä.
He tekevät yhteistyötä useiden eri toimialojen kanssa, mukaan lukien kaupalliset rahoituksenvälittäjät, kirjanpitäjät, talousneuvojat ja monikansalliset yritykset, jotka tarjoavat asiakkaille käyttöpääomaa.
Ferratum Business tarjoaa yrityslainoja yrityksille ympäri maata ja auttaa sekä pieniä että keskisuuria yrityksiä saamaan rahaa liiketoiminnan kehittämiseen ja sen ylläpitämiseen. Ferratum Business auttaa sekä uudempia että vakiintuneempia yrityksiä. Ferratumin yrityslainalla voidaan ostaa uusia laitteita, palkata uusia työntekijöitä, lisätä varastoja tai vaikkapa laajentaa yritystä.


Ferratum Businessin tarjoamat palvelut
Täytä yksinkertainen ja nopea lainahakemus Ferratum Businessin nettisivuilla. Anna heille tietoja rahoitustarpeistasi ja yrityksestäsi. He eivät pyydä sinulta mitään ylimääräistä, mitä et voisi kuvitella odottaa hakiessasi yrityslainaa. Joten täytä esimerkiksi tiedot siitä, kuinka suurta lainaa olet hakemassa, missä yrityksessä olet, kuinka kauan yrityksesi on ollut liiketoiminnassa jne.
Heti kun yrityslainahakemuksesi on vastaanotettu, Ferratumin laina-asiantuntijat ottaa sinuun yhteyttä, jos he tarvitsevat lisätietoja hakemuksestasi. Asiantuntijan kanssa voit tutkia erilaisia €‹€‹vaihtoehtoja ja löytää lainan, joka parhaiten sopii yrityksesi tarpeisiin.
Kun olet saanut Ferratumilta rahoitusta, voit käyttää sinulle räätälöityä laina-asiantuntijaasi hankkimaan lisärahoitusta yrityksesi kasvaessa. Ferratum tarjoaa yrityslainoja pienyritysten kasvulle!
Voit hakea lainaa yrityksellesi, jos yrityksesi on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta, yrityksesi vuosittainen liikevaihto on yli 50 000 euroa, kaikki yritysomistajat asuvat Suomessa, yritykselläsi on suomalainen pankkitili ja yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.
Yrityslainan etuja ovat esimerkiksi se, että lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, hakemukset hyväksytään yleensä noin yhden arkipäivän sisällä, laina on käytettävissäsi jo seuraavana päivänä päätöksen hyväksymisestä, lainapäätökset tehdään hakijayrityksen kassavirtaa arvioiden ja yrityslainan ensimmäinen erä maksetaan vasta 30 päivän kuluttua lainapäätöksen hyväksymisestä.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Ferratum Business tukee aina avoimuutta, mutta yrityslainan myöntämisestä on usein jotain kysyttävää. Onko sinulla kysymyksiä yrityslainoista - vai haluatko vain tietää enemmän heidän tarjoamista vaihtoehdoista? Ferratumin asiantuntevat laina-asiantuntijat ovat aina valmiina auttamaan sinua hakemaan lainaa yrityksesi hallintaan, jotta saat kaiken hyödyn käyttöpääomastasi.
Ota heihin yhteyttä, niin Ferratum voi tarjota sinulle yrityslainan, joka voi auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi. Voit soittaa heille joko arkisin klo 9–17 tai lähettää heille sähköpostia, johon vastataan yleensä 12 tunnin sisällä arkipäivisin. Yhteystiedot löydät painamalla tästä.
Oletko joskus ottanut lainaa Ferratum Businessilta? Suosittelisitko heitä muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai jos haluat jakaa oman mielipiteesi yrityksestä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät hyvää yrityslainan myöntäjää!