Ege

Kaikki arvostelut

Ege

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Ege

Lisäraha on aina hyödyllistä, sama se millaiseen tilanteeseen joudut. Olosuhteet ja huono onni ovat usein ennalta arvaamattomia ja et koskaan tiedä, milloin tarvitset hieman lisää rahaa hoitaaksesi asiasi kuntoon. Luotettava yritys tai auttava käsi ovat jotakin, jota tarvitset tällaisina aikoina. Et haluat lainata rahaa yritykseltä, joka ei pidä lupauksiaan tai eivät ole rehellisiä. Tämän takia sinun tulisi harkita Egeä. Ege tarjoaa nopeaa taloudellista tukea päivittäisiin tarpeisiisi, odottamattomiin kuluihin tai äkillisiin juhliin. Mutta kuinka luotettavia he oikeasti ovat? Ovatko he rehellisiä koroista ja muustakin lainaan liittyvästä vai ilmestyykö laskuusi yhtäkkiä joitakin odottamattomia lisäkuluja? Ovatko heidän palvelunsa edullisia? Kuinka helppoa palvelun hyödyntäminen on? Ovatko he ystävällisiä ja auttavatko he sinua missä vain ongelmassa? Vain asiakkaat, jotka ovat käyttäneet Egen palveluita ennen, voivat vastata näihin kysymyksiin. Lue heidän kirjoittamia arvostelujaan, olivatko he tyytyväisiä vai tyytymättömiä Egen palveluun. Heidän kommenttinsa ja mielipiteensä antavat sinulle idean siitä, millainen heidän kokemuksensa lainaa hakiessa oli.

Tietoa Egestä
Ege on yritys, joka tarjoaa luotettavia, välittömiä lainoja kaikkiin odottamattomiin kuluihisi, edellyttäen, että täytät heidän vaatimuksensa. Sinulla on oltava hyvät luottotiedot ja säännölliset tulot ja muita perusvaatimuksia. Ege lupaa asiakkailleen tehdä hinnoista selviä ja ymmärrettäviä, jotta asiakkaat voivat saada hyvän kokemuksen rahaa lainatessa, piilotettuja kuluja ei ole. Vuoden 2019 syyskuusta lähtien Ege on tarjonnut uutta lainatuotetta, jossa lainasumma on 100 € ja takaisinmaksun aika on 1 kuukausi, vuosittainen korko on 20%, korko 1,67 € ja sopimussumma 5 €. Takaisinmaksun summa on yhteensä siis 106,67€. Asiakkailta ei veloiteta mitään muuta kuukausittaista tilinhoitomaksua tai laskutuslisää. Sen jälkeen kun hakemasi laina hyväksytään ja luottotietosi ja taustasi tarkistetaan, lainasumma ilmestyy tilillesi 1 työpäivän sisällä, Lisälainan hakeminen on myös mahdollista saatavilla olevan luoton rajoilla, jossa voit hakea seuraavat 100 €, kuitenkin vain 200 € kerrallaan.

Egen palvelut
Voit hyödyntää Egen nopeaa rahoitusratkaisua heidän sivustoltaan, jossa he tekevät koko lainauksen prosessista niin helppoa kuin vain mahdollista. Sinun täytyy vain täyttää lomake, joka sisältää joitakin perustietoja kuten henkilötunnuksesi, etunimesi, sukunimesi, tilinumerosi, osoitteesi, puhelinnumerosi, koulutuksesi, asumismuotosi, aviosäätysi, työstatuksesi ja pääasiallisen tulosi ja joitakin luottoon perustuvia kysymyksiä. Sinun täytyy myös hyväksyä lainaehdot ja antaa suostumuksesi Egelle käsitellä henkilökohtaisia tietojasi luottamuksellisesti. Sitten sinun täytyy vain odotella hyväksyntää. Kun laina on hyväksytty, summa näkyy tililläsi 2 työpäivän sisällä. Jos kohtaat mitään ongelmia heidän palvelussaan tai sinulla on kysyttävää siitä, miten kaikki toimii, voit aina ottaa heihin yhteyttä yhteystietolomakkeen kautta nimelläsi, sähköpostiosoitteellasi, puhelinnumerollasi ja aiheellasi. Voit myös soittaa heille arkipäivinä klo 9.00 - 17.00. Sivustolta löytyy myös usein kysyttyjen kysymysten osio, josta voit löytää vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Samasta osiosta löydät myös tietoa todellisesta vuosikorosta ja mitä se pitää sisällään.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko koskaan kokeillut lainata rahaa Egeltä? Kerro meille kaikki kokemuksestasi ja kuinka helppoa koko lainan hakemisen prosessi oli. Oliko heidän sivustonsa selkeä, helppokäyttöinen ja helppo navigoida? Olivatko heidän korkonsa asianmukaisia? Olivatko korot niin suuria kuin ajattelit niiden olevan? Kuinka pitkään jouduit odottelemaan, että lainasummasi ilmestyi pankkitilillesi? Jouduitko käyttämään heidän asiakaspalveluaan? Millaista asiakaspalvelua sait, olivatko he ystävällisiä ja auttavaisia ja selvittivätkö he ongelmasi mukisematta? Kerro meille kaikesta tästä ja auta muita tietämään, millaista lainan hakeminen on Egellä ja ehkä voit auttaa muuttamaan tulevien Egen asiakkaiden mielen.