SuomiArvostelut

  Arvostelut Credigo

  Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä olevia laskuja, autosi jättää sinut tielle tai ilmastointilaitteesi tarvitsee korjaamista. Nämä tilanteet ovat odottamattomia ja mikä vain tilanne on, lisäraha on aina hyödyllinen. Mutta tarvitset luotettavan ja rehellisen yrityksen, joka ei huijaa sinua raha-asioissa. Olemassa on lukemattomia yrityksiä, jotka tarjoavat lainoja, mutta kaikki niistä ei todellakaan ole niin rehellisiä kuin mitä he väittävät olevansa. Yksi yrityksistä, jota sinun kannattaisi harkita, on Credigo. Mutta millainen heidän palvelunsa on? Saatko rahallesi vastiketta ja ovatko heidän korkonsa asianmukaisia? Ovatko he rehellisiä todellisista vuosikoroista, vai heittävätkö he sekaan lisämaksuja myöhemmin? Entä heidän asiakaspalvelunsa, ovatko he ystävällisiä kun kohtaat ongelmia palvelun käytön kanssa? Lue aiempien asiakkaiden arvosteluja Credigosta ja päätä, pitäisikö sinun luottaa heihin vai ei.

  Tietoa Credigosta

  Credigoa hallinnoi Northmill Oy, jonka omistaa ruotsalainen yritys Northmill Oy AB. Credigon rinnakkaispalveluna toimii myös Easycredit, joista molemmat ovat Northmill Oy:n toiminnassa. He ovat palvelleet yli 200 000 pohjoismaisia asiakkaita jo yli 13 vuoden ajan vuodesta 2006 asti. He tarjoavat lyhytkestoista kulutusluottoa ja heidän lainansa ovat selvästi hinnoiteltuja sekä asiakkaita tiedotetaan hyvin ennen lainan hakemista. Credigon lainojen korko ei ylitä syyskuussa 2019 voimaan tullutta korkokattoa. Heidän vuosittainen korkonsa ei ylitä 20% ja kulutusluotoissa ja tuloksena korot ovat 19.95%. Vaatimukset lainalle ovat myös todella yksinkertaiset, sinun täytyy olla 20-vuotias tai vanhempi ja omata hyvät luottotiedot hyödyntääksesi Credigon palveluita. Voit hakea lainaa 500€:sta jopa 5000€:aan ja lainanlyhennys on 2-10 vuotta. Kerromme sinulle esimerkin. Sanotaan, että haluat hakea 2000 € lainan ja haluat lyhentää lainaa 3 vuoden ajan. Tällöin kuukausierä on 81€ (pääoma + korko + tilinhoitomaksu). Nimelliskorkona on 19.95%, niin kuin aikaisemmin mainitsimme. Tällöin oikea vuosikorko on 28.86 % ja vuoden kokonaiskustannus on 963 €. Voit myös saada luottopäätöksen melkein välittömästi siitä, kun pankkitietosi ovat vahvistettu. Jos siis suunnittelet laajentavasi yritystäsi tai remontoivasi kotiasi, tai mihin vain tarvitsetkaan rahaa, sinulla on hyvä syy lainata rahaa Credigolta. He eivät kuitenkaan kysy lainasi tarkoitusta.

  Jos kiinnostuit Credigon palveluista, katso yrityksen mainosvideo.

  Credigon palvelut

  Voit käyttää Credigon palveluita helposti vierailemalla heidän sivustollaan, jossa voit hakea lainaa mihin vain tarkoitukseen. Credigo lupaa tallettaa rahan pankkitilillesti 20 minuutin sisällä, edellyttäen että haet lainaa asiakaspalvelun aukioloaikoina. Heillä on ilmainen asiakaspalvelu, jossa voit käyttää heidän live chatiaan kysymään mitä vain kysymyksiä asiantuntijoilta. Voit myös lähettää heille sähköpostia tai soittaa heille, jos live chat ei ole miellyttävin tapa. Voit myös odotellessasi suunnata Usein kysyttyjen kysymysten osioon, jossa he vastaavat yleisiin kysymyksiin, jotta sinun ei tarvitse ottaa heihin yhteyttä joka kerta, kun kysymyksiä ilmaantuu.

  Sen jälkeen kun olet saanut hakemasi lainan, he tekevät asioista helppoa. Voit nähdä laskut ja siihen liittyvät dokumentit helposti. Credigo tarjoaa myös mobiilisovelluksen iOS- ja Android-laitteille, jotta voit helposti käyttää heidän palvelujaan missä vain.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko koskaan hakenut lainaa Credigolta? Olivatko heidän korkonsa sopivia sinulle? Ajattelitko niiden olevan halpoja vai liian kalliita? Olivatko heidän tarjoamansa hinnat kiinteitä vai veloittivatko he sinulta lisää myöhemmin? Saitko kaikki rahat, joita hait? Olivatko he rehellisiä koroista? Pyydämme sinua jättämään arvostelusi tähän ja kerro meille lisää Credigon palveluista. Kerro muille kokemuksestasi tämän yrityksen kanssa kirjoittamalla arvostelusi kommenteillasi ja mielipiteelläsi, jotta myös he voivat oppia jotain siitä.

  Credigo
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Credigo

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Credigo luotettava yritys?

  Credigo on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Credigo tarjoaa?

  Credigo on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Credigo-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.