Corona Capital

Kaikki arvostelut

Corona Capital

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Corona Capital

Corona Capital Oy, edelliseltä nimeltään Rahoittaja, on täysin suomalainen vuonna 2013 perustettu rahoitusyhtiö, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja yritysten lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin. Yrityksen toimisto sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja he työllistävät 10 henkilöä. Toiminta perustuu yksinkertaisiin ja selkeisiin rahoituspalveluihin. Yritys mainostaa tarjoavansa henkilökohtainen palvelua ja heidän mukaansa heiltä löytyvät tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksensä kulmakiviä. He tarjoavat yrityksille parhaiten sopivan rahoituksen mahdollisimman pienellä riskillä. Hinnoittelu ja sopimusehdot ovat läpinäkyviä. Yritys kertoo, että heidän tuotteensa ovat luotettavia, yksinkertaisia ja laadukkaita rahoitusratkaisuja suomalaisen yrittäjyyden ja talouden kasvun tueksi. He haluavat olla mukana tukemassa yrittäjyyttä siten, että Suomessa toimivat yritykset voivat keskittyä siihen, jota ne tekevät parhaiten ja jättää väliaikaisen kassavajeen tai hitaan kassavirran korjaamisen yrityksen huoleksi. Corona Capital, toiselta nimeltään Rahoittaja, on heidän mukaansa yrittäjän ystävä.

Tietoa palveluista yrityksessä Corona Capital
Corona Capital Oy helpottaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamalla mahdollisimman nopeaa rahoituspalvelua. Tuotteita ovat laskurahoitus (factoring), yrityslaina ja yritysluotto. Corona Capitalin yritysrahoitusta haetaan coronacapital.fi –sivuston kautta. Rahoitushakemuksen tekeminen on yrityksen mukaan nopeaa. He käsittelevät hakemukset palvelun ollessa avoinna. Käsittelyajat ovat heidän mukaansa markkinoiden nopein. He pyrkivät rahoittamaan kaikki hakemukset saman päivän aikana, usein jo heti asiakkaan hyväksyttyä rahoitustarjouksen tai lainasopimuksen. Asiakkaan ei tarvitse tahtomatta sitoutua pitkiin tai kankeisiin sopimuksiin. Kun asiakas on myynyt laskun, Corona Capital hoitaa laskutus- ja maksuvalvontaprosessin puolesta. Laskurahoitus on keino tuoda kassankiertoon vauhtia. Maksuehdot laskuissa saattavat olla pitkiä, jolloin yrityksen varat ovat sitoutuneena myyntilaskuihin. Myymällä myyntilaskut Corona Capitalille yritys voi nopeuttaa myyntilaskuissa kiinni olevien rahojen kotiuttamista. Yritys kertoo ostavansa laskun, kun seuraavat ehdot täyttyvät: Lasku on erääntymätön. Laskun maksaja on yritys tai yhteisö. Laskun myyjän ja maksajan tulee kuulua ennakkoperintärekisteriin sekä kaupparekisteriin.

Palvelun hintaan vaikuttaa muun muassa yhtiön toimiala sekä laskun maksuehto. Yritys kertoo seuraavia syitä, miksi laskut kannattaisi myydä heille: Yritykselläsi on yllättävä tai lyhytaikainen rahantarve. Asiakasyritys saa rahat usein jo ennen eräpäivää. Yritys kertoo hoitavansa maksuvalvonnan. Muita hyötyjä, joita yritys kertoo: Kassavirran nopeutuminen. Asiakasyritys voi keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaansa. Corona Capitalille voi myydä yhden tai useampia laskuja. Corona Capitalille tulee lähettää kuva laskusta missä tahansa muodossa ja millä tahansa tavalla. Laskun voi lähettää sähköpostilla info@coronacapital.fi, Corona Capitalin Facebookissa yksityisviestinä, sivuston lomakkeen kautta tai Whatsappilla numeroon 044 790 9008. Saat rahoitustarjouksen saman kanavan kautta kuin mihin itse lähetit laskun. Samalla kerrotaan lisäohjeet tarjouksen hyväksymiseksi. He tiedottavat laskun maksajaa laskun omistussuhteen muutoksesta ja maksamme rahoitussumman tilille välittömästi. Hei laskutavat laskun maksajaa ja hoitavat maksuvalvonnan. 

Kokemuksia Corona Capital -sivustosta
Onko sinulla kokemuksia Corona Capital -verkkosivustosta? Kokeilitko tehdä hakemuksen hakukoneen kautta yrityksen kotisivuilla? Ovatko mielestäsi yrityksen ehdot ja korot kohtuullisia? Onko lainan takaisinmaksuaikataulu realistinen? Saitko tarjouksen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita lainapäätöksen hakemisessa. Mikäli lainan hakemisessa tai saamisessa tuli mutkia matkaan, kokeilitko uudelleen? Millainen laina sinulla on suunnitteilla? Milloin aiot toteuttaa sen? Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen palvelu Corona Capital sivustolla, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu nyt ja kommentoi palvelua.