SuomiArvostelut

  Arvostelut Capitum

  Tänä päivänä raha vallitsee koko maailmaa ja jos jäät jälkeen, olet pulassa. Tämän takia saatat joskus joutua ottamaan pikalainaa. Ehkä sinun täytyy maksaa vuokraa tai asuntolainaa, ostaa ruokaa pöytään tai hankkia yllättäviä lääkkeitä tai maksaa lääkäri- tai hammaslääkärikuluja. Tai ehkä sinun on maksettava sairas- koti tai tapaturmavakuutuksesi? Mutta koska olemassa on ylellinen määrä yrityksiä, jotka tarjoavat lainoja, on vaikeaa tietää, mihin niistä voi oikeasti luottaa. Mistä löydät siis tällaisen yrityksen? Yksi niistä on Capitum. Mutta voitko oikeasti luottaa heihin? Huijaavatko he sinulta kovalla työllä ansaitun rahasi? Ovatko he rehellisiä vuosittaisesta korosta ja muusta lainaan liittyvästä? Ja jos sinulla on ongelmia tai valitettavaa, ottavatko he sinut vakavasti vai kohtelevatko he sinua kuin ilmaa? Paras tapa oppia lisää tästä yrityksestä on lukea muiden asiakkaiden arvosteluja, jotka ovat jo ottaneet lainaa kyseiseltä yritykseltä. Tämän avulla voit päättää, voiko yritykseen oikeasti luottaa ja että koettavatko he aidosti auttaa sinua vai ovatko he vain rahan perässä.

  Tietoa Capitumista
  Capitum

  on yritys, joka tarjoaa pikalainaa. Lainantarjoajana toimii P2P Finland Oy ja se perustuu Helsinkiin. Heidän asiakaspalvelunsa on auki klo 7 - 23, jopa viikonloppuisin. Voit siis nostaa lainojasi myös viikonloppuina, joka voi olla todellinen apu joillekin. Lainojen summat vaihtelevat 20€ ja 2250€ välillä ja maksuajoiksi he antavat 7 vrk - 90 vrk. Jos täytät kaikki nämä ehdot, voit hakea lainaa helposti ja vaivattomasti: olet yli 18-vuotias, sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja omaat puhtaat luottotiedot. Pikalainaa voit hakea myös älypuhelimellasi tai tabletillasi, joten sinun ei oikeastaan tarvitse olla kotona hakeaksesi lainaa Capitumilta.

  Woody Woodland -Belua multorum capitum

  Capitumin palvelut

  Kuten mainitsimme, Capitumin lainojen summat ovat 20€ - 2250€ ja takaisinmaksuajat 7 vrk - 90 vrk. Lainanhaku on helppoa tehdä ja löydät lomakkeen heti, kun siirryt sivustolle. He tarjoavat kolmea erilaista luottotyyppiä: pikalaina, pikavippi ja joustoluotto. Pikalaina tarkoittaa pientä ja nopeasti saatavilla olevaa lainasummaa ja joiden takaisinmaksu on nopeaa. Pikavippi on myös todella nopeaa hakea ja tässä tapauksessa vakuuksia tai takaajia ei vaadita. Joustolaina tarkoittaa sitä, että korkoja tai kuluja ei aseteta niin kauan kuin asiakas ei nosta lainaansa. Vasta sitten kun se nostetaan, se on maksettava takaisin korkoineen ja kuluineen. Annamme nyt muutaman esimerkin lainasummista ja niiden koroista. Sanotaan, että haluat ottaa 200€ lainan. Tällöin nostopalkkioksi kertyy 60€ ja vuosikorko on 3,81€. Voit valita muutamasta takaisinmaksuajasta, 14 vrk ja 30 vrk. Jos lainasumma nousee maksimiin, 2250€, nostopalkkio on 675€ ja vuosikorko on 42,88€. Kokonaissumma on siis 2967,88 €. Maksuaikoja on hieman enemmän tällä kertaa, 14, 30, 60 ja 90 vrk. Jos kohtaat ongelmia missä vain vaiheessa lainaa hakiessa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse klo 10.00 - 15.00 välisenä aikana tai sähköpostitse.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Mitä siis ajattelet Capitumista ja sen palveluista? Oletko koskaan hakenut lainaa heiltä? Jos olet, arvostaisimme sitä, jos kirjoittaisia kokemuksestasi ja mielipiteestäsi yrityksestä. Onko yritys rehellinen siitä, mitä lainan takaisinmaksu oikeasti sisältää? Vai onko olemassa joku pieni printti, jota et lukenut ja jouduit sen takia maksamaan lisää korkoa? Voitko luottaa siihen, että he pitävät sanansa? Ja entä jos tarvitset apua, onko heidän asiakaspalvelunsa ystävällinen ja luotettava? Kerro meille kaikesta tästä kirjoittamalla arvostelu tälle sivulle. Juuri sinun arvostelusi auttaa muita päättämään, voiko tähän yritykseen luottaa.

  Voitko luottaa Capitumiin kun haet lainaa heidän yritykseltään? Lue arvioita tästä yrityksestä tästä. Haluaisitko vertailla hieman yrityksiä ennen kuin valitset lainantarjoajan? Vilkaise sivuamme, johon olemme koonneet eri yrityksiä.

  Capitum
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Capitum

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Capitum luotettava yritys?

  Capitum on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Capitum tarjoaa?

  Capitum on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Capitum-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.