Businesscredit

Kaikki arvostelut

Businesscredit

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Businesscredit

Tiukan taloustilanteen vuoksi pankit ovat tiukentaneet lainauspolitiikkaansa etenkin yritysluottojen puolella. Tästä syystä vakuudettomien yrityslainojen suosio on noussut Suomessa. BusinessCredit-yrityslainan hakeminen on helppoa - yrityslainan hakeminen on täysin sähköistä ja kestää vain muutaman minuutin. Lisäpaperitöitä ei tarvita ja saat yrityslainan heti. Lisäksi lainan kustannukset voidaan vähentää tileistä.
Haluatko tietää enemmän Businesscreditistä? Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarvittavan heistä!

Tietoa Businesscreditistä
Businesscreditin asiantuntijoilla on monen vuoden kokemus yritys- ja finanssimaailmasta. He ovat rakentaneet laajoja verkostoja pankkien, pääomasijoittajien ja muiden teollisuuden toimijoiden kanssa. Rahoitusta on käytetty mm. investointeihin, yritysjärjestelyihin, kassavirran vaihtelujen tasoittamiseen ja kiinteistöhankkeisiin. Businesscredit rahoittaa yrityksiä omasta taseestaan. Tämä antaa heille mahdollisuuden taata kilpailukykyinen rahoitushinta ja olla joustava vakuuksien suhteen. Huipputekninen lähestymistapa mahdollistaa räätälöityjä rahoitusratkaisuja yrityksellesi. Dynaamiset rahoitusratkaisut voivat hyödyntää pääomaa ja velkaa tai näiden yhdistelmää tilanteesta riippuen. Kokeneet yritysrahoituksen asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun.


Businesscreditin tarjoamat palvelut
Oman yrityksen perustaminen on hieno ja vakava päätös. Yrityksen johtaminen vaatii kuitenkin aloitusmaksuja, ja joskus pääoman kerääminen niitä varten voi olla vaikeaa. Monet huomauttavat ajatuksen lainasta pankille liiketoimintaideallaan, vaikka todellisuudessa pankeilla on usein huolenaiheita lainoista uusille yrityksille. Yksityishenkilöille sijoittaminen uuteen liiketoimintaan voi myös olla epämukavaa tai riskialtista. Siksi on syytä harkita muita käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Yritysrahoitusta hakeva yritys saa Businesscreditiltä vakuudettoman, jopa sadan tuhannen euron lainan joustavalla takaisinmaksusuunnitelmalla. Käytä yrityslainalaskuria tarkistaaksesi kätevästi aikataulun ja lainan määrän. Joten jos aloitat uuden yrityksen ja tarvitset rahaa, lähetä heille hakemus ja olet oikealla tiellä.
Perinteiset yritykset saattavat tarvita myös yritysrahoitusta. Näin voi olla esimerkiksi silloin, kun yritys haluaa laajentua uusiin ulottuvuuksiin, mutta se ei voi luopua erittäin tärkeistä ja mahdollisesti erittäin kalliista investoinneista. Yksi mahdollisuus on hakea pankkilainaa, mutta vanhan pankkirahoituksen saaminen voi olla vaikeaa, vaikka liiketoiminnan kannattavuudesta olisi näyttöä. BusinessCredit-laina on erinomainen tapa rahoittaa yritystäsi, koska se on joustava ja täysin kotimainen yritysrahoitusvaihtoehto. Joten miksi kamppailemaan taloudellisten ongelmien kanssa, kun on olemassa ratkaisu?
Vakuudeton yrityslaina voi olla 1 000–100 000 euroa, joten se sopii kaiken kokoisille yrityksille tarpeen mukaan. Lainan laina-aika on 3-18 kuukautta ilman todellista vakuutta. Yksi henkilö vakuuttaa lainan 20 000 euron suuruisella summalla, jonka jälkeen vaaditaan kaksi takaajaa. Lainaa hakeessasi voit valita lainan määrän ja lainan takaisinmaksuajan. Lainalaskurilla voit helposti vertailla erilaisia €‹€‹lainasummia, kuukausieriä ja toimituskuluja haluttuun määrään. Palvelu on suunnattu kaikille suomalaisille yrityksille, jotka tarvitsevat nopeasti yrityslainan kasvun ja investointien rahoittamiseksi. Asiakkaita ovat kaikki yritykset koosta ja teollisuudesta riippumatta. Jotkut tarvitsevat luottoa uusille laitteille, toisten tarvitsee kasvattaa yritystä, ja yrityksen perustaminen oli pitkäaikainen unelma, joka on rahoitettava.

Yrityslainan hinnoittelu on avointa ja selkeää. Jokaisesta lainan määrästä ja ehdosta peritään kiinteä toimitusmaksu, joka kattaa kaikki yrityslainaan liittyvät kulut. Businesscreditin tarjoama laina on täysin kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle ilman todellisia vakuuksia. Rahoitushakemukselle ei tarvitse kerätä perinteisiä taloudellisia asiakirjoja, mikä yksinkertaistaa prosessia huomattavasti. Koska he haluavat auttaa suurta määrää yrityksiä eri tilanteissa, hyväksyntävaatimuksia on vain muutama. Luottokelpoisuus ja hyväksytty lainasumma lasketaan yrityksen liiketoiminnan arvioinnin perusteella. Lainan saamiseksi yrityksen on myös täytettävä seuraavat vaatimukset: yhtiöllä tai sen johtajilla ei ole nykyisiä maksuhäiriöitä, yhtiö on rekisteröity suomalainen yritys ja että yhtiö ja sen johto toimivat Suomessa.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko käyttänyt aiemmin Businesscredittiä? Suosittelisitko sitä muille? Jos haluat jakaa mielipiteesi heistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät yrityslainaa netistä!