Balanzia

Kaikki arvostelut

Balanzia

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Balanzia

Lainaa haetaan monista eri syistä. Elämään sisältyy niin positiivisia kuin negatiivisiakin yllätyksiä. Auton, tietokoneen tai pesukoneen hajotessa elämä vaikeutuu huomattavasti, ja mielessä on vain tilanteen palaaminen normaaliin niin pian kuin mahdollista.
Apua voi saada tällöin esimerkiksi yksityislainoista. Lainojen haku ja vertailu onnistuu nykyään netissä helpommin, kuin koskaan ennen. Eräs lukuisista yksityislainoihin keskittyvistä yrityksistä on ruotsalainen Balanzia. 
Millaisia sen lainaehdot ovat? Onko yhtiö valikoiva lainoja myöntäessään? Sisältyykö sen säästötilien käyttöön joitakin odottamattomia kuluja? Lisää tietoa sivustoon liittyen saat asiakkaiden itse jättämistä arvosteluista. 


Tietoa Balanzia -yrityksestä
Balanzia on yksityislainojen tarjontaan keskittyvä GCC Capital AB:n Suomen sivuliikkeen aputoiminimi. Suomen osasto perustettiin vuonna 2016, ja sen aluejohtajana toimii Nanni Kuparinen. Kokonaisuudessaan yritys työllistää 26 henkilöä, joista noin viidesosa on naisia. 
Henkilöstön määrä kasvoi vuonna 2018 edellisvuoteen verrattuna noin 20 prosentilla. Samaisena vuonna osakeyhtiön liikevaihto oli noin 7,6 miljoonaa euroa. Tilikauden tulos oli  noin -2 miljoonaa euroa punaisella. Yrityksen päätoimisto sijaitsee Tukholmassa. Toimitusjohtajan virkaa kantaa Carl Wildeke.


Balanzia palvelutarjonta
Balanzia keskittyy tarjoamaan kahta palvelua: yksityislainoja ja säästötilejä. Lainaa se tarjoaa 3 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuajaksi voi valita jopa 15 vuotta. Apuna lainapäätöksen tekemisessä on sivustolla itse hakemusta edeltävä lainalaskuri, joka näyttää annettuihin hakuehtoihin suhteutetusti esimerkit lisäkuluista sekä kuukausierästä. 
Vakuudettomasti lainaa voi saada jopa 50 000 euroa. Korko on asiakaskohtainen ja vaihtelee 7,90 ja 16,90 prosentin välillä. Oman koron saa selville hakemuksen jälkeen lähetettävästä lainasopimuksesta. Balanzialta otetun lainan voi maksaa takaisin myös määräaikaa ennen ilman lisäkuluja. Itse hakemus ei ole sitova, eli mikäli laina ei sovi omiin tarpeisiin, voi lainaa etsiä muualta. Lainoilla on 14 päivän peruutusoikeus.
Lainan peruutuksesta on otettava yhteyttä Balanziaan joko postitse tai sähköpostin kautta. 
Lainanhaku Balanzialta edellyttää tiettyjen ehtojen täyttymistä. Hakijan tulee olla yli 24-vuotias ja saada vähintään 16 000 euroa vuotuisten bruttotulojen muodossa. Tämä voi tarkoittaa säännöllisiä ansio- tai eläketuloja sekä yritystoiminnasta saatavia voittoja. Tullakseen hyväksytyksi asiakkaan tulee myös olla Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta. Hänellä ei myöskään saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.
Omista tuloista kerrottaessa on tärkeää olla rehellinen, sillä tämä huomioidaan myös korkojen laskennassa. Myöhemmin hakemuksessa tulot on myös todistettava luotettavin tiedostoin. Jos saamaansa palveluun on tyytymätön, tulee tästä ilmoittaa ensisijaisesti Balanzian asiakaspalveluun, jonka voi tavoittaa puhelimitse ja sähköpostilla. 
Balanzia-säästötilin puolestaan voi avata 18 vuotta täyttänyt täysivaltainen henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite Suomessa. Hakemuksen täyttö tapahtuu yrityksen sivuilla. Kun tili on avattu, voi sille kirjautua sisään Tupas-tunnusten avulla. 
Talletuksia Balanzia-säästötilille voi tehdä omassa verkkopankissa prosessoiduin tilisiirroin oman Balanzia-säästötilin maksutiedoilla (tilinumero ja yksilöllinen viitenumero). Henkilökohtaiset maksutiedot löytyvät Balanzian asiakassivuille kirjautumalla
Minimitalletus on 1 euron ja maksimitalletus 100 000 euron suuruinen. Talletuskorkoa varoille saa 1 prosentin. Rahaa voi siirtää turvallisin mielin, sillä Balanzia-säästötilille tehdyt talletukset ovat Ruotsin valtiollisen talletussuojan turvaamia. Avaus-, vuosi- ja lopettamismaksuja Balanzian säästötilien käyttöön ei sisälly.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Balanzian toimintaan liittyen
Haitko itse lainaa Balanzialta? Millaiseksi koit saamasi asiakaspalvelun? Myönnettiinkö sinulle lainaa ensinkään? Toisinaan lainapalvelut jättävät kokonaan ilmoittamatta lainan hylkäyksen syyn. Kerrottiinko sinulle syy lainan jättämättä antoon, jotta olisit pystynyt ehkä korjaamaan hakemuksesi viat? 
Ehkä yritys toimikin eettisesti eikä myöntänyt lainaa tilanteessa, jossa sinulla oli jo ennestään maksuhäiriömerkintä? Sivuillamme voit jättää arvostelun anonyymisti, eli voit kertoa täysin vapain sanoin omasta käyttökokemuksestasi. Siitä on suuri apu muille Balanzian asiakkuutta harkitseville!