Aktiivilaina

Kaikki arvostelut

Aktiivilaina

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Aktiivilaina

Muutto, vesivahinko, uuden auton hankinta – äkillisiä menoja on monia. Me kaikki tulemme jossain vaiheessa olemaan tilanteessa, jossa säästömme eivät riitä kaikkeen siihen, mikä olisi tarpeen. Nykyaikana kuluttajien onneksi on olemassa erilaisia lainapalveluita, jotka voi tavoittaa netin kautta lähes minä tahansa vuorokaudenaikana.
Vaikka lainanotolla on yleisesti negatiivinen maine, voi vastuullisilla toimilla varmistaa, että laina todella on vain hetken helpotus. Ensimmäinen askel tähän on lainantarjoajien vertailu. Vain näin voit varmistaa, että todella saat tarvitsemasi helpotuksen mahdollisimman vähillä koroilla ja kuluilla.
Nykyisin myös vertailun teon voi ulkoistaa. Netissä toimii monia lainavertailupalveluja, jotka seulovat automaattisesti rahalaitosten tarjonnan hakijan vaatimuksia hyödyntäen. Yksi näistä on suomeksi vertailuja tarjoava Aktiivilaina. Miten nopeasti vertailu teetetään? Entä miten kannattavaa lainanotto palvelun kautta on? Tämän saat selville asiakkaiden arvosteluja lukemalla.

Tietoa Aktiivilaina -yrityksestä
Aktiivilaina on suomalaisille lainavertailuja teettävä sivusto, jonka taustalla toimii tanskalaisyritys Globalt Investeringsunivers. Yrityksen nimeä hyödyntämällä tämän tarkemmat tiedot voidaan löytää Tanskan kaupparekisteri CVR:stä, vaikkei yritys olekaan listannut sivustonsa alaosaan CVR-koodiaan nettisivuille tyypillisesti. 
Yrityksen laatimista liiketoimintaraporteista voidaan muun muassa saada selville, että Globalt Investeringsunivers teki vuonna 2018 nettotuottoa 1,18 miljoonaa Tanskan kruunua, eli noin 160 tuhatta euroa. Tuotto kaksinkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna. Voitaisiinkin todeta, ettei kyse ole aivan pienestä liiketoiminnasta.
Yritys työllistää yhden ihmisen ja sen sijainniksi on merkitty Kööpenhamina. Omistajan sekä toimitusjohtajan virkaa kantaa Michael Kjær.

Aktiivilaina palvelutarjonta
Eri lainojen vertailu alkaa etusivun yläosaan sijoitetun hakulaatikon täytöllä. Tässä lainanottoa pohtiva voi valita itselleen sopivan lainasumman sekä takaisinmaksuajan. Seuraavaan vaiheeseen etenemiseen edellytetään myös puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta sekä käyttöehtojen hyväksymistä. Ehtoihin suostumalla asiakas muun muassa antaa sivustolle luvan ottaa tähän yhteyttä sähköpostitse tai tekstiviestillä lainatarjouksen merkeissä.
Seuraavassa vaiheessa asiakas ohjataan täyttämään tarkempi lomake, jossa tämä voi vielä tarkistaa valitsemansa laina-ajan sekä summan. Tarkempiin tietoihin kuuluvat etu- ja sukunimi, henkilötunnus, osoite sekä pankkitilinumero. Hakemuksessa myös kysytään kotitaloudessa asuvien lasten määrää, sivilisäätyä sekä työsuhdetta.
Työpaikasta, tuloista sekä asunnosta kerrottuaan asiakas voi valita omistamansa luottokortit sekä sen, onko lainalle mahdollista kanssahakijaa. Jos valinta on ’kyllä’, on myös toisen hakijan tarkemmat tiedot täytettävä. Hakemuksen täytön tulisi kokonaisuudessan viedä vain muutamia minuutteja, ja tämän lähetettyään yksilöidyt lainatarjoukset saa vuorokauden sisällä.
Lainatarjousten pyytäminen Aktiivilainan kautta on ilmaista eikä sido asiakasta lainanottoon. Jos siis jopa 25 palvelun kilpailuttamasta eri pankista ei löydy itselle sopivaa lainantarjoajaa, voi lainanhakua jatkaa itse toisaalla.
Ennen hakemuksen täyttöä ja lähettämistä on suositeltavaa, että lainanottaja lukee sivuston yleiset ehdot läpi huolellisesti. Lainaa sivun kautta voi hakea 500 ja 70 000 euron väliltä jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Saadakseen hakemuksensa hyväksytyksi asiakkaalta edellytetään säännöllisiä eläke- tai palkkatuloja sekä moitteettomia luottotietoja. Hakijan alimmaisikä on 20 vuotta. 
Lainan todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa takaisinmaksuajan lisäksi lainan avausmaksun sekä kuukausittain perittävän tilinhoitomaksun suuruus. Asiakas voi kuitenkin olla varma, että minimissään se on vuodessa 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Näiden rajojen sisällä päätökset lainoista sekä niiden koroista tekevät itse rahoituslaitokset, joita Aktiivilaina vertaa asiakkaan puolesta. Myös ennenaikaisesta takaisinmaksusta tulee sopia lainantarjoajan kanssa.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Aktiivilainan toimintaan liittyen
Otitko autolainaa Aktiivilainan kautta? Ehkä kaipasit lainaa vaikkapa opintojen tai uuden työsi aloitteluun? Ilmenikö lainanotossa joitakin odottamattomia piilokuluja? Onko asiakaspalvelu auttavainen erilaisten ongelmatilanteiden ratkonnassa? Jotkin netin palvelut luottavat siihen, että asiakaspalvelun vaikea tavoitettavuus hätistelee tyytymättömät tahot pois. Jäi sivuston teettämästä vertailusta sinulle sitten pettynyt tai kiitollinen mieli, voit jakaa ajatuksesi vapaasti tällä välilehdellä. Siitä on suuri apu muille lainaa etsiville.