WeGoTrip

Kaikki arvostelut

WeGoTrip

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Logo Trivago

Trivago

0 arvostelut

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko täht&au...

Logo Ruissalon

Ruissalon

0 arvostelut

Jokainen meistä haaveilee rankan työviikon jälkeen rentoutumisesta ja pienestä irtiotosta, jossain mukavassa kohteessa. Toisill...

WeGoTrip

Matkailu avartaa, kuten vanha sananlaskukin sanoo. Abstrakti "mielen avartaminen" ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka ajaa ihmiset matkailun äärelle. Reissuilta kertyneistä kokemuksista saa hyviä muistoja ja tarinoita kerrottavaksi parhaassa tapauksessa vuosikymmenien ajaksi. Monesti matkalla saa nauttia myös raittiista ulkoilmasta. Sama matka ei kuitenkaan sovi jokaiselle, ja siksi mieleesi on saattanut juolahtaa ajatus yksin matkustamisesta – mahdollistaahan soolomatkailu reissun kustomoimisen juuri omaan makuun sopivaksi. Eräs yritys, joka tarjoaa palveluja itsenäisesti matkustaville, on WeGoTrip, josta saat tietää lisää tämän yhteenvedon kautta. Kerromme sinulle, millainen yritys WeGoTrip on ja millaisia palveluja se tarjoaa. Entä miten yrityksen asiakaspalvelu toimii? Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia kokemustietoa, sillä oheiselta palstalta voit lukea, millaisia kokemuksia WeGoTripin asiakkailla on yrityksen kanssa asioimisesta ollut.

Tietoa WeGoTrip-matkapalvelusta
WeGoTrip on alkujaan venäläinen, tarkemmin sanottuna pietarilainen yritys, joka sai alkunsa vuonna 2016 kolmen perustajajäsenen ideasta. Yrityksen perustamisajatus oli se, että se tarjoaisi palveluja etenkin kaupunkimatkailusta kiinnostuneille siten, että matkustajien olisi helppo löytää mielenkiintoisia kohteita ja nauttia niistä mahdollisimman paljon. Yritys toimii hieman kuten verkkokauppa, mutta myytävien tuotteiden luonteesta johtuen toimintaperiaate poikkeaa toki hieman vaikkapa klassisesta verkkovaatekaupasta. Tarkastellaan seuraavaksi, millaisia tuotteita WeGoTripillä on tarjota.

WeGoTripin tuotteet ja palvelut
WeGoTrip on matkailualan yritys, jonka pääasiallinen tuoteryhmä muodostuu äänioppaista. Ääniopas on äänitiedosto, joka kertoo kuulijalleen paikasta, jossa sillä hetkellä on. Samaan tapaan kuin äänikirja on vaihtoehto fyysiselle kirjalle, on ääniopas vaihtoehto tavalliselle ihmisoppaalle. Etuna äänioppaassa on tietenkin se, että se mahdollistaa matkakohteen tutkimisen omaan tahtiin ja ilman tarvetta kulkea suuressa turistijoukossa oppaan perässä. Myöskään kierrosten alkamisajat eivät ole ongelma ääniopasta käyttävälle. Kääntöpuolena on tosin se, ettei äänioppaalta ole mahdollista kysyä kysymyksiä. Lisäksi on huomionarvoista, että nykyisellään WeGoTripillä ei ole tarjota suomenkielisiä opastuksia. Verkkosivut ovat nykyisillään saatavilla englanniksi sekä venäjäksi. Ääniopastusten lisäksi WeGoTripin matkapaketteihin kuuluu toisinaan myös pääsylippuja. Ostamalla pääsyliput ääniopastuksen yhteydessä matkailija voi välttyä lippujonolta matkakohteessa. Tällaisia yhdistelmäpaketteja on saatavilla etenkin kaupunkien merkittävimpiin nähtävyyksiin, kuten katedraaleihin ja palatseihin. WeGoTrip myy nykyisellään opastuksia ja lippuja kohteisiin noin parissa sadassa eri kaupungissa ja vajaassa neljässäkymmenessä maassa – joskin nämä luvut tulevat varmasti elämään ja siten tarkimmat ja ajankohtaisimmat luvut saa varmasti yritykseltä itseltään.

WeGoTripin asiakaspalvelu
Matkailussa on toki aina se riski (tai mahdollisuus), että jotakin odottamatonta tapahtuu. Tällaisia tilanteita varten WeGoTripillä on tarjota asiakaspalvelu, johon saa tarvittaessa yhteyden puhelimitse. Yrityksen verkkosivuilta löytyy puhelinnumero, johon voi olla yhteydessä viestitse tai soittamalla. Jos olet joskus ollut tekemisissä WeGoTripin asiakaspalvelun kanssa, meitä kiinnostaisi tietää, millainen kokemus oli. Voit mieluusti jättää oheen omat risusi ja ruususi yrityksen asiakaspalvelun laatuun liittyen.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä WeGoTripin asiakkailta
Emme tokikaan toivo, että vain asiakaspalvelun kanssa asioineet jättävät arvosteluja WeGoTripistä: Olipa sinun kokemuksesi millainen tahansa, hyvä tai huono, pieni tai suuri, olet totta kai tervetullut jättämään oheen oman arvostelusi! Vain jakamalla tietoa muiden matkailijoiden kanssa voit varmistua siitä, että vain parhaat matkailualan yritykset selviävät markkinoilla – ja näin me kuluttajat saamme nauttia parhaista mahdollisista palveluista. Mikäli sen sijaan et ole vielä asioinut WeGoTripin kanssa, toivomme oheisten arvostelujen auttavan sinua tekemään omat johtopäätöksesi siitä, onko WeGoTrip omiin tarpeisiisi sopiva itsenäisten matkojen palveluja tarjoava yritys. Jos WeGoTrip ei vielä täysin vakuuta ja haluat tutustua vielä muihin alan yrityksiin, löydät lisää tämänkaltaisia yhteenvetoja sivustomme Loma & Matkailu -kategoriasta.