tripmydream

Kaikki arvostelut

tripmydream

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

tripmydream

Etsitkö edullista lomamatkaa tai yksittäistä lentoa verkosta? Tarjolla on useita kolmannen osapuolen yrityksiä, jotka tarjoavat lentoja, hotelleja, auton vuokraamista, pakettimatkoja ja muuta matkustamiseen liittyvää palvelua. Usein voi olla vaikeaa valita ja tietää, mitä yritystä kannattaisi käyttää, koska aikaisempaa kokemus palvelun käytöstä puuttuu. Kaikkia kuitenkin kiinnostaa edulliset matkat. Silloin hyvä tapa tutustua uuden yrityksen toimintaan on lukea arvostelu yrityksestä, jonka on tehnyt joku toinen käyttäjä. Monesti tällaisen arvostelun avulla voit selvittää, ovatko toiset käyttäjät olleet tyytyväisiä palveluun ja onko kaikki mennyt suunnitelmien mukaisesti. Haluamme myös tarjota sinulle mahdollisimman paljon tietoa tällaisista yrityksistä sivuillamme. Tällä sivulla tutustumme tripmydream yritykseen, joka tarjoaa matkustamiseen liittyviä palveluita sivuillaan. Käymme läpi millainen yritys on kyseessä ja mitä palveluita voit heidän kauttaan hankkia. Kerromme myös, miten voit olla heihin yhteydessä ja mitä kannattaa huomioida, kun käytät kyseisiä palveluita.

Tietoa dripmydream
Tripmydream on verkkoalusta, joka tarjoaa erilaisia palveluita matkustamiseen liittyen. Kyseessä on keskisuuri yritys, joka tarjoaa tällaisia palveluita verkossa. Tripmydream tekee yhteistyötä suurimpien matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden kanssa. Verkkosivuilta selviää, että yritys pyrkii tarjoamaan majoitusta miljoonan asunnon valikoimasta, 150 maassa ja 500 halpalentoyhtiön avulla.

Tuotteet ja palvelut tripmydream
Tripmydream verkkoalustalla pystyy varaamaan
lentoja, majoitusta, julkisen liikenteen lippuja, vakuutuksia ja muita palveluita kuten esimerkiksi auon vuokrausta. Tuotteiden hankkiminen onnistuu helposti verkkosivuilla. Lentojen varaaminen tapahtuu asettamalla perustiedot matkahakuun, kuten lähtöpaikka ja kohde maa sekä valitsemalla edestakaisen tai yhdensuuntaisen matkan. Haun jälkeen voit valita itsellesi sopivimman matkan valmiiden matkojen listalta. Valinnan jälkeen on täytettävä omat henkilökohtaiset tiedot. Matkan maksaminen tapahtuu valinnan mukaisen lentoyhtiön tai matkatoimiston palvelun mukaisesti. Maksutavat määräytyvät samoin aina kyseessä olevan matkatoimiston tai lentoyhtiön tarjoamien maksutapojen mukaisesti. 

Hotellin varaaminen tapahtuu samassa palvelussa, joka vie käyttäjän yhteistyökumppanin Bookin.com sivustolle, jossa voi varata majoituksen oman matkan tietojen ja kohteen avulla. Verkkoalustalla on myös mahdollista varata valmiita pakettimatkoja, joissa on kaikki valmiina sisällä. Matkapaketin varaaminen tapahtuu samoin kuin lennon varaaminen. Muita palveluita kuten junalippuja voi varata verkkoalustalta asettamalla kohdekaupunki hakupalveluun, joka etsii elektroniset liput valmiiksi. Yksi erillinen palvelu on vakuutuspalvelu. Tästä palvelusta voit laskea omalle matkalle vakuutuksen hinnan. Palvelussa voit yksinkertaisesti valita alueen ja matkan keston ja sen jälkeen palvelu laskee automaattisesti vakuutukselle hinnan. Tämän jälkeen vakuutuksen voi ostaa suoraan palvelusta. Sivuilta voi myös selvittää, mitä matkavakuutukseen sisältyy ja minkälaisia aktiviteetteja ja tapahtumia se kattaa matkan aikana.

Tripmydream verkkoalustalla on kattava apu sivusto. Tällä sivulla on ohjeet sekä tietoa jokaisen eri osa-alueen varausprosessista. Voit lukea ja selvittää valmiiksi, mitä jokaisen tuotteen varaaminen vaatii ja onko ne juuri sopivia sinulle. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä chatin avulla Telegram palvelussa tai Facebook palvelussa. Sivustolta löytyy myös palvelun käyttöehdot ja säännöt helposti.

Suositukset, valitukset ja vinkit tripmydream
Tällaisien kolmansien osapuolien matkapalveluiden käyttö on hyvin yleistä ja suosittua, koska ne tarjoavat yleensä matkoja hyvinkin edulliseen hintaan. Kannattaa kuitenkin käydä palveluntarjoajan sivuilla tutustumassa tarkasti käyttöehtoihin ja matkaa varatessa kannattaa huomioida esimerkiksi lentojen välilaskujen määrä. Halpa hinta yleensä syntyy monista asioista. Oletko sinä käyttänyt tripmydream verkkoalustan palveluita. Haluaisimme kuulla kokemuksistasi SuomiArvostelut sivuilla. Meidän sivuilla tavalliset käyttäjät voivat kertoa rehellisesti kokemuksistaan. Nämä arvostelut auttavat kaikkia tekemään oikeita ostopäätöksiä ja välttämään epäilyttävää toimintaa. Samalla myös toimittajat saavat tietoa, mitä heidän pitää parantaa palveluissaan. Haluamme, että kaikki saavat riittävästi tietoa ja palveluiden käyttäminen on turvallista. Jätä siis oma kommenttisi tai lue toisten käyttäjien kokemuksista.