SuomiArvostelut

  Arvostelut RFPMaker

  Elämä on lyhyt, ja ihmiset katuvat sen loppua lähestyessään kaikista eniten kokematta jääneitä asioita. Niitä ainutkertaisia mahdollisuuksia, joiden edessä onkin päätynyt sanomaan ei. Yksi meille kaikille helpommaksi muuttuneista tilaisuuksista on matkustus. Maailman näkeminen on nyt halvempaa ja yleisempää kuin koskaan aiemmin, joten miksi et käyttäisi lomiasi ikimuistoisten kokemusten keräämiseen?
  Meistä pessimistisimmät saattavat vastata kysymykseen rahahuoliin vedoten. Pieni budjetti ei kuitenkaan tarkoita, etteikö voisi lähteä edes pienelle matkalle läheisiin maihin. Rasitetta henkilökohtaiselle taloudelle voi pienentää eri majoitusten hintoja vertailemalla ja alennuksia hyödyntämällä. Netissä tähän tarkoitukseen onkin kehitetty useita eri matkavertailuun hyödynnettäviä verkkoalustoja.
  Eräs tämän alan palveluntarjoajista on RFPMaker. Mutta millainen on sen tarjoama hintataso muihin nettisivuihin verrattuna? Entä miten helppoa on itse varauksen teko? Saako yrityksen asiakaspalveluun tarvittaessa yhteyttä? Ennen lopullisen ostopäätöksesi tekoa ota selville vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin kaltaistesi asiakkaiden kirjoittamia kokemuksia lukemalla!

  Tietoa RFPMaker -yrityksestä

  RFPMaker on tanskalainen hotellien vertailusivusto, joka tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden suoraan varausten tekemiseen. Vierailijoille sivu tarjoaa öiden määrän suhteen halpenevia hintoja ja hotellit puolestaan maksavat vain 3 euron markkinointimaksun kunkin asiakkaan vuoden aikana tekemiä varauksia vastaan. Siinä missä majapaikan omistaja saattaisi joutua maksamaan tavan matkatoimistoille saamistaan tuotoista provisioita, voi RFPMakerin kautta toimiva muuntaa tämän osuuden suoriksi alennuksiksi asiakkaiden houkuttelemiseksi.
  Yritys löytyy sen sivuston alareunassakin ilmoitetulla CVR-sarjanumerolla Tanskan virallisesta kaupparekisteristä. Tiedoista selviää muun muassa, että verkkoalustan taustalla toimivan yrityksen virallinen toiminimi on Futureroomz A/S, joka on ollut aktiivisena vuodesta 2011 alkaen. RFPMaker A/S:n nimen alle rekisteröity varallisuus vastaa noin 80 tuhatta euroa.

  Loma - Loma [FULL ALBUM STREAM]

  RFPMaker palvelutarjonta

  Verkkoalustan kautta hotellivaihtoehtojen vertailua helpottavat niiden yhteydessä ilmoitetut laskelmat, joissa on annettu esimerkkiarvio tietyn yömäärän kestävälle varaukselle saatavasta alennuksesta. Kokonaishinnasta paremman käsityksen saa myös saman alan palveluntarjoajan Booking.comin hinnoista kertovasta arvioista. Kokonaissäästön määrä kerrotaan niin euroissa kuin prosenteissakin. Enimmillään alennusprosentti voi olla jopa 30%.
  Tilauksen teko sivuston kautta onnistuu liityttyään ensin sivuston jäseneksi - tämä on ilmaista. Rekisteröityä voi Facebook-, Google- ja LinkedIn-tilejä käyttämällä tai täyttämällä sivulta löytyvän lomakkeen. Lomakkeessa asiakas valitsee, onko yksityishenkilö vai yritys sekä antaa oman nimen, osoitteen, asuinmaan ja sähköpostiosoitteen. Voidakseen kirjautua verkkoalustalle jäsenenä myös jatkossa asiakkaan on luotava salasana ja hyväksyttävä sivuston käyttöehdot. Monista muista netissä toimivista eri alojen palveluntarjoajista poiketen sivuston käyttöehdot ovat kuitenkin varsin tiiviisti listattuja, joten myös niiden lukeminen on tilin luomisvaiheessa realistinen vaihtoehto.
  Sivustolla hotelleja voi hakea sijainnin, hotellin nimen ja haluttujen päivämäärien avulla. Hakukentän alta voi valita näytettäväksi tietyt hotellit tähtiarvion ja varausmaksun mukaan. Vaikka varausmaksu maksetaan RFPMakerin sivuilla, annetaan itse hotelliöiden yhteissumma suoraan itse majoittajalle hotellin omilla sivuilla. Mikäli verkkoalustan käytössä ilmenee kysymyksiä, voi näitä selvitellä sivustolta löytyvän chatin kautta. Ajan tasalla RFPMakerin kampanjoista ja yleisestä toiminnasta voi pysyä yrityksen LinkedIn-, Facebook- ja Twitter-tilejä seuraamalla.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit RFPMakerin toimintaan liittyen

  Varasitko loma- tai työmatkalle kaipaamasi majoituksen RFPMakerin kautta? Miten sivusto vertautuu muihin alan kilpailijoihin nähden? Saitko sivuston avulla mielestäsi riittävän suuren alennuksen? Olit sitten maailmanmatkaaja tai vasta ensimmäisiä lomiasi suunnitteleva, on arviosi muille kaltaisillesi suomalaiskuluttajille arvokas. Minkä tahansa alan palveluntarjoajat pysyvät tarjoamastaan laadusta vastuussa parhaiten asiakkaiden jakaessa tietoa keskenään.
  Oliko ostotapahtuman toimeenpano selkeää? Miten onnistui jäsenyyden luonti sivulle? Ilmenikö käytössä yllätyksiä, joita et osannut sivustolla esitettyjen tietojen perusteella ennalta odottaa? Kerro meille oma kokemuksesi palvelun käytöstä!

  RFPMaker
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa RFPMaker

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko RFPMaker luotettava yritys?

  RFPMaker on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja RFPMaker tarjoaa?

  RFPMaker on enimmäkseen aktiivinen Loma & Matkailu-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Majoitus.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä RFPMaker-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.