Radisson Hotels

Kaikki arvostelut

Radisson Hotels

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

T
Tuuli
Majoittunut ko. hotelliketjun hotelleissa niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin, ja jälkimmäisessä useampaan otteeseen. Yleisesti siistit ja kauniit huoneet, aamiainen kattava, hintataso hieman ...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ei halpa, mutta laadukas!

  Majoittunut ko. hotelliketjun hotelleissa niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin, ja jälkimmäisessä useampaan otteeseen.

  Yleisesti siistit ja kauniit huoneet, aamiainen kattava, hintataso hieman ylempää luokkaa.

  Kanta-asiakasohjelma Yhdysvalloissa kattavampi kuin Suomessa, mutta näin on melkeinpä kaikilla ketjuilla.

  Sanoisin, että jos tahtoo taattua laatua eikä sellainen 100-150€ yöhinta ole ongelma, on Radisson varma valinta!


Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Logo Emirates

Emirates

0 arvostelut

Emirates on yleinen ja luotettu lentoyhtiö alalla muiden lukemattomien lentoyhtiöiden seassa, ja sinun on valittava lentoy...

Radisson Hotels

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläkävijöitä ovat olleet laajalti yritykset, jotka ovat pyrkineet tekemään työtiloistaan niin viihtyisiä ja joustavia, kuin suinkin mahdollista. Mallia esimerkiksi Googlen työtavoista ovat ottaneet monet muut nousevat yritykset.
Erityisen tärkeää henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiminen on silloin, kun tämä joutuu syystä tai toisesta matkustamaan pitkiä matkoja. Stressiä voi helpottaa tällöin varmistamalla, että majoitus on miellyttävä ja tarvittavat kokoustilat sen lähistöllä. Tähän toimintansa ovat perustaneet monet eri hotelliketjut, mukaan lukien Suomessakin suosittu Radisson Hotel Group.
Millaisia ovat ketjun majoituksista löytyvät kokoustilat? Sopivatko hotellit myös lomamatkaajien tarpeisiin hyvin? Missä kunnossa ovat hotellien kuntosalit? Löytyykö hotellien yleisistä tiloista tekemistä myös perheen pienimmille? Näihin ja moniin muihin matkan suunnittelussa tärkeisiin kysymyksiin saat vastauksia Radissonin asiakkaiden arvosteluja lukemalla.


Tietoa Radisson Hotels -yrityksestä
Radisson Hotel Group, toiselta nimeltään Radisson Hospitality Inc., on vuonna 1909 perustettu yhdysvaltalainen hotelliketju, joka operoi monien alueiden erityistarpeet huomioivia majoitusratkaisuja. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että konsernin omistama Radisson Blu keskittyy kansainvälisiin kohteisiin ja sijoittuu laajalti lentokenttien läheisyyteen, kun taas Country Inn & Suites by Radisson toimii etenkin Yhdysvaltain maaseudulla franchise-periaatetta hyödyntämällä.
Itse ketjun muodostavat yli 1200 hotellia sadoissa eri kaupungeissa, ja tietyissä suurkaupungeissa, kuten New Yorkissa, niitä on useita. Helsingistä konsernin operoimia majoituksia löytyy kolme. Yrityksen päätoimisto sijaitsee Minnesotan osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Radisson Hotels työllistää nykyisin yli 14 000 henkilöä.


Radisson Hotels palvelutarjonta
Yrityksen hotelleja voi varata monien eri matkailusivustojen lisäksi myös suoraan hotellin omilta nettisivuilta. Tällöin taattua on, että asiakas saa parhaan mahdollisen hinnan – jos hän löytää joltakin toiselta sivulta konsernin tarjoaman majoituksen halvemmalla, vastaa hotelli antaen yöpymiset aluksi samaan hintaan ja sitten 25 prosentin lisäalennuksella.
Sivustolta varaaminen onnistuu helposti hotelliketjun etusivuille sijoitettua hakukenttää hyödyntäen. Majoituksen löytämiseksi vierailijalta pyydetään vain haluttua matkakohdetta, saapumis- ja lähtöpäiviä sekä majoittujien lukumäärää. Hakuvaiheessa majoittujalle tarjotaan myös mahdollisuus esimerkiksi alennuskoodien käyttöön.
Haun jälkeen asiakas johdetaan näkymään, jossa esitellään valitun sijainnin lähistöltä löytyvät Radisson-majoitukset. Tällöin voi vielä valita esimerkiksi halutun minimi- ja maksimihinnan, lisäpalvelut sekä etäisyyden alueen keskustasta. Apuna laadukkaan vaihtoehdon löytämisessä ovat myös TripAdvisorista saadut asiakasarviot, joita niitäkin voi hyödyntää hakuehtoina.
”See Rooms”-painikkeen valitsemalla asiakas pääsee valitsemaan mieleisensä huonevaihtoehdon eri luokat, hinnat ja aamupalavalinnat huomioiden. Näkymän vasemmasta yläreunasta tämä voi myös tarkastella hotellin sijaintia kartalla sekä lukea muiden majoittujien TripAdvisorissa jättämiä arvosteluja. Radisson myös listaa huoneiden varustuksen tarkoin, ja tietyissä vaihtoehdoissa asiakas voikin päästä nauttimaan esimerkiksi televisiolla varustetusta pesuhuoneen peilistä, sadesuihkusta sekä kassakaapista.
Valittuaan mieleisensä huoneen asiakas voi käyttää huoneen varaukseen 15 minuuttia ennen näkymän sulkeutumista. Varausnäkymässä majoittuja voi myös hyödyntää Radisson Rewards -numeroa, jolloin tämä saa kerättyä yrityksen oman kanta-asiakasohjelman hyväksymiä pisteitä. Kun pisteitä on kerännyt tarpeeksi, voi nämä vaihtaa esimerkiksi ilmaisia hotelliöitä vastaan. Yrityksen kanta-asiakas voi myös vastaanottaa sähköpostitse erilaisia tarjouksia sekä tarkastella sivuston vaihtoehtoja kanta-asiakashinnoin. Jäseneksi voi liittyä yrityksen verkkosivuilla sähköpostiosoitetta hyödyntäen.
Kuten yleensäkin hotellien tapauksessa, voi majoituksen myös Radissonin kohteissa tehdä puhelimitse. Tällöin on kuitenkin tärkeää muistaa, että eri hotellien puhelinnumerot ovat toisistaan poikkeavat – etenkin Suomessa, jossa ne toimivat franchise-menettelyllä. 


Valitukset, kiitokset ja vinkit Radisson Hotelsin toimintaan liittyen
Yövyitkö työ- tai lomamatkallasi Radissonilla? Varasitko siltä kenties majoituksen ja kokoustilat yritystäsi varten? Millaiseksi koit saamasi asiakaspalvelun ylipäätään? Jättämällä edes lyhyen arvostelun voit olla mukana varmistamatta, että tulevat majoittujat saavat rahoilleen riittävää vastinetta.