Priceline

Kaikki arvostelut

Priceline

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Priceline

Matkailu on kiinnostuksen kohde, joka yhdistää suurta osaa ihmisistä. Päätellen siitä, että olet saapunut tälle sivulle lukemaan Pricelinen yritysprofiilin, kiinnostaa matkailu myös sinua. Jos näin on, tiedät varmasti, että matkailu voi olla sekä todella hauskaa että todella stressaavaa. Matkailun nautinnollisuutta ei liene tarvetta selventää, mutta stressi matkailun yhteydessä muodostuu usein siitä, että matka vaatii paljon käytännön organisointia: pitää etsiä lentoliput, hotellit, ehkä jopa vuokrata auto. Näin työstä irtautuminen loman keinoin on hieman vaikeaa, koska loman järjestäminen on jo työtä itsessään. Priceline ja muut sen kaltaiset yritykset pyrkivät helpottamaan matkan organisoimisen aiheuttamaa taakkaa tekemällä hintavertailusta helpompaa sekä tarjoamalla mahdollisuuden ostaa matkalle tarvittavat majoitukset ja kulkuneuvot yhdestä ja samasta paikkaa. Tässä yhteenvedossa saat tietää, millainen yritys Priceline on ja miten se voi auttaa sinua organisoimaan seuraavan lomamatkasi. Lisäksi voit lukea sivustoltamme asiakkaiden jättämiä arvosteluja Pricelinestä.

Tietoa Pricelinestä
Priceline on matkanjärjestämiseen erikoistunut yritys, jonka tarkoituksena on helpottaa kommunikaatiota matkailijan ja hänen matkansa aikana tarvitsemien palveluntarjoajien välillä. Priceline ei siis itse pyöritä mitään hotelleja tai kuljetusyhtiöitä, vaan sen tarkoitus on puhtaasti yhdistää asiakas hänen tarpeisiinsa sopivaan palveluntarjoajaan. Yrityksen palveluita pääsee käyttämään sen verkkosivujen kautta, jotka ovat valitettavasti käytettävissä vain englannin kielellä. Sivustolla ei kuitenkaan ole kohtuuttomasti tekstiä, joten niiden käyttäminen on mahdollista hieman rajallisemmallakin kielitaidolla. Englanninkielisyys on kuitenkin syystä, sillä Priceline erikoistuu vain Yhdysvaltojen sisällä matkailuun. Siten siitä ei nykyisellään ole apua esimerkiksi suomalaiselle, joka matkailee Euroopan sisällä.

Pricelinen tuotteet ja palvelut
Pricelinen pääasiallinen palvelu on heti verkkosivuille saavuttaessa näkyviin pomppaava hakukone, jonka avulla voi lähteä tutkimaan sitä, miten matkan järjestäminen Pricelinen kautta käytännössä onnistuu. Hakukoneessa on neljä eri asetusta, joista jokaisella voi hakea erilaisia palveluita. Ensimmäisellä asetuksella haetaan hotelleja tietystä kohteesta, toisella lentolippuja ja kolmannella molempia samanaikaisesti. Neljäs asetus on hieman erilainen, sillä sen avulla voi hakea vuokra-autoa matkakohteesta ilman, että on tarvetta mennä asioimaan erillisen vuokra-autopalvelun verkkosivujen kanssa. On syytä selventää, että mikään hakukoneen tuloksista löytyvistä palveluista ei ole Pricelinen oma – Priceline on palveluiden välittäjä, ei niiden tarjoaja. Priceline vertailee palveluntarjoajien valikoimista löytyvät palvelut, olivat ne sitten lentolippuja, hotellivarauksia tai vuokra-autoja, asiakkaan puolesta ja ehdottaa sitten asiakkaalle edullisimpia tai muuten hakukriteereihin sopivimpia vaihtoehtoja. On syytä alleviivata vielä uudestaan sitä, että sivustolta on mahdollista varata palveluja vain Yhdysvalloissa matkustamista varten. Mitä amerikkalaisiin matkakohteisiin tulee, löytyy Pricelinen kaupunkilomakohteiden valikoimasta kaupunkeja kuten San Francisco, San Diego ja Los Angeles Tyynenmerenrannikkoalueelta tai vaihtoehtoisesti vaikkapa New York tai Atlanta Itä-Yhdysvalloissa matkailusta kiinnostuneille.

Pricelinen asiakaspalvelu
Pricelinen asiakaspalvelu toimii niin sanotun 24/7-periaatteen mukaan, eli heidät voi saavuttaa kahtenakymmenenä neljänä tuntina vuorokaudessa ja seitsemänä päivänä viikossa. Varsinaiseen asiointiin liittyvät yhteydenotot kannattaa tehdä Pricelinen verkkosivujen kautta, mutta Priceline on myös vahvasti läsnä sosiaalisissa medioissa.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Pricelinen asiakkailta
Jos tästä yhteenvedosta on ollut sinulle hyötyä matkailualan yrityksien vertailussa, mahtavaa! Voit syventää tietämystäsi Pricelinestä edelleen tutustumalla ohesta löytyviin arvosteluihin. Ne ovat kaikki Pricelinen kanssa asioineiden matkailijoiden kynästä ja toivotamme myös sinut lämpimästi tervetulleeksi jättämään oman kommenttisi yrityksestä, jos olet jo ehtinyt asioimaan Pricelinen kanssa. Olisi erityisen hyvä, jos voisit vastata mahdollisimman konkreettisesti seuraavaan kysymykseen: Millainen kokemus Pricelinen kanssa asioiminen on? Haluamme luoda ympäristön, jossa kuluttajat voivat jakaa tietoa keskenään, sillä jos näin ei tehdä, ovat kaikki kuluttajat lähes yksinomaan yrityksien oman markkinoinnin varassa. Lue siis halutessasi lisää yhteenvetoja, arvosteluja ja tee siten parempia valintoja etsiessäsi itsellesi sopivaa matkailualan yritystä!