OYO Hotels

Kaikki arvostelut

OYO Hotels

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

OYO Hotels

OYO Hotels on maailmanlaajuinen alusta. Se antaa yrittäjille ja pienyrityksille mahdollisuuden tarjota hotelleja ja koteja. Se tarjoaa täyden pinon teknologiaa, joka lisää tuloja ja helpottaa toimintaa. Tuo kohtuuhintaista ja luotettavaa majoitusta, jonka vieraat voivat varata heti. Yrityksen tavoitteena on tulojen maksimointi ja verkkoläsnäolon rakentaminen eri kanavissa. Lisäksi he haluavat, että asiakkaat tavoittavat enemmän vieraita ja voivat paremmin optimoida käyttökokemusta. OYO myös kertoo, että he panostavat siihen, että heidän palveluihinsa kuuluu vaivaton toiminta. He haluavat rakentaa brändin, jota sekä matkailijat että kaupunkilaiset rakastavat. OYO on maailman kolmanneksi suurin hotelli- ja loma-asuntoketju, joka on läsnä yli 80 maassa. Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä. SIlloin kun he etsivät esimerkiksi rantahotellia, kaupunkihotellia tai viikonloppukohdetta. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi.

Tuotteet ja palvelut yrityksessä OYO Hotels
OYO on maailmanlaajuinen alusta, joka antaa yrittäjille ja pienyrityksille mahdollisuuden tarjota hotelleja ja koteja. Yritys tekee sen tarjoamalla täysimittaista teknologiaa. Se kasvattaa tuloja ja helpottaa toimintaa. Se tarjoaa asiakkaille ympäri maailmaa helposti varattavia, kohtuuhintaisia ja luotettavia majoitusvaihtoehtoja. OYO tarjoaa yli 40 integroitua tuotetta ja ratkaisua asiakkailleen. Niitä ylläpitävät yli 157 000 hotelli- ja asuntoa Intiassa, Euroopassa ja Kaakkois-Aasiassa sekä 35 maassa. Etsitkö viikonloppumatkaa kumppanisi kanssa? Suunnitteletko soolomatkaa kuukaudeksi? Tai lähdetkö viikon mittaiselle perhelomalle? Löydä budjettiisi sopivia hotelleja OYO:n varaussovelluksella. OYO on maailman kolmanneksi suurin hotelli- ja loma-asuntoketju, joka on läsnä yli 80 maassa. Yritys on levittäytynyt Yhdysvalloissa yli 70 kaupunkiin, jossa on yli 250 hotellia ja yli 15 000 huonetta. OYO löytyy esimerkiksi Texasissa, Louisianassa, Oklahomassa ja Floridassa. Yövy OYO-hotelleissa muun muassa Dallasissa, Houstonissa ja Oklahoma Cityssä. OYO-hotellit ovat myös Expedia, Booking.com, Hotels.com, Priceline, Skyscanner, Kayak ja Agoda. Moni miettii hotellia varatessa, millaisia palveluita hintaan kuuluu ja mistä löytäisin minun matkaani sopivimman vaihtoehdon. Lomamatkojen lisäksi majoitusta tarvitaan työmatkojen yhteyteen. Yritys kertoo, että heidän sovelluksensa kautta voi varata hotellin oman budjettisi mukaan. Voit hallinnoida varausta suoraan appista. OYO:n mukaan, yksinkertaisen 3 napautuksen varausprosessin avulla voit varata majoituksesi. Tarjolla on hotelleja, hostelleja, resortteja, asuntoja, mökkejä, loma-asuntoja. Kun teet varausta OYO:n verkkosivustolla, käytä suodattimia ja tee lyhyt lista parhaista vaihtoehdoista matkallesi. Sijainti, hinta, huonetyyppi, tilat ja maksuvaihtoehdot hakusi rajaamiseksi. Löydät kaikki matkustustarpeisiisi tarvittavat tiedot mistä tahansa hotellista niiden tietosivulta. Hinnat, mukavuudet, vierassäännöt ja paljon muuta ovat eriteltyjä OYO:n verkkosivustolla. Oletko jo tehnyt matkasuunnitelmasi? OYO kertoo, että varaamalla huoneen, se vahvistetaan välittömästi. Eri matkustajat toivovat eri asioita riippuen matkan tarkoituksesta. Kaupunkihotelleissa majoittuvat toivovat usein keskeistä sijaintia, joista pääsee liikkeelle julkisilla kulkuvälineillä tai taksilla. Hotelleissa vieraillaan vapaa-ajan, mutta myös työmatkojen takia. Kaupunkihotelleissa tarjolla on usein aamiaispöytä ja vastaanotosta tiedustellaan lähialueen ravintolavinkkejä. Lisäksi wifin tulee toimia moitteettomasti. Myös asiakaspalvelun sekä siivouksen on oltava korkeatasoisia. Moni arvostaa myös omaa rauhaa. Moni asiakas on luottanut OYO:n sovellukseen ja sillä on yli 50 miljoonaa latausta. Se on saanut Play Storessa arvosanaksi 4,7. 80 % hotelliarvosteluista on saanut arvosanan 4+ Tripadvisorissa ja 8+ Booking.comissa. 

Kokemuksia yrityksestä OYO
Onko sinulla kokemuksia yrityksestä? Oletko löytänyt heidän kauttansa sopivan majoituksen seuraavalle matkallesi? Jaa kokemuksia ja arvioita nyt. Tutustu myös muiden asiakkaiden kommentteihin ja kokemuksiin.