Otel.com

Kaikki arvostelut

Otel.com

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Otel.com

Meistä moni unelmoi maailman näkemisestä – eri kulttuureihin, maihin ja maisemiin tutustumisesta. Matkailu virkistää viemällä arjen harmaudesta ikimuistoisten kokemusten pariin. Se avartaa maailmankuvaamme, edesauttaa yllättävien haasteiden kautta henkistä kasvua sekä auttaa meitä löytämään mahdollisesti myös uusia tuttavuuksia.
Viime vuosisatojen suuret edistysaskeleet ovat onneksemme mahdollistaneet sen, että matkustaminen on helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan ennen. Internetin myötä matkojen ja majoitusvaihtoehtojen vertailu on entistäkin helpompaa, ja tähän tarkoitukseen on muodostunut myös omat netin matkatoimistonsa
Hotellien vertailussa apuna on muun muassa Otel.com. Millaista varausten teko sen kautta todellisuudessa on? Vastaavatko majoituskohteet sivustolla luvattua? Onko asiakaspalvelu tavoitettavissa ja auttavainen matkaa koskevissa kysymyksissä? Kun kyseessä on mahdollisesti toiseen kulttuuriin ja maahan matkaaminen, on vastausten saanti erityisen tärkeää. Tässä apunasi ovat asiakkaiden itsensä jättämät arviot, jotka löydät tältä välilehdeltä!


Tietoa Otel.com -yrityksestä
Otel.com on vuonna 2004 perustettu hotellien vertailusivusto. Se on osa MetGlobal-nimistä matkailutoimistojen yhtymää. Yritys todella on juuri niin maailmanlaajuinen kuin matkailualan yrityksen luulisi olevan; siltä löytyy toimistoja niin Euroopasta, Filippiineiltä kuin Yhdysvalloistakin. Jos siis sattuu tarvitsemaan apua paikan päällä, on tätä saatavilla.
Yrityksen toiminta kohdistuu yli 192 maahan ja verkkoalustan kautta tehdään vuosittain yli miljoona varausta. Verkkosivuja voi selata 20 eri kielellä ja asiakkaan valittavana on 42 eri valuuttaa, millä tarkastella eri hotellien hintoja. Otelin toiminnan keskiössä on tavoite tarjota matkaajille niin edullista majoitusta, kuin suinkin mahdollista.


Otel.com palvelutarjonta
Verkkoalustan tarjonnan selailu sujuu nopeiten sen etusivulta löytyvän hakulaatikon kautta. Syöttämällä hakukenttiin majoittujien määrän, halutut päivämäärät sekä hotellin tai tämän sijainnin nimen voi asiakas vertailla eri hotelleja saman näkymän kautta. Sopivan majoituksen haussa apuna ovat myös esimerkiksi kriteerit hintaan, tähtiarvioon, WiFiin ja tunnelmaan liittyen.
Kiinnostavaa majoitusvaihtoehtoa klikattuaan sivuston vierailija ohjataan näkymään, josta löytyvät majoituksen kuvat, eri huonevaihtoehdot sekä tarkempi kuvaus ja yksityiskohtaiset tiedot hotelliin liittyen. Hintaa voi myös alentaa esimerkiksi vertaamalla eri majoituspäivien keskimääräisiä hintoja ja vaihtamalla näistä halvempaan, jos suunniteltu matka sen mahdollistaa.
Mikäli tämäkään ei auta tuomaan hintaa omaan budjettiin sopivalle tasolle, voi majoituksen hinnan laskua seurata sähköposti-ilmoituksin. Nämä voi tilata syöttämällä oman sähköpostiosoitteen hotellin kuvien alta löytyvään kenttään. Matkabudjetissa pysymistä helpottavat myös valinnat, joilla huonevaihtoehtoja voi valikoida näytettäväksi vain ilmaisen aamiaisen, peruutusoikeuden tai paikan päällä maksamisen sisältävinä.
Otel.comin hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa Visa-, MasterCard-, Maestro- ja American Express -kortit. Kuten minkä tahansa nettipalvelun kohdalla, on asiakkaan suositeltavaa tarkistaa maakohtaiset tiedot vielä ostopäätöstä tehdessä. Palveluun voi rekisteröityä sähköpostiosoitetta tai Facebook-/Google-tiliä hyödyntämällä; näin omat tilaustiedot löytää kätevästi samasta paikasta. Omia varauksia voi tarkastella myös omaa nimeä ja varausnumeroa tai puhelinnumeroa hyödyntämällä.
Lisää matkailuinspiraatiota saa halutessaan yrityksen Facebook-, Twitter- ja Instagram-tilejä seuraamalla. Näin voit myös tukea matkatoimiston toimintaa, mikäli koet olevasi sen kautta saamaasi palveluun tyytyväinen.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Otel.comin toimintaan liittyen
Tilasitko loma- tai työmatkalle tarvitsemasi majoituksen Otel.comin kautta? Löytyikö hotellista sivuilla luvatut mukavuudet? Jouduitko pyytämään yrityksen asiakaspalvelun kautta rahanpalautusta? Jos, niin miksi? Kokemuksesi on muille ostopäätöstä pohtiville arvokas. 
Miten näet palvelun tarjoaman hintatason vertautuvan muihin alan palveluntarjoajiin? Toisinaan oikeasti halvan hinnan löytää vasta varauksen tehtyään. Jos itsellesi kävi näin, kerro siitä rohkeasti – ehkä autat toista hyödyntämään alennuksia paremmin. Hyvä teko päivässä pitää yhteiskunnan ja omantunnon hyvällä tiellä, ja arvostelun jättö vie sivuillamme vain hetken!