Millennium Hotels

Kaikki arvostelut

Millennium Hotels

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Millennium Hotels

Millennium & Copthorne Hotels (M&C) perustettiin vuonna 1989 sen puheenjohtajan Kwek Leng Bengin vision pohjalta. Yhtiö on hotelliketju, jolla on kohteita monissa ei maissa ja kaupungeissa. Kwek Leng Beng johtaa singaporelaista Hong Leong Groupia ja Singaporessa listattua maailmanlaajuista kiinteistöyhtiötä City Developments (CDL). Vuonna 2019 konserni ilmoitti poistuvansa Lontoon pörssistä emoyhtiönsä CDL:n yksityistämisen jälkeen. Hotelliketjulla on hotelleja ympäri maailman. Hotelliketju sopii perheille, pariskunnille, yksin matkustaville, työmatkalaisille sekä lomailijoille ystävien kanssa.  Millennium -ketjun hotelleja sijaitsee Aasiassa, Euroopassa, Lähi-Idässä, Uudessa-Seelannissa ja Yhdysvalloissa. Kohteita ovat esimerkiksi Indonesia, Qatar, Arabiemiraatit ja Kiina. Hotellilla on kanta-asiakasjärjestelmä, My Millennium, jolla asiakkaat saavat etuja varatessaan huoneita.

Tietoa palveluista
Kaupunkihotelleissa majoittuvat toivovat usein keskeistä sijaintia, joista pääsee liikkeelle julkisilla kulkuvälineillä tai taksilla. Hotelleissa vieraillaan vapaa-ajan, mutta myös työmatkojen takia. Kaupunkihotelleissa tarjolla on usein aamiaispöytä ja vastaanotosta tiedustellaan lähialueen ravintolavinkkejä. Lisäksi wifin tulee toimia moitteettomasti ja asiakaspalvelun sekä siivouksen on oltava korkeatasoisia. Moni arvostaa myös omaa rauhaa. Millennium & Copthorne Hotels (M&C) valikoimaan kuuluu muun muassa seuraavat brändit: The Biltmore Los Angeles, Grand Millennium Hotels, Millennium Hotels ja M Hotels. Hotelliketjuun kuuluu myös useita muita brändejä. Hotelliketjulla on kaupunkihotellien lisäksi useita resort-kohteita, eli lomakeskuksia. Rantahotelleissa asiakkaat toivovat hiekkarantaa, isoja uima-altaita ja tilavia, nykyaikaisia huoneita sekä hotellipalveluita. Osa saattaa pyytää, että huoneessa on parveke, toiset esittävät toiveita hotellihuoneesta suihkulla tai kylpyammeella. Myös hotellihuoneen näkymästä saatetaan maksaa lisää sekä toiset toivovat huonetta ylemmistä kerroksista tai sitten maantasosta. Erityisesti all inclusive-hotelleissa ateriat ja juomat ovat monipuolisia. Hotellit eivät ole pelkkiä majoituspaikkoja. Niissä järjestetään aktiviteetteja, kuten vesijumppaa, joogaa ja muita urheilulajeja. Perheen pienimmille on lastenhoitopalveluita sekä leikkihuoneita ja -paikkoja. Tämän lisäksi hotelleissa voi järjestää erilaisia tapahtumia, kuten häät, kokoukset, syntymäpäiväjuhlat ja merkkipäivät. Hotellissa kaikki järjestetään asiakkaan puolesta, joten toteutuksesta ei tarvitse huolehtia itse. Hotelliin voi jäädä yöpymään juhlien jälkeen. Hotelleissa on usein suuria kokous- ja juhlatiloja, jotka taipuvat erilaisiin ja eri kokoisiin tilaisuuksiin. Juhlien ja kokousten sisältö ja ateriapalvelut suunnitellaan hotellin kanssa yhteistyössä, jolloin asiakkaat saavat oman näköisen tilaisuuden. Hotelleissa tilaisuuksia voidaan järjestää myös ulkotiloissa tai niin, että osa tilaisuudesta ollaan ulkona ja osa juhlatilassa. Koristelut, viihde ja esimerkiksi bändi hoituu niin hotellin puolesta tai on järjestettävissä itse. Hotellit auttavat mielellään juhlien järjestämisessä ja auttaa erilaisten kysymysten ja toiveiden kanssa. 

Kokemuksia Millennium Hotels -ketjusta
Suunnitteletko sinä lomamatkaa? Mikä on mielestäsi paras aika matkustaa? Pidätkö enemmän isoista resorteista vain pienimmistä hotelleista? Varaatko sinä lisäpalveluita lomasi yhteyteen kuten lentokenttäkuljetuksia tai aterioita, kuten aamiaisen, puolihoidon tai all inclusiven? Vai vierailetko mieluummin paikallisissa ravintoloissa? Moni miettii hotellia varatessa, millaisia palveluita hintaan kuuluu ja mistä löytäisin minun matkaani sopivimman vaihtoehdon. Lomamatkojen lisäksi majoitusta tarvitaan työmatkojen yhteyteen. Onko sinulla kokemuksia Millennium Hotels -ketjusta? Kävitkö lomamatkalla, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Anna arvostelu nyt. Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi rantahotellia, kaupunkihotellia tai viikonloppukohdetta. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen hotelli Millennium Hotelsin valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille.