MARRIOTT

Kaikki arvostelut

MARRIOTT

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

MARRIOTT

Suunnitteletko matkaa itsellesi, perheellesi tai oletko lähdössä kumppanisi kanssa pidemmälle matkalle ulkomaille? Monille irtiotto arjesta voi tarkoittaa viikonloppua hotellissa tai äkkilähtöä ja lentoa johonkin Euroopan kauniista kaupungeista. Tärkeää matkan onnistumiselle on oikean majoituksen löytäminen. Tarjolla on huima määrä vaihtoehtoja ja niiden välillä voi olla vaikea tehdä päätöstä. Miten tietää, että kiinnostava hotelli on laadukas ja varauksen arvoinen. Yksi tapa on selvitää millainen kokemus kyseinen hotelli on ollut toisille käyttäjille. Tämän voi yleensä selvittää kun saatavilla on arvostelu, jonka joku toinen on tehnyt matkakohteesta. Toinen tapa on vierailla hotellin tai majoituspalvelua tarjoavan yrityksen sivuilla ja selvittää sitä kautta, millaisesta yrityksestä on kyse. Olemme keränneet sinulle tälle sivulle tietoa majoituspalveluita tarjoavasta yrityksestä nimeltä Marriot. Kerromme sinulle yrityksestä sekä siitä minkälaisia majoituspalveluita se tarjoaa ja miten voit varata heidän kauttaan itsellesi majoituksen. Haluamme, että saat mahdollisimman paljon tietoa, jotta voit tehdä oikean päätöksen.

Tietoa Marriot
Marriot on markkinajohtaja majoituspalveluita tarjoavana brändinä. Sen brändin alla toimii yli 30 nimeä ja sillä on yli 7000 kiinteistöä 131 maassa ympäri maailman. Yritys on perustettu vuonna 1927 perheyrityksenä, jonka alkuperäinen visio on säilytetty yrityksessä tähän päivään asti. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 10,5 miljardin dollarin paikkeilla.

Tuotteet ja palvelut Marriot
Marriot ketjun hotellit tarjoavat laadukasta majoitusta asiakkailleen. Marriot verkkosivuilta voit etsiä majoitusta kaikista yrityksen ketjun hotelleista yhdellä haulla. Asetat helposti oman matkakohteesi hakukenttään ja saat kaikista paikallisista ketjun hotelleista hinnan valitsemallesi majoittumisajalle. Voit myös etsiä sivuilta tarjouksia ja matkapaketteja, jotka sisältävät lennot ja majoituksen erinäisissä kohteissa. Saatavilla on myös All-Inclusive paketteja, automatkoja ja huvijahtipaketteja. 

Voit myös liittyä Marriot jäseneksi ja saada sitä kautta erilaisia etua matkoistasi tai majoittumisesta. Voit ansaita pisteitä, joilla voit saada ilmaisia öitä hotelleissa. Jäsenille on myös tarjolla jäsen-etu hinta majoittumisesta, ilmainen wifi ja mobiilikirjautumiset. Jäsenpisteitä on myös mahdollista saada lennoista, autovuokrasta ja lisäämällä pisteiden mukaan rahaa voi niitä hyödyntää kokonaisiin matkoihin. Marriot tarjoaa myös asiakkaille mahdollisuutta hakea Marriot luottokorttia, joita on useita eri tasoisia. Korteista saa lisää jäsenpisteitä ja niitä voi käyttää muuhunkin maksamiseen, joista saa myös pisteitä, jotka voi käyttää normaalien bonuspisteiden tavoin. Kortteja on kahta eri Visa tyyppiä ja kaksi American Express tyyppistä korttia.

Voit varata matkasi suoraan verkkopalvelun kautta tai kirjautumalla omille asiakassivuille ja varaamalla hotellin tai matkan sitä kautta. Marriot verkkosivuilla on ohje sivusto, josta löytyy vastauksia moniin avoimiin kysymyksiin liittyen varauksiin, jäsenyyteen tai muuhun tarpeelliseen. Sivuilta voi etsiä vastauksia myös hotelleista ja niissä olevista palveluista kuten golf, kuntosalit tai hotelleista, joissa on vesipuistot perheen lapsia varten.

Suositukset, valitukset ja vinkit Marriot
Olet ehkä majoittunut Marriot ketjun hotelleissa? Voisit kertoa meille, miten matkasi onnistui? SuomiArvostelut sivuilla käyttäjät kertovat rehellistä palautetta eri palveluntarjoajista. Kaikki palaute on tärkeää ja auttaa myös muita käyttäjiä tekemään oikeita päätöksiä. Myös sinä voit hyötyä toisten käyttäjien palautteesta ja ne voivat auttaa sinua, jos sinua askarruttaa jokin palveluntarjoajan toiminnassa. Suosittelemme teitä myös tutustumaan palveluntarjoajan Marriot sivustoon ja selvittämään sopiiko kyseinen toimittaja itsellesi. Suoraan hotelliketjun sivuilta voi olla aina varmempaa hankkia liput kuin kolmannen osapuolen sivustoilta. Jos olet tehnyt varauksia suoraan Marriotin kautta ole hyvä ja jätä kommentit meille tai lue toisten käyttäjien kommentit. Yhdessä voimme parantaa toimittajien palveluita ja tehdä palveluiden hankinnasta turvallista.