JetRadar

Kaikki arvostelut

JetRadar

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

JetRadar

Oletko lähdössä reissuun? Matkasuunnittelu on ihanaa ja innostavaa! Vaihtoehtoja on kuitenkin tuhansia. Kohteita on useita, mutta vaikka saisit kohteen lukitettua on matkustustapoja myös satoja erilaisia. Lentoja lähtee aamulla, keskellä päivää ja illalla. Lisäksi lentoyhtiöitä on useita. Matkasuunnittelussa avuksi voikin olla matkustamiseen liittyvät hakukoneet, kuten JetRadar. Hakukoneista voi etsiä lentoja, hotelleita tai autoja. Näin voit verrata niitä ja löytää sinulle parhaimman vaihtoehdon. Onko JetRadar luotettava? Uskaltaako JetRadarin sivun kautta varata lentoja? Lue Suomiarvostelut -verkkosivuilta muiden käyttäjien kokemuksia JetRadarista ja heidän hakupalvelustaan. Löydät Suomiarvostelut -sivuilta arvosteluja eri yrityksistä, jotta tiedät minkä yritysten kanssa kannattaa asioida ja mitä yrityksiä kannattaa välttää.

Mikä on JetRadar?
JetRadar on lentojen hakukone. JetRadar on siis verkossa toimiva palvelu, josta voit yhden sivun alta etsiä lentoja haluamiisi kohteisiin. Yritys on erikoistunut nimenomaan lentotarjouksiin ja halpalentoihin. JetRadarin sivuilta voit siis etsiä sekä verrata lentoja, jotta löytäisit sinulle parhaan hinnan ja reitin. JetRadarin verkkosivu on saatavilla useilla eri kielillä kuten englanniksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi ja italiaksi. JetRadar on venäläinen yritys ja se perustettiin vuonna 2007. Sen omistaa venäläinen Aviasales -yritys. Sen pääkonttori on Phuketissa, Thaimaassa. Alun perin Jetradar oli lähinnä lentoliikenteen blogi, mutta myöhemmin siitä tuli lentolippujen varausyritys. Vuonna 2012 yritys julkaisi englanninkielisen version verkkosivustaan. Verkkosivu toimii 14 markkinalla ja sitä voi käyttää tietokoneella tai iOS tai Android älypuhelimella. JetRadarilla on älypuhelimille oma sovellus.

Mitä tuotteita ja palveluita JetRadar tarjoaa?
JetRadarin kautta voit ostaa ja vertailla lentolippuja sekä hotelleita. JetRadarin verkkosivuilta voit asettaa haluamasi lähtökaupungin ja menokaupungin, sekä matkustuspäivämäärät. Voit myös valita haluamasi matkustajamäärän. Jos suunnittelet matkaa useampaan kaupunkiin, voit myös asettaa hakukoneessa monta kohdetta ja JetRadar etsii sinulle jokaiseen kohteeseen mahdolliset lentovaihtoehdot. JetRadarista voi etsiä sekä menopaluu lippuja että yksisuuntaisia lentolippuja.

Lentojen lisäksi voit etsiä majoitusvaihtoehtoja haluamastasi kaupungista. Sivu toimii kumppaneiden kautta eli JetRadarilla on eri lentoyhtiöitä ja hotelleita kumppaneina. Sitten sivu näyttää näiden kumppanien vaihtoehdot haluamillesi päiville ja kohteisiin. Lentoja vertaillessa sinun kannattaa kiinnittää huomiota hintaan, mutta myös matkan kestoon sekä matka-aikoihin. Jotkut tykkäävät aamulennoista, kun taas toiset lentävät mieluummin yötä vasten. On myös hyvä huomioida, että lennot ovat usein halvimpia arkipäivisin ja viikonloppuisin taas hieman kalliimpia. Hakukoneessa on se hyvä puoli, että näet useat eri vaihtoehdot kerralla niin voit valita sinulle mieluisimman.

Voiko JetRadarista ostettuja lentoja peruuttaa?
Jos ostat JetRadarin kautta lennot, voit peruuttaa tai muuttaa lentoja lentoyhtiön antamin ehdoin. JetRadar ei siis ole vastuussa lentojen vaihdoista ja peruutuksista. Jokaisella lentoyhtiöllä on omat peruutus- ja vaihtokäytäntönsä, jotka voivat vaihdella myös kohteiden tai lipputyyppien kesken. Mikäli haluat tehdä peruutuksen tai lentolipun vaihdon, sinun kannattaakin ottaa yhteyttä lentoyhtiöön, joka lentoa tarjoaa.

Kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia JetRadarista
Oletko löytänyt lennot tai hotellin JetRadar verkkosivuilta? Oliko sivuston käyttäminen helppoa ja oliko se luotettava? Löysitkö sieltä parhaat tarjoukset vai päädyitkö etsimään jostain muualta? Me haluamme kuulla kokemuksistasi JetRadar -sivuston käyttämisestä. Kerro meille arviosi, ajatuksesi, kritiikkiä tai kehuja! Jakamalla ne, voit auttaa muita kuluttajia selvittämään onko yritys luotettava.

Oletko puolestaan etsimässä lentoja tai hotelleita ja mietit JetRadarin käyttämistä? Lue muiden käyttäjien kokemuksia yrityksestä ja heidän palvelustaan ennen kuin itse ostat sieltä lentoja tai varaat hotellia. Näin tiedät, kannattaako JetRadarin käyttäminen ja onko se luotettava yritys.