Hotels Combined

Kaikki arvostelut

Hotels Combined

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Hotels Combined

Moni etsii parhaita hotellitarjouksia eri nettisivuilta. Hotellin löytäminen saattaa viedä aikaa, mikäli tarjolla on useita vaihtoehtoja ja matkakohde on täysin uusi. Hotelleja myydään useissa eri osoitteissa ja sama hotelli ja sama huonetyyppi saattaa olla eri hintainen eri verkkosivustoilla. Kuinka aikaisessa vaiheessa sinä varaat yleensä hotellin matkallesi? Varaatko yleensä suuremman huoneen vai etsitkö lompakkoystävällistä perushuonetyyppiä? Onko sinulle hotellin sijainti tärkeä, vai oletko valmis liikkumaan esimerkiksi julkisella liikennevälineellä, vuokra-autolla tai taksilla hotellin ja nähtävyyksien välillä? Hotels Combined -sivustolla asiakkaat varaavat hotellihuoneita kaupunkien, alueiden, seutujen ja tiettyjen kohteiden mukaisesti. Yritys kertoo houkuttelevansa erityisesti niitä asiakkaita, jotka haluavat löytää hotellitarjouksia ja parhaan hinnan seuraavalle lomalleen. 

Tietoa palveluista
HotelsCombined -sivustolla on hakukone, josta valitaan sopiva kohde tai esimeriksi alue, mieluisat päivämäärät ja huoneiden lukumäärä. Tarkkoja päiviä ei tarvitse tietää, vaan ne voidaan valita myös suuntaa antavina. Yritys kertoo, että heidän teknologiansa hakee saatavuuden ja hinnat matkailusivustoilta ympäri maailmaa. Näihin kuuluu Booking.com, Expedia, Hotels.com, Agoda, AccorHotels, Hilton sekä muita yrityksiä. HotelsCombined kertoo hyvittävänsä hotellihinnan erotuksen, mikäli asiakas löytää saman hotellin joltain toiselta nettisivustolta paremmalla hinnalla. Yritys kertoo olevansa teknologiayhtiö, jonka kaikessa toiminnan ytimessä toimii nimenomaan teknologia. He kertovat käytävänsä dataa ja logiikkaa päätöksen teon tukena. Yritys ei peri varausmaksua tai muita lisiä. Valikoimassa on 5 000 000 hotellitarjousta ja lupaavat palauttaa hinnan erotuksen 30 päivän kuluessa, mikäli asiakas löytää toisen tarjouksen samaan hotelliin. Sivustoa on käyttänyt 400 miljoonaa matkailijaa edellisen vuoden aikana ja yritys pyytää kirjoittamaan arvion varatusta hotellista vierailun jälkeen. Asiakkaat voivat käyttää varaamiseen yrityksen kotisivuja tai sovellusta, jonka voi ladata puhelimeen tai tablettiin. Sivustolle on mahdollista luoda myös hintavahti laittamalla ”Luo hintavahti” vaihtoehdon päälle. Tämän jälkeen yritys lähettää sähköpostia, kun toivotun majoituspaikan hinnat laskevat vähintään 10 prosenttia. Tämän lisäksi voit halutessasi kirjautua sisään kotisivuilta ja katsella tai asettaa hintavahteja tilisivulta. HotelsCombined -sovelluksessa pääset muokkaamaan hintavahteja sovelluksen navigointivalikossa seuraamalla siellä olevia ohjeita. Hotellivalikoimasta löytyy hotelleja Aasia ja Tyynenmeren alueelta, Yhdysvalloista, Euroopasta ja Afrikasta. Mikäli suunnittelet viikonloppumatkaa esimerkiksi Pariisiin, saattaa sivusto olla työkalu matkan suunnittelussa. Myös kaukokohteet, kuten Meksiko, Dominikaaninen tasavalta ja Etelä-Afrikka löytyvät Hotels Combined -sivuston hotellihausta.

Kokemuksia yrityksestä Hotels Combined
Vertailetko sinä hotellihintoja lomaa suunnitellessa? Mistä olet yleensä tehnyt varauksen? Varaatko esimerkiksi suoraan hotellin kotisivuilta vai ulkopuolisten sivujen kautta? Meneeko hotellin varaamiseen mielestäsi paljon aikaa? Joskus hotellin saattaa löytää nopeasti ja välillä sopivan vaihtoehdon löytämiseen voi mennä päiviä. Oletko ollut tyytyväinen varaamiisi hotellehin? Mikä on mielestäsi paras aika matkustaa? Pidätkö enemmän isoista resorteista vain pienimmistä hotelleista? Varaatko sinä lisäpalveluita lomasi yhteyteen kuten lentokenttäkuljetuksia tai aterioita, kuten aamiaisen, puolihoidon tai all inclusiven? Vai vierailetko mieluummin paikallisissa ravintoloissa? Moni miettii hotellia varatessa, millaisia palveluita hintaan kuuluu ja mistä löytäisin minun matkaani sopivimman vaihtoehdon. Lomamatkojen lisäksi majoitusta tarvitaan työmatkojen yhteyteen. Onko sinulla kokemuksia Hotels Combined -vertailusivustosta? Kävitkö lomamatkalla, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi rantahotellia, kaupunkihotellia tai viikonloppukohdetta. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen hotelli Hotels Combined -valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Arvostelu auttaa aina.