Hotellook

Kaikki arvostelut

Hotellook

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Hotellook

Hotellookin avulla yritys väittää, että löydät kannattavimmat hotellitarjoukset jokaiselle budjetille. Vertaile hotellien hintoja eri kohteiden välillä ja valitse sinulle sopiva. Moni etsii parhaita hotellitarjouksia eri nettisivuilta. Hotellin löytäminen saattaa viedä aikaa, mikäli tarjolla on useita vaihtoehtoja ja matkakohde on täysin uusi. Hotelleja myydään useissa eri osoitteissa ja sama hotelli ja sama huonetyyppi saattaa olla eri hintainen eri verkkosivustoilla. Kuinka aikaisessa vaiheessa sinä varaat yleensä hotellin matkallesi? Varaatko yleensä suuremman huoneen vai etsitkö lompakkoystävällistä perushuonetyyppiä? Onko sinulle hotellin sijainti tärkeä, vai oletko valmis liikkumaan esimerkiksi julkisella liikennevälineellä, vuokra-autolla tai taksilla hotellin ja nähtävyyksien välillä? Hotellook -sivustolla asiakkaat varaavat hotellihuoneita kaupunkien, alueiden, seutujen ja tiettyjen kohteiden mukaisesti. Yritys kertoo houkuttelevansa erityisesti niitä asiakkaita, jotka haluavat löytää hotellitarjouksia ja parhaan hinnan seuraavalle lomalleen. 

Hotellookin palvelut
Kokeneet matkailijat tietävät, mihin heidän tulisi kiinnittää huomiota. Onko tavoitteenasi tutustua maailmaan? Onko työmatka sinulle tavallinen? Ensin sinun on mietittävä kunnon hotellivarausta. Yrityksen mukaan suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Lontoo, Singapore, Pariisi ja Barcelona. Yritys kuvailee, että heidän hakujärjestelmänsä on yksinkertainen ja turvallinen. Kun olet ilmoittanut haluamasi suunnan, päivämäärät ja vierailijoiden määrän, saat luettelon kannattavimmista vaihtoehdoista karttamerkinnöin, kuvin, kuvauksin tarjotuista palveluista, muiden matkailijoiden arvosteluja ja hotellien hintatiedot. Hotellookin palveluiden avulla voit tehdä hotellivarauksia ja lukea lisää valitusta kaupungista. Hotellookin järjestelmästä voit etsiä hostellia, hotellia tai huoneistoa. Yritys kertoo, että heidän hakukoneensa tutkii tuhansia varausjärjestelmien tarjouksia ja löytää kannattavimmat vaihtoehdot. Jokaisesta hotellista löytyy kuvat, arvostelut ja yksityiskohtaiset kuvaukset. Hakusuodattimet tähdistä ja luokituksesta pysäköinnin saatavuuteen auttavat asiakasta välttämään sekaannukset ja valitsemaan halutun majoituksen. Lisäksi interaktiivinen kartta auttaa asiakasta löytämään hotellin oikealta alueelta. Yritys kertoo, että asiakkaat ovat lähteneet heidän kauttansa lomalle, työmatkalle tai romanttiselle viikonlopulle. Sivustolla voi suodattimen avulla etsiä mieluisaa hotellia halutusta kaupungista tai maasta, ja asiakas valita vaihtoehdon lähellä merta, nähtävyyksiä tai suosittuja reittejä. Hotellook on matkailuhakukone, joka etsii hintoja maailmanlaajuisten hotellivarausjärjestelmien joukosta ja tarjoaa tietoja kohteista. Hotellookin perusti vuonna 2013 Venäjän suurin lentolippujen hakukone AviaSales.ru. Hotellook tarjoaa tietoja yli 250 000 hotellista 205 maassa, jotka toimivat yhteistyössä 0 online-varausjärjestelmän, kuten Booking.comin, Agoda.comin, Hotels.comin ja Expedian kanssa.

Kokemuksia yrityksestä Hotellook
Vertailetko sinä hotellihintoja lomaa suunnitellessa? Mistä olet yleensä tehnyt varauksen? Varaatko esimerkiksi suoraan hotellin kotisivuilta vai ulkopuolisten sivujen kautta? Meneekö hotellin varaamiseen mielestäsi paljon aikaa? Joskus hotellin saattaa löytää nopeasti ja välillä sopivan vaihtoehdon löytämiseen voi mennä päiviä. Oletko ollut tyytyväinen varaamiisi hotelleihin? Mikä on mielestäsi paras aika matkustaa? Pidätkö enemmän isoista resorteista vain pienimmistä hotelleista? Varaatko sinä lisäpalveluita lomasi yhteyteen kuten lentokenttäkuljetuksia tai aterioita, kuten aamiaisen, puolihoidon tai all inclusiven? Vai vierailetko mieluummin paikallisissa ravintoloissa? Moni miettii hotellia varatessa, millaisia palveluita hintaan kuuluu ja mistä löytäisin minun matkaani sopivimman vaihtoehdon. Lomamatkojen lisäksi majoitusta tarvitaan työmatkojen yhteyteen. Onko sinulla kokemuksia Hotellook -vertailusivustosta? Kävitkö lomamatkalla, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi rantahotellia, kaupunkihotellia tai viikonloppukohdetta. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen hotelli valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Arvostelu auttaa aina.