FlyDubai

Kaikki arvostelut

FlyDubai

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Logo Emirates

Emirates

0 arvostelut

Emirates on yleinen ja luotettu lentoyhtiö alalla muiden lukemattomien lentoyhtiöiden seassa, ja sinun on valittava lentoy...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

FlyDubai

Jos mielessäsi on matka ja tarvitset matkalle lähtemiseen lentoa, on lentoyhtiöitä joka lähtöön. Valinta lentoyhtiöiden väliltä täytyy tehdä, jotta voit löytää juuri parhaan vaihtoehdon juuri sinun lentosi tarpeisiin. Lentoyhtiön valinnassa tärkeimmiksi tekijöiksi nousevat turvallisuuden tuntu sekä palvelun taso. On tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi koko matkan ajan, jo ennen lentoa. Lentoyhtiön tehtävänä on kuitenkin järjestää sinun asiasi jo varaamisesta ja lähtöselvityksestä, eli siis jo hyvissä ajoin ennen varsinaista matkantekoa.

Lennon aikana monet asiat vaikuttavat onnistuneeseen kokemukseen. Lentoyhtiöiden osalta merkittävässä osassa on lentokoneiden kunto niin sisäisesti kuin ulkoisesti, palveluiden taso sekä erityisesti asiakaspalvelun taso. Saadaksesi tietää millaisen lentoyhtiön kanssa olet tekemisissä, kun puhutaan FlyDubaista, voit lukea arvosteluita aiemmin kyseistä lentoyhtiötä käyttäneiden asiakkaiden tekeminä. Lue arvostelut saadaksesi kuvan, millaisesta toimijasta on kyse, jotta voit päättää haluatko valita juuri tämän yhtiön matkaasi hoitamaan.

Tietoja FlyDubaista

FlyDubai on lentoyhtiö, joka tarjoaa lentoja maailmanlaajuisesti. FlyDubai on perustettu vuonna 2008, joten kyseessä on kohtuullisen tuore toimija lentoyhtiöiden maailmassa. Kyseinen lentoyhtiön on Dubain hallinnon omistama. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Dubain kansainvälisen lentoaseman terminaalissa 2. Fly Dubailla operoi yli 90 eri reitillä, joita sijaitsee niin Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa kuin Lähi-Idässä. Helsinki-Vantaan lentoasemalle FlyDubai aloitti reitin vuonna 2018. Kaikkiaan Lentoyhtiö kuljettaa noin 11 miljoonaa asiakasta vuodessa.

Yrityksen sivuilta voit varata niin lennon, hotellin kuin koko loman aktiviteetteineen. FlyDubain kautta voit siis varata loman kaikkine tarpeellisine palveluineen suoraan lentoyhtiön sivuilta. FlyDubai tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kautta laadukkaita palveluita, kuten kuljetukset ja turistikierrokset.

FlyDubain palvelut

Voit helposti varata koko matkan palveluineen FlyDubain verkkosivuilta. Päästäksesi tekemään varauksia ja palvelutilauksia, tulee sinun luoda itsellesi oma tili, jossa pääset varmaan matkaa itsellesi. Voit varata matkakohteen ja -ajan ja päivittää ja seurata omaa matkaasi. Sivuilla on myös mahdollista tehdä lähtöselvitys ennakkoon, jolloin siitä ei tarvitse huolehtia enää lentokentällä. Tämä on ehdottoman hyvä asia, sillä se keventää matkustuspäiviä. FlyDubain asiakaspalvelu on myös saatavilla yrityksen nettisivuilla ja siihen on helppo ottaa yhteyttä ja saada vastauksia hyvinkin nopeasti. Yhtiöllä on konttoreita ympäri maailmaa ja Suomen toimipiste sijaitsee Helsingissä. Yhtiön sivuilta on helppo myös löytää monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka parantavat matkustuskokemusta.

FlyDubain toiminnot

FlyDubain lentokoneet ovat kohtuullisen uusia, koska koko lentoyhtiö on todella tuore tapaus yhtiöiden maailmassa. Pääasiassa lentokoneet ovat Boeing 737 mallisia, joka on historian myydyin kaupallinen suihkukone, joten koneet ovat äärimmäisen laadukkaita ja hyviä. FlyDubailla voit maksaa matkasi monella eri tavoin. Maksuvaihtoehtoina ovat luottokortti, käteismaksu, Apple Pay sekä lentoyhtiön omalla flydubai vouchers maksutavalla. Yhtiö säilyttää kaikki oikeudet perua matkan ja muut palvelut, mutta palautukset kuuluvat asiakkaalle mikäli olet hankkinut peruutusturvan matkallesi.

Valitukset, kehut ja vinkit FlyDubain asiakkaille

Onko FlyDubai sinulle jo tuttu lentoyhtiö? Mikäli olet aiemmin käyttänyt tämän kyseisen yhtiön palveluita, haluaisimme kuulla, minkälaista palvelua olet saanut? Oliko palvelu ystävällistä ja saitko kaikkeen vastauksen mihin tarvitsit? Lentoyhtiöillä turvallisuuden tunne on ensiarvoisen tärkeää, joten tahtoisimmekin kuulla oliko lentosi laadukas alusta loppuun, noususta laskuun ja vielä senkin jälkeen aina takaisin kotiovelle saakka. Meille voit jättää oman arviosi Flydubain palveluista, joten muutkin kyseisen lentoyhtiön palveluita harkitsevat saavat ensikäden tietoa liittyen matkan varaamiseen, matkan sujuvuuteen ja asiakaspalveluun.

Millainen lentoyhtiö ja palveluntarjoaja FlyDubai on? Lue asiakkaiden kokemuksia lennoista, maksutavoista, asiakaspalvelusta, hotelleista ja yhtiön toimintatavoista Suomiarvostelut -sivulta.